Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky

Re: Uprava

Post by shecky »

Napisane stvari necu da komentarisem ,al jedino sto mogu reci je to da DD ,nije bilo nudjeno da vodi klub ,a on ne bi ni prihvatio da mu je neko ponudio,ovo sam cuo licnim usima, a za razloge vec ne mogu nista reci jer ne znam.
fkvno1

Post by fkvno1 »

Ok, to da ne bi prihvatio, sam cuo i ja. Ali nisam znao razlog. Znam da je dugo u klubu, ali nisam znao zasto je dao ostavku . Rabrenovic je _____ . To bar znaju svi.
WeAreTheFirm

Post by WeAreTheFirm »

sportal.rs wrote:Kežman je imao sjajnu saradnju još sa mojim pokojnim ocem Ratkom. Želeo sam da proširimo saradnju i definitivno smo se dogovorili da on dobije funkciju u klubu. On će biti u Upravnom odboru i biće moj savetnik. Uveren sam da će znanje koje je stekao u Evropi pomoći da postanemo još bolji. Prvi zadatak je pred nama, dvomeč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Hibernijansa - rekao je Balša Butorović.

Pročitajte više: http://sportal.rs/news.php?news=104068" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
Minja
Administrator

Post by Minja »

zapad wrote:Razlog se zove Rabrenović.
Mozda se zove Kezman???

p.s.
Rabren da otera DD? Svasta
Nevernik

Post by Nevernik »

Otac Mateja ima dobre veze na nebu.
Necemo vise moci da proklinjemo losu srecu.
Bog ce biti na nasoj strani.
Oasis

Post by Oasis »

Posto smo se 100x pokazali kao dobri domacini, treba i prema kezmanu tako da se ponesemo. Da pozovemo za prvu utakmicu onu opajdaru Zoranu i horski zapevamo kada bi svi kao mornari..
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Oasis wrote:Posto smo se 100x pokazali kao dobri domacini, treba i prema kezmanu tako da se ponesemo. Da pozovemo za prvu utakmicu onu opajdaru Zoranu i horski zapevamo kada bi svi kao mornari..
Treba Greenpeace izvuci morza i spustiti ga helikopterom na stadion, nije zaje*ancija... :deal:
zapad

Post by zapad »

Minja wrote:
zapad wrote:Razlog se zove Rabrenović.
Mozda se zove Kezman???

p.s.
Rabren da otera DD? Svasta
Kežman nije bio ni u planovima kada je Dule napustio klub.

P.S. Zašto se čudiš za Rabrena? Mnoge je on preživeo...
Minja
Administrator

Post by Minja »

Dalton i Rabren su razliciti svetovi u FKV. Jedan je operativac, drugi je (bio?) na samom vrhu upravljacke piramide. Mogao bi da prihvatim da je DD "sklonio" Rabrena iz nekog imaginarnog razloga, jer bi po poziciji verovatno tako nesto mogao da uradi, ali obratno mi ne deluje kao mnogo realna opcija.

Verovatno je razlog zasto na spisku nema DD, neki sasvim deseti
zapad

Post by zapad »

Jedan jedini razlog :wink:
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Predlažem da se dovedu Dragan Džajić i u paketu s njim Tozovac, kada ga Ćoki reši u nekom sledećem nabadanju. Dokazani sportski radnik, ima titulu šampiona Europe. Dobro bi bilo dovesti i Sinišu Mihajlović ukoliko se Belgija ipak ne raspadne kao država, te Srbija ipak ne ode u Brazil.
Kada nemaš samopoštovanja nemoj da očekuješ ni da te drugi poštuju. Kada nemaš samopoštovanja, ne očekuj da deca po gradu i dalje budu naša. Kada nemaš samopoštovanja izvesno će biti jedno - da ćeš nestati i ugušiti se u sopstvenim govnima.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Steta sto se ne pitaju nasi ljudi za resenja, steta sto je Vujke star i bolestan i steta sto nismo dovoljno pametni da vec kad imamo mladog i neiskusnog predsednika, potrazimo starijeg i iskusnijeg savetnika...
fkvno1

Post by fkvno1 »

Nije Rabren licno oterao Daltona,niti bi on to ikad mogao. Nego je Dalton napustio klub, zato sto nije mogao da svari, da u klubu budu ljudi poput Rabrenovica, koji nema veze sa zivotom, a ne sa fudbalom. Bio mu pun k., i nije hteo u takvoj strukturi koja je losa za klub da ucestvuje.
Pametan covek.
Andreyos

Post by Andreyos »

Malo mi je nejasna ova situacija oko angažovanja Kežmana.U nekoliko novinskih članaka piše da je njegova uloga vezana za dolaske i odlaske fudbalera.Jel to znači da imamo dva sportska direktora?
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
lazarr

Post by lazarr »

Andreyos wrote:Malo mi je nejasna ova situacija oko angažovanja Kežmana.U nekoliko novinskih članaka piše da je njegova uloga vezana za dolaske i odlaske fudbalera.Jel to znači da imamo dva sportska direktora?
U teoriji, izgleda da ih imamo 2.
U praksi, nijednog!!!!!
Post Reply