Au Helm ,stoji tvoja analiza ,nije losa ali nemoj zaboraviti neke stvari..
Jeste da smo obnovili FCVB ali ,ne obnavljamo to svake godine zar ne? Sem toga koliko sam ja upoznat,sori ako gresim, takva je prica pricana da je to Bata od svojih para uradio?
Zaista mi se svidja ideja te akademije ali mi je malo nejasna poenta iste? Sta FKV kao klub ima od toga?
Sto se Merebe i ostalih tice ,znam zbog koga nije vise kod nas ,ali to nije moj i tvoj problem zar ne? To treba klub da resi , i ti opet prihvatas to kao zdravo za gotovo,i idemo dalje... ne mozemo dalje,dok god tako razmisljamo bicemo veciti supci.
Sto se Popa tice ..necu da gresim dusu ,znaci POJMA nemam kakav je golman ali bas upravo zbog toga sto nikad nisam cuo za njega ,verovatno i postoji razlog za to.. mada kao sto neko rece ni to ne mora da znaci nista jer ima mali milion igraca koji su dobri ali nemaju/nece da imaju menadzera ,pa ostaju zakucani u nasoj ligi.
Sto nismo doveli Perica ili Braca npr.. ili onog Zecevica ..ako se ne varam tako se zove,sto je nekad branio za Smederevo ili to bese Rankovic...xaxa nem pojma.
Sto se priprema tice.. ne razumem zasto mora 40 ljudi da ide na iste? ..Znaci odu igraci koji su odabrani ,treneri ,lekari i Rabren

i cao djaci.
Znaci to ne bi trebalo da bude vise od 30 ljudi.
Zatim ko kaze da moramo da se proseravamo pa da idemo u hotele od 5* ? Bicemo manje kvalitetniji ako budemo u 4*?
Sve tu moze da se ustedi mic po mic parica nije to greda ,naravno ako se zeli.
E sad ima i jos jedna varijanta .. kad vec volimo da gradimo ,zasto negde u Turskoj ili Grckoj ne napravimo kao klub komplex neki sa terenima ,gde cemo ici na pripreme svake godine ,naravno tu mogu i ostali klubovi da dodju (i da plate sve to naravno), tokom ostatka sezone ostaviti objekat lokalcima za koriscenje iz neku simbolicnu nadoknadu(da se pokriju trosokovi i da sef objekta dobija platu od toga).
To bi kostalo ali bi se sve vratilo za par godina...
Masta radi svasta.
Mozda ce neko reci kakve sad ovo sve ima veze sa transferima ali ima, jer pricamo o parama od istih ,i u sta se mogu iste uloziti da bi ih bilo jos vise.