Prosle godine je umesto tableta bio DVD i uspeo sam dobiti jedan

i taj deo (obavestenje i dodeljivanje nagrade) je obavljen besprekorno,a ovo bodovanje im je katastrofa. Recimo u proslom kolu tj. ovom gde nedostaje jos nas mec,imao sam Beljica iz Kragujevca i Spalevica,Beljic je dao drugi gol posle prodora gotovo sa centra,ali je pre toga izmenio dupli pas sa Spalevicem i to mi se naravno nece pripisati kao asistencija Spaletu,dok je kod Engleza i to 3 boda. Oni veruju svojim izvestacima,a ovi pola stvari zaborave napisati u izvestaju.Proslo kolo nisam dobio ni bodove za cistu asistenciju Mirosavljevica,al jbg... Mislio sam da ce ove godine biti bolje,jer su iskusniji,imaju sezonu iza sebe,ali nista od toga. Za ovo kolo vidim nemaju ni Zdjelara iz OFKe medju ponudjenim igracima.... i taaaako... Ne secam se da je 57 bodova ikada donosilo nagradu,a opet nisam siguran da li ce mi vezista i odigrati mec u sredu,jer postoji mogucnost povrede ili kartona danas. A pazi jos kakve sam malere imao,izveo sam tim sa 5 vezista,i Milijas nije igrao (posto nemam vezista na klupi,nema zamene,nema bodova),a Supic mi bio na golu i povredi se i bude zamenjen u 52.minutu,ta dva podatka su mi skinula najmanje 6 bodova jos

Mada,generalno,zadovoljan sam. A za to fantaziranje sad tek cujem. Jel to neki sajt???