2. kolo: Voždovac-Vojvodina 1:1
Re: 2.kolo : Voždovac-Vojvodina, subota 17:30
Izgleda je nama veliki deo igre zavisio od Abubakara...Trebace vremena da se tim snadje bez udarne igle.
Još jedna sezona za zaborav je pred nama. Već sada zaostajemo za nogometašima 4 boda, a ispašćemo i od Šerifa, jer, ovo je svakog dana sve drugačiji tim od onog koji je uspečno počeo sezonu. Mene bi bilo sramota da protiv dve krš ekipe iz JSL ne ostvarim ni jednu pobedu!!!
A, priznajem, posle Burse sam se ponadao, da smo, konačno, posle 20 godina - jaki!
A, priznajem, posle Burse sam se ponadao, da smo, konačno, posle 20 godina - jaki!

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Muka mi je od nasih napadaca a pogotovo od Kaludjerovica! Najgori spic kojeg imamo, gori je i od Biblije!!

-
Dobro, što se tiče eventualne titule za stogodišnjicu, tu priču smo rešili, sada napadamo kup jer je on ionako uvek naš.
A šta reći, čudno mi je da smo poveli i da nismo uspeli da sačuvamo rezultat.Ako je i bilo za očekivati da nam napad padne odlaskom Abua koji je objektivno bio pola tima, nije mi jasno kako je odbrana dozvolila da tako blizu kraja primimo gol?
Idemo dalje, Spartak je bar protivnik po meri i moramo ga dobiti jer ove sezone će biti mnogo više rivala u borbi za treće mesto.Lepo je to što igramo u Evropi, ali mora se gurati i na ostalim frontovima.Nadam se da ćemo protiv Spartaka biti pravi, ne znam kakva je igra bila protiv Voždovca, to me zanima, ali videćemo i to već.
Malo smo mnogo poleteli, red je da ubuduće dosta realnije prilazimo utakmicama, objektivno u Evropi smo u prva dva kola imali ipak isuviše slabe protivnike dok smo protiv Burse bili fenomenalni, ali i Turci su imali gomilu svojih problema.
Nadam se ulasku u Ligu Evrope jer nam to treba pre svega za stabilizaciju, promociju i funkcionisanje kluba, ali Šerif se kao rival mora najozbiljnije shvatiti, oni su neku njihovu krizu već doživeli i sigurno će gristi protiv nas.
Dakle, maksimalna mobilizacija svih u klubu i igrači moraju da daju svaki po 100 posto svojih mogućnosti, nema spavanja na lovorikama.

A šta reći, čudno mi je da smo poveli i da nismo uspeli da sačuvamo rezultat.Ako je i bilo za očekivati da nam napad padne odlaskom Abua koji je objektivno bio pola tima, nije mi jasno kako je odbrana dozvolila da tako blizu kraja primimo gol?
Idemo dalje, Spartak je bar protivnik po meri i moramo ga dobiti jer ove sezone će biti mnogo više rivala u borbi za treće mesto.Lepo je to što igramo u Evropi, ali mora se gurati i na ostalim frontovima.Nadam se da ćemo protiv Spartaka biti pravi, ne znam kakva je igra bila protiv Voždovca, to me zanima, ali videćemo i to već.
Malo smo mnogo poleteli, red je da ubuduće dosta realnije prilazimo utakmicama, objektivno u Evropi smo u prva dva kola imali ipak isuviše slabe protivnike dok smo protiv Burse bili fenomenalni, ali i Turci su imali gomilu svojih problema.
Nadam se ulasku u Ligu Evrope jer nam to treba pre svega za stabilizaciju, promociju i funkcionisanje kluba, ali Šerif se kao rival mora najozbiljnije shvatiti, oni su neku njihovu krizu već doživeli i sigurno će gristi protiv nas.
Dakle, maksimalna mobilizacija svih u klubu i igrači moraju da daju svaki po 100 posto svojih mogućnosti, nema spavanja na lovorikama.
Last edited by Plavim Dunavom on Sat Aug 17, 2013 7:38 pm, edited 1 time in total.
Opušteno, gazimo Šerife! 

-
Gospodine Nikoliću, tek sada ćete da spoznate šta znači voditi Vojvodinu. Tj, već ste počeli u prva dva kola i to sa kim: Donji srem i Voždovac.
Neka Vam je sa srećom.
Bilo bi mi jako žao ukoliko bi nam bajna uprava već posle trećeg kola priredila to zadovoljstvo da Vam vidimo (NE DAJ BOŽE) leđa...
Neka Vam je sa srećom.
Bilo bi mi jako žao ukoliko bi nam bajna uprava već posle trećeg kola priredila to zadovoljstvo da Vam vidimo (NE DAJ BOŽE) leđa...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
- One and only
Bas sam juce pricao drugu kako smo jako poleteli posle pobede nad Bursom. E sada mislim da je ovaj remi odlican da nas spusti na vreme kako ne bi doziveli sok protiv Serifa. Vozdovac je ekipa koja se spremala za drugu ligu, tako da slobodno mozemo reci da smo remizirali protiv drugoligasa. Kako ce ovaj remi uticati na psihu igraca i raspolozenje u ekipi videcemo u cetvrtak, a ulogu favorita treba prepustiti Serifu.
United of Vojvodina
-
E, laki, pusti to...laki wrote:Muka mi je od nasih napadaca a pogotovo od Kaludjerovica! Najgori spic kojeg imamo, gori je i od Biblije!!
Molim te!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
trelos gia fcv wrote:Hoćete o tituli da pričamo?
Onako neobavezno...
POPAAA, POZOVIMO POPA NA STADION!!!

-
Bogami, ako u Šerifu znaju koliko smo se radovali kada smo čuli da su nam rivali, biće čupavo.
Utakmice sa Šerifom i Spartakom su veliki ispit za naš klub, tu će se realno videti ko smo i šta smo.Šerif je izuzetno ozbiljna ekipa sa legijom stranaca, prošli su i neku mini-krizu što znači da će igrati ozbiljno, a Spartak je eto odlično započeo naše prvenstvo.
Da vidimo je li nas Abu baš toliko izvlačio ili još ima junaka koji se na muci poznaju?

Utakmice sa Šerifom i Spartakom su veliki ispit za naš klub, tu će se realno videti ko smo i šta smo.Šerif je izuzetno ozbiljna ekipa sa legijom stranaca, prošli su i neku mini-krizu što znači da će igrati ozbiljno, a Spartak je eto odlično započeo naše prvenstvo.
Da vidimo je li nas Abu baš toliko izvlačio ili još ima junaka koji se na muci poznaju?
- One and only
Slazem se. Abu je bio pola tima. Kada ne znas sta ces sa loptom dodaj Abuu, na to se svodila igra. A Abu je cesto znao da pretrci 30-ak metara sa loptom i dodje makar u polu-priliku. I mora se vise napadati kroz sredinu, uglavnom napadamo po strani a to i ne donosi neke rezultate kada u ekipi nema vise Abua.Box wrote:Izgleda je nama veliki deo igre zavisio od Abubakara...Trebace vremena da se tim snadje bez udarne igle.
United of Vojvodina
Gacinovic je prirodna i najbolja zamena za Abubakara. Sto pre to shvati g. Nikolic, to ce ekipi biti lakse i bolje - fali brzine i probojnosti u napadu!
Pff,
Bad start for the competition.
I hope you will get a good result against Sherif, beacause this not an good start for Vojvodina..
Good luck..

Bad start for the competition.
I hope you will get a good result against Sherif, beacause this not an good start for Vojvodina..
Good luck..
- PanonskiFantom
Od sve priče mi najsviše smeta što smo kasnili sa početkom utakmice. Alo bre??!!!
Na ostalo sam navikao. Ko se nervira, go**o stisne
Na ostalo sam navikao. Ko se nervira, go**o stisne

Vise nista nije isto!
Ako je ovo cena da prodjemo u grupe LE, nek' ide zivot.
Tako ce nam biti zao kasnije ovih bodova sa pocetka, kao i uvek... Sto se manje nadate i ocekujete od Stare dame - to bolje!
Tako ce nam biti zao kasnije ovih bodova sa pocetka, kao i uvek... Sto se manje nadate i ocekujete od Stare dame - to bolje!
Volem Vošu!