'LALE' REALNE PRED VOJVOĐANSKI DERBI
BOD - PUNA KAPA!
Novi Sad - Ponoviti igru pruženu protiv Partizana i doneti u Novi Sad bar bod, ciljevi su s kojim Vojvodina putuje u Zrenjanin.
Šef stručnog štaba "lala" Milovan Rajevac ne krije da malo zna o ekipi Banata, ali važnijim smatra činjenicu da je, tokom dve sedmice prvenstvene pauze, bolje upoznao svoj tim.
- Mislim da imam mnogo bolju sliku o mogućnostima igrača, ali protiv Banata nećemo ništa ozbiljniju menjati u sistemu igre koji smo demnstrirali protiv Partizana i koji nam je doneo uspeh. Taj sistem omogućava i efikasnu odbranu i opasne napadei nadam se da ćemo ga na pravi način demonstrirati na obnovljenom "Karađorđevom parku" - kaže prvi stručnjak "lala".
Rajevac ne krije da bi bio zadovoljan i bodom u ovom meču, a od igrača ne koje računa neizvestan je jedino nastup Džozefa Kizita, koji još nije stigao iz matične Ugande, gde je otišao zbog obaveza u reprezentaciji.
- Videćemo da li će se Kizito, koji je, razume se, veoma važan za našu igrupo levom boku, pojaviti danas. Alternacija za njega je Miroslav Opsenica, koji je u tri pripremne utakmice koje smo odigrali u pauzi na toj poziciji pružio dobre partije - najavljuje Rajevac.
Ne mogu da verujem da nam je bod dovoljan.............

Kakva smo mi to Vojvodina kad u Zrenjanin ili Banatski Dvor idemo po bod????
Nadam se da ce Rajevac biti prezadovoljan posle utakmice!Zadovoljan bodom,prezadovoljan pobedom!