Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stexman

Re: Transferi

Post by Stexman »

Brate mili, kad vidim da ovaj Matador napise nesto ovde odmah me stomak zaboli! Zasto?
Zato sto uvek ima tacne insajderske informacije a nikad nisu lepe!
Sta nam uradi ova uprava za kratko vreme, ovo je sramota. Ovi nisu tu da pomognu vec da nas uniste.
One and only

Post by One and only »

Da li je suma od pola miliona evra, o kojoj govore nezvanični krugovi, malo ili mnogo za transfer dvojice igrača?

- Nemamo prava da govorimo o cifri, jer spada u domen poslovne tajne i apsurdno je da to komentarišem. Nama bi odgovarala dva miliona, a Partizanu 200.000 evra.
Hahahah pa ovo nema nigde, apsurdno mu je da komentarise cifru za koliko je prodao dva dosadasnja prvotimca. :roll:
United of Vojvodina
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Samo pet meseci, ljudi moji, od ovoga do sunovrata....... :pegla:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=JHgcESwfPx0[/video]
budababa

Post by budababa »

Onog trenutka kada je menadžer svih menadžera ušao u klub, znali smo da će se ovakve stvari događati. Napisao sam još pre mesec-dva da će ćelavi ući, iscediti suvu drenovinu i otići kada pohara svaki dukat koji nađe u SCVB. Šapura je barem noćom maznuo onaj pehar, ovaj otvoreno pljačka klub i svi ćute.

P.S. Poslovna tajna? Duvaj ga, opeglani...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
pedjans

Post by pedjans »

Uprkos tome što mi se ne dopadaju ni Škuletić ni Trajković, ovo je znak da konačno treba da se rastanemo s ovom upravom. Ovo je neviđena sramota - tri igrača praktično poklonjena grobarima. Koga oni farbaju? Pa zar postoji neko odrastao ko misli da će dobiti jedan jedini evro od jednog Partizana? Gde ti ljudi žive? Ovo je očigledno neka menažerska taljevina.
:)

Post by :) »

gospodinFKV wrote:Samo pet meseci, ljudi moji, od ovoga do sunovrata....... :pegla:
Kako srecno leto i sa lepim osecanjima, sad ne mogu ni da otvorim video, mucnina me neka spopadne.

Pa novi predsednik je na izbornoj skupstini izjavio da ce slediti Batin put, a to mu je bila i preporuka za to mesto od strane Batinog sina.

Strasno ljudi. Gotovo da sam siguran da cemo i dalje biti u minusu, no igracima ce isplatiti jednu platu i izjaviti kako je sve ovo za mir u kuci. J**o taj mir :(
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Pekarić najavljen kao povratnik u klub. rabren dodatno za blic izjavio da dolaze desni bek i "poznati" špic...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
lala1914

Post by lala1914 »

PONIŽAVAJUĆE :!:
Helm

Post by Helm »

:frown: Ne bude covek mesecima kod kuce, i sta zatekne kada se vrati. Nikad nisam bio preterano sklon bojkotima, ali jedno je sigurno, Karadjordje me u dogledno vreme videti nece. Ima jos lepih sportskih manifestacija u Novom Sadu, do nekih lepsih dana.
magistar cho

Post by magistar cho »

Ma nek ne dovode nikog! Popuniti pionirima (ionako je želja navijača da igraju mladi iz Vošine škole, pa da nam izađu u susret i ispune želje), a potom ih što pre ponuditi blizanačkom šljamu, u naravno, "obostranom" interesu!
BAGRO!!!
North will prevail...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rabba wrote:Pekarić najavljen kao povratnik u klub. rabren dodatno za blic izjavio da dolaze desni bek i "poznati" špic...
Andrija Delibasic? :greenbutt:

Ova uprava se pre marta MORA oterati govnjivom motkom!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

gospodinFKV wrote:
Rabba wrote:Pekarić najavljen kao povratnik u klub. rabren dodatno za blic izjavio da dolaze desni bek i "poznati" špic...
Andrija Delibasic? :greenbutt:

Ova uprava se pre marta MORA oterati govnjivom motkom!
Mislim da će pre biti onaj Veselinović...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ma znam, samo sto mi nisu bas najjasniji parametri po kojima je on 'poznat' napadac. :mrgreen:

Solidan jeste, poznat bas i ne :cheers:
Milan

Post by Milan »

:) wrote:Pa novi predsednik je na izbornoj skupstini izjavio da ce slediti Batin put, a to mu je bila i preporuka za to mesto od strane Batinog sina.
Najbolji prijatelj, sin, vecni i nezamenljivi saradnici, nekadasnji navijaci... Mural su mu izgleda nacrtali da umanje grizu savest...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

gospodinFKV wrote:Ma znam, samo sto mi nisu bas najjasniji parametri po kojima je on 'poznat' napadac. :mrgreen:

Solidan jeste, poznat bas i ne :cheers:
Ne znam baš ni koliko je solidan, a pogotovo poznat... Skauting nam je na nivou... Ubilo se. Ma, i ja se kao pravim da mi nije jasno kolike debile imamo u upravi...
Post Reply