Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
BondNS

Re: Uprava

Post by BondNS »

Funkcija predsednika kluba postala naslednog karaktera, pa se onda prepušta po prijateljskoj liniji, trgovac/nakupac/menadžer preuzima funkciju sportskog direktora, vrednosti transfera/poklona ka sportskim prijateljima iz beograda postaju poslovne tajne, ugovori i drugi aranžmani sa igračima poslovne tajne, omladinci će uskoro početi da dolaze na treninge u dresevima blizanaca (nadam se da skauti vode računa da bude podjednak broj crvenih i crnih, čisto da bude fer borba), nakon profesije političar, izmišljena još jedna nova profesija - navijač... gov.na iz uprave opušteno pišaju po klubu i smeju nam se u lice u godini kada klub slavi 100. rođendan.

DOKLE BRE VIŠE BAGRO BAHATA?
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
stevan

Post by stevan »

Tuzno je sve ovo gledati.
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

BondNS wrote:DOKLE BRE VIŠE BAGRO BAHATA?
Dokle? Pa, što se njih tiče: doveka. Dok god im se to pušta tako.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
ultra komsa

Post by ultra komsa »

poenta svega je sto svi pisu,ne treba da se ceka niko,nek se skupi 30 ljudi idem i ja samo dajte da se organizujemo i lepo ove mangupe oteramooooo!RABRENOVICU,PANKOV,I OSTALI MARS IZ VOSE!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Ја сам био први против тога да бивши фудбалер буде председник,јер сматрам да није у стању да води клуб,и што то нема нигде у свету(осим у смехотресу званом циганија),али кад имамо управу у којој председник и остали изјављују како се нема пара и како је једино средство финансија продаја играча,па господо шта сте долазили кад немате ћоравог динара да дате за Војводину.Марш сви из клуба па ако већ морамо да продајемо нек то раде Љуба Дунђерски,Говедарица,Тањга,Милан Давидов...ако ништа друго бар су наши.
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Rasprodaja porodične srebrnine na veliko. Posledica svega u minulih nekoliko godina.
Najbednije u svemu je što smo mi navijači tolika gomila g koja je dozvolila da nas razbucaju s pola snage kao probušenu higijensku gumicu i da rade ovo što rade bez ozbiljnijeg otpora. Da mi je neko pričao to pre 7-8 godina rekao bih mu da popije terapiju.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

To je najveći problem, nejedinstvo navijača, i nemogućnost da složno delujemo po ovom pitanju.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
pedjans

Post by pedjans »

U upravi, naravno, sedi društvo skupljeno s koca i konopca. Ali ponavljam da glavnu odgovornost za ovaj užas snose članovi nazovi skupštine koji su izabrali ovakvu upravu. To su tzv. navijači, koji su oterali Kežmana (i on je daleko od sjajnog, ali za ove je bio pravo zlato) i izglasali ovu družinu. Nema sumnje da ćemo se pod ovima brzo pretvoriti u nešto još gore nego što smo bili pre Bate - običnu filijalu blizanaca. Bićemo nešto nalik na OFK ili Rad, rezultati nikom neće biti važni, gledaće samo da uvale za što veće pare natalentovanije klince i pokupe lovu. Ne bi me čudilo da već u junu neki od naših najtalentovanijih (i najskupljih) igrača završe u stubovima srpstva.
Vuke

Post by Vuke »

Uprava napolje. Da oteramo pilicare!!!
Matador

Post by Matador »

Hoću Duleta Daltona, Minju Bolesnikova, Šaulu, može i Tanjga, Šćepanović...bilo ko!!! Gospodo iz Firme, hajde sad da vas vidim, jeste li tu zbog Vojvodine ili vas debelo plaćaju! Nije valjda da sve ovo što nam se izdešavalo za vas nije dovoljno da organizovano odete do FC VB i kažete (kažemo) :
go**a, MARŠ IZ SVETINJE !!!
Milan

Post by Milan »

Ocekujem da clanovi skupstine koji su glasali za predlog zabrane prodaje crvenoj zvezdi i partizanu prikupe potpise za vanrednu skupstinu, na kojoj ce izglasati nepoverenje sadasnjem rukovodstvu zbog krsenja ove odredbe!

Isto tako se nadam da je kod bivsih saboraca sa tribine, a sada stalno zaposlenih u klubu, ostalo navijacke svesti i ljubavi prema Vojvodini, te da ce poceti za nju da se bore, a moralno bi bilo i da podnesu ostavke na svoje funkcije.

Izgleda da u svemu ovome ima i jedna dobra stvar, a to je da bunt i revolt polako rastu sa svakim novim potezom ove uprave, te je velika verovatnoca da cemo konacno biti ponovo ujedinjeni. A ujedinjeni i vodjeni strascu smo uvek bili najjaci!
POŠTO OBRAZ ???!!!
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Ne znam sta vise treba da se desi pa da navijaci sa svih tribina konacno zajednicki dignu glas?
lazarr

Post by lazarr »

Nedelja 19.01. SC Vujadin Boškov.
Prva utakmica i prva prilika da se upravi kaže šta mislimo o njihovim poslednjim potezima.
Ja ću doći. A VI????
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

lazarr wrote:Nedelja 19.01. SC Vujadin Boškov.
Prva utakmica i prva prilika da se upravi kaže šta mislimo o njihovim poslednjim potezima.
Ja ću doći. A VI????
Lazzare, ne zanosi se druže...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
lazarr

Post by lazarr »

trelos gia fcv wrote:
lazarr wrote:Nedelja 19.01. SC Vujadin Boškov.
Ja ću doći. A VI????
Lazzare, ne zanosi se druže...
Ok. Izvinjavam se što sam uopšte i pomislio na tako nešto.
Sigurno postoji bilji način. Na primer: Gospoda iz uprave će čitati ovaj forum, shvatiće da nam nisu simpatični i shodno tome, izaći će nam u susret i sami će otići iz kluba....
Post Reply