Uprava
Re: Uprava
Poenta je u tome sto su se mnogi navijaci prodali i desetkovane su nam tribine a oni koji se nisu prodali, i koji ni po koju cenu i ne bi, a imaju autoritet medju navijacima su se ohladili i nemaju volje da povedu pobunu, u pravom smislu te reci, protiv uprave!

Sad vec preterujes,momci su ostavili dubok trag na tribini...ne mozes im osporiti da su uradili dosta dobrih stvari u navijackoj prici...Minja wrote:Vic dana, bez ljutnje. Da li si siguran da ste vi ikada zapravo bili saborci?Milan wrote: Isto tako se nadam da je kod bivsih saboraca sa tribine, a sada stalno zaposlenih u klubu, ostalo navijacke svesti i ljubavi prema Vojvodini, te da ce poceti za nju da se bore, a moralno bi bilo i da podnesu ostavke na svoje funkcije.
Samo da napravim poređenje. Dosta je i Vulićević napravio u našem dresu pa je sad prešao u partizan. Mislim da je sve jasno.FCVNS wrote:Sad vec preterujes,momci su ostavili dubok trag na tribini...ne mozes im osporiti da su uradili dosta dobrih stvari u navijackoj prici...Minja wrote:Vic dana, bez ljutnje. Da li si siguran da ste vi ikada zapravo bili saborci?Milan wrote: Isto tako se nadam da je kod bivsih saboraca sa tribine, a sada stalno zaposlenih u klubu, ostalo navijacke svesti i ljubavi prema Vojvodini, te da ce poceti za nju da se bore, a moralno bi bilo i da podnesu ostavke na svoje funkcije.
Come on you Reds!
Nije to bas dobro poredjenje,nisu oni menjali klub za koji navijaju...pre nego sto su se zaposlili u klubu izbaceni su iz navijacke grupe,zbog price o uzimanju para,koju je pustio sam Bata dok su oni bili protiv njega...tako da su oni izasli iz navijacke price pa se onda zaposlili...1892 wrote:Samo da napravim poređenje. Dosta je i Vulićević napravio u našem dresu pa je sad prešao u partizan. Mislim da je sve jasno.
Preko facebooka je okacen link koji predstavlja saopštenje Firme u vezi kršenja statuta kluba i prodaje igrača u bg.
http://fudbalsrbija.net/saopstenje-firma/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj link ima 11 lajkova (znači da je neko uspeo da pročita) ali posle toga ne može više da se otvori.
Da li je ta vest namerno skinuta sa tog sajta?
Ja nisam uspeo da pročitam a baš me zanima šta je napisano.
Ima li neko taj tekst da okači ovde pa da svi pročitamo????
Još jedan tekst o Voši iz ugla povremenog forumaša:
http://novinenovosadske.rs/kakva-je-sud ... e-udovice/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fudbalsrbija.net/saopstenje-firma/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj link ima 11 lajkova (znači da je neko uspeo da pročita) ali posle toga ne može više da se otvori.
http://novinenovosadske.rs/kakva-je-sud ... e-udovice/" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskreno,stao sam posle minut citanja(drugog linka) jer sam mislio da cu se prosrati od teksta...
Last edited by UNIT8 on Sun Jan 12, 2014 11:41 am, edited 1 time in total.
Ja znam sta je pisalo, kad sam usao samo sam prokomentarisao: " Jel moguce ?" Taj sportski sajt je uzeo tekst sa naslovom "Quo vadis, Vošo?" sa sajta fkvojvodina.com, prekopirali ga, i stavili naslov Saopstenje-firma. Novinari ...lazarr wrote:Preko facebooka je okacen link koji predstavlja saopštenje Firme u vezi kršenja statuta kluba i prodaje igrača u bg.
EDIT: Da je bilo pravo saopstenje firme, verujem da bi izaslo prvo na http://www.firma1989.com/" onclick="window.open(this.href);return false; kao i ona za kezmana
Predlazem gospodinu Tomislavu da se mane tekstova o Vosi. Takvu kolicinu baljezganja i nametanja misljenja citaocima ja se ne secam da sam ikada procitao.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
24.12.2012
UHAPŠEN PAVLOVIĆ, OŠTETIO RADNIČKI ZA 500.000 EVRA!
"Jedan od poznatijih srpskih fudbalskih menadžera Zoran Pavlović juče je priveden u Kragujevcu, zajedno sa potpredsednikom FK Radnički Nebojšom Vasiljevićem i generalnim sekretarom kluba Darkom Stojanovićem, pod sumnjom da su oštetili Radnički za 500.000 evra, u korist Pavlovića, prilikom prodaje fudbalera Filipa Kostića u Groningen"
Izvor: Alo
"Pavlović će razgovarati sa potencijalnim kandidatima i potom pred upravni odbor izaći sa predlogom nekolicine njih, a mi ćemo odlučiti koga ćemo da angažujemo - objašnjava predsednik Vojvodine Milenko Jokić i dodaje: Pavlović je tokom prilično dramatične jeseni „stare dame“ srpskog fudbala, u više navrata uskočio sa ozbiljnim, a beskamatnim pozajmicama, pa otuda i veliko poverenje u njega"
Izvor: Novosti
UHAPŠEN PAVLOVIĆ, OŠTETIO RADNIČKI ZA 500.000 EVRA!
"Jedan od poznatijih srpskih fudbalskih menadžera Zoran Pavlović juče je priveden u Kragujevcu, zajedno sa potpredsednikom FK Radnički Nebojšom Vasiljevićem i generalnim sekretarom kluba Darkom Stojanovićem, pod sumnjom da su oštetili Radnički za 500.000 evra, u korist Pavlovića, prilikom prodaje fudbalera Filipa Kostića u Groningen"
Izvor: Alo
"Pavlović će razgovarati sa potencijalnim kandidatima i potom pred upravni odbor izaći sa predlogom nekolicine njih, a mi ćemo odlučiti koga ćemo da angažujemo - objašnjava predsednik Vojvodine Milenko Jokić i dodaje: Pavlović je tokom prilično dramatične jeseni „stare dame“ srpskog fudbala, u više navrata uskočio sa ozbiljnim, a beskamatnim pozajmicama, pa otuda i veliko poverenje u njega"
Izvor: Novosti
- gospodinFKV
Tomislav je **** ***, ne vredi trositi reci na takve ljude...
Nema potrebe prenositi njegove tekstove, njemu je cilj da isprovocira i tako dobije na publicitetu. Iskulirajte debilka i to je to.gospodinFKV wrote:Tomislav je kretencina jedna obicna mala, ne vredi trositi reci na takve ljude...
У журналу пише да су и вулићевићу и трајковићу нуђени нови уговори,али да су искључиво хтели у партизан
- KoKanidja
....па се онда запослили....код БатеFCVNS wrote:Nije to bas dobro poredjenje,nisu oni menjali klub za koji navijaju...pre nego sto su se zaposlili u klubu izbaceni su iz navijacke grupe,zbog price o uzimanju para,koju je pustio sam Bata dok su oni bili protiv njega...tako da su oni izasli iz navijacke price pa se onda zaposlili...1892 wrote:Samo da napravim poređenje. Dosta je i Vulićević napravio u našem dresu pa je sad prešao u partizan. Mislim da je sve jasno.

Да не идемо даље....
У навијачкој причи су учинили једино толико што су ишли на утакмице, али сад после свега, за мене - боље да нису никад ишли, могли смо и без њих.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Nisu se zaposlili kod Bate nego u klubu za koji navijaju...pa ovog poslednjeg sto se zaposlio Bata nije mogao ocima da gleda...kad ih je grupa prodala oni su se snalazili kako su znali,a snasli su se i to je ono sto ljudima bode oci...sto im niste stali u odbranu kad ih je grupa obelezila zbog price rekla kazala...oni su za ove ljude koji ih ovde obelezavaju izmislili navijanje...da su pogresili sto su se zaposlili jesu,ali nisu se ogresili o grupu i vas ovde,vec o navijacke principe kojih se ni vi ne drzite,a ni grupa...KoKanidja wrote:...па се онда запослили....код Бате![]()
Да не идемо даље....
У навијачкој причи су учинили једино толико што су ишли на утакмице, али сад после свега, за мене - боље да нису никад ишли, могли смо и без њих.
-
Svaki sledeći tekst nabeđenog novinarčića plaćenog revolveraša koji se postavi na forum će biti obrisan. Ovaj neću dirati jer je ogledni primer kako novinske tekstove pišu gnjide, hulje, secikese i smradovi.
A njemu, pošto verujem da i dalje čita forum, poručujem da se nadam da ćemo se nekad sresti uživo.
A njemu, pošto verujem da i dalje čita forum, poručujem da se nadam da ćemo se nekad sresti uživo.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;