Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Novo-staro lice na probi, po novom sajtu kluba je Stefan Nikolić. Posle izlaska iz omaldinske škole, polusezonu je proveo u Mladosti iz Podgorice. Desni bek, ako se ne varam.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
srkins

Post by srkins »

Jeste. Desni bek je,ukrali ga mi zvezdi kao omladinca ,trebao prosle godine da bude zamena za Vulicevica ali ga kratki oterao i doveli Barica koji je sada inace u Sarajevu
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Box wrote:Sada bas gledam onaj transfermarkt... Jedan Radoja kosta 700 hiljada, a Lazovic iz zvezdane 3,5 mil... Koliko je to realno?
Realno je i relativno! Hocu da kazem da to vrlo brzo moze da se promeni i da zavisi ko od klubova i koliko njih se interesuje za jednog igraca. Na primer Kacarova vrednost je nekoliko puta skocila u toku polusezone posle koje smo ga prodali Herti.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Odgledao upravo predstavljanje pojacanja... Svi samo o kupu, tako da imam utisak da ce biti vrlo sareno i kuci i na strani kad je u pitanju prvenstvo, a kup ce naravno biti nas, k'o sto je i do sad bio!

Da ne bude da samo mracim, svidja mi se nasa nova 9, Laza Kamikaza :twisted:
Liman 1

Post by Liman 1 »

Šta se dešava sa Bobom Novakovićem? Prošle sezone se na Karađorđu pokazao kao najbolji igrač Spartaka. Naš dečko ima taj sportski bezobrazluk, mislim da bi nam baš odgovarao kao pojačanje.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Liman 1 wrote:Šta se dešava sa Bobom Novakovićem? Prošle sezone se na Karađorđu pokazao kao najbolji igrač Spartaka. Naš dečko ima taj sportski bezobrazluk, mislim da bi nam baš odgovarao kao pojačanje.
Boba je sjajan momak. Retko kulturan i dobar decko, a nas onako u fulu...

Zasluzuje bolju upravu. Jedan od onih kojima je Vojvodina bila maceha, a ne majka...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Stefan Nikolić i definitivno naš novi igrač.
1892

Post by 1892 »

gospodinFKV wrote:
Liman 1 wrote:Šta se dešava sa Bobom Novakovićem? Prošle sezone se na Karađorđu pokazao kao najbolji igrač Spartaka. Naš dečko ima taj sportski bezobrazluk, mislim da bi nam baš odgovarao kao pojačanje.
Boba je sjajan momak. Retko kulturan i dobar decko, a nas onako u fulu...

Zasluzuje bolju upravu. Jedan od onih kojima je Vojvodina bila maceha, a ne majka...
Boba je imao veliki peh, doziveo je neugodnu povredu kad je igrao najbolje u karijeri i bio nadomak ino transfera, dugo je bio van terena i polako je poceo da se vraca.
Come on you Reds!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Minja wrote:Stefan Nikolic...

13/14 19.08.2013 19.10.2013 Knee Problems
12/13 08.03.2013 28.04.2013 Knee-OP

Jos jedan igrac kojem karijera ide silaznom putanjom. Ocigledno je da je imao problema sa kolenom i da mu treba klub da vrati karijeru na pozitivnu stranu.

Ne bih ovo nazvao pojacanjem, vise pokusajem. Visok je, a sve ostalo ce pokazati na terenu.

Pod uslovom da govorimo o istom Nikolicu, decku koji je rodjen u Niksicu i ima 23 godine.
Ne radi se o istom igraču. Taj Nikolić je iz Steaue prešao u Južnu Koreju i reprezentativac je Crne Gore. Igra na poziciji špica. Ovaj kojeg smo doveli je do leta bio u omladincima, igrao desnog beka. Nije potpisan ugovor sa njim i otišao je u Mladost iz Podgorice. Ne znam koliko je igrao. Verovatno malo.

EDIT: Od 6. do 17. kola odigrao 1. meč. Pojavio se još koji put na klupi, bez ulaska. Za prvih 5 kola nema informacija. Bečelić je bio standardan na toj istoj poziciji u ekipi koja je jesenji šampion. Mladost, sa druge strane je polusezonu završila na pretposlednjem mestu.

Bečelić od malih nogu igrač Vojvodine, Nikolić došao u Vošu iz zvezde. Neko reče nešto o nekakvom šablonu?
Last edited by Rabba on Thu Jan 23, 2014 4:28 pm, edited 2 times in total.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Da li to znaci da nema nista od Vasilica?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

churguzijanac wrote:Da li to znaci da nema nista od Vasilica?
Nešto mi se ne čini da je Nikolić trenutno kalibar za startnih 11... Pre bih rekao da je doveden kao podrška nekome, nadam se Vasiliću :)
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rabba wrote:
churguzijanac wrote:Da li to znaci da nema nista od Vasilica?
Nešto mi se ne čini da je Nikolić trenutno kalibar za startnih 11... Pre bih rekao da je doveden kao podrška nekome, nadam se Vasiliću :)
Sve i da to znaci to, svakako nam treba jos jedan desni bek, tako da sumnjam da je Vosa odustala od Vasilica. Pre mislim da je ovaj mali alternativa, ali posto je mlad, nece mu smetati da sedi na klupi kao sto je Baricu smetalo.

@1892 znam da je imao veliku povredu, vidjao sam ga po gradu konstantno i dok je trajala sezona, sa stakama. Iskreno se nadam da ce se vratiti u staru formu, jer je jedan od retkih igraca koje izuzetno cenim
FkpCascais

Post by FkpCascais »

Minja wrote:Realno je samo koliko ti stigne kao zvanicna ponuda.

Abubakar je cenjem u milionima, a stigla je ponuda za 50.000 i nju smo brze-bolje prihvatili. Barem takva informacija kruzi. Hocemo li ikada saznati sta se tu tacno dogodilo???? Kako bilo, ocigledno je da covek pojma nema i da smo mi zapravo tu odlicno prosli. Znamo mi najbolje koliko vredi Abu.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/aboub ... 97166.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Koliko lupetaju na tom sajtu, najbolje pokazuje da ga tamo i dalje cene 1.300.000 evra.

EDIT: Inace, tamo pise da je u vreme prelaska u Belgiju njegova trzisna cena bila oko 2 miliona evra. Nemaju pojma. 50.000 je realna cifra.
Transfermarkt ima svoju neku formulu kako racuna vrednost igraca u kojoj racuna godine igraca, reprezentativne nastupe, nastupe u ligi i koeficijent te lige, golove, itd. Vecina igraca ima koliko tooliko realnu vrednost. Takodje, vidim po komentarima na raznim sajtovima da 90% ljudi ne shvata uopste sta ta vrednost znaci i da je to samo otprilike procena, a ne tacna kupovna cena kao u proizvoda u radnji. E sad, vrednost Oumarua koja tamo pise je sasvim OK. Realno on vredi izmedju 1-2 milina evra. E sad, nisu oni krivi sto ga je uprava dala skoro za dzabe ili sto su samo prijavili 50.000 i ostatak neko strpao u dzep. :?
budababa

Post by budababa »

Dnevnik veli da smo ostali kratki što se Vasilića tiče.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ne znam kakva je procedura oko pokretanja nove teme,ali posto ima dosta zajednickog i sa transferima,pitacu vas ovde.
Zanima me kolika je stvarna snaga ugovora sa igracima i sa trenerima,koliko je u nasim klubovima pouzdano to sto imaju ugovor s nekim? Sta to uopste znaci?
Zasto pitam? Potpise se ugovor sa igracem na 2 godine recimo i logicno je da odmah stupaju na snagu njegova primanja iz tog ugovora,tj.zna se koje su obaveze kluba.A koje su obaveze igraca? I ako je dobar igrac,kada mu se nudi dalja saradnja?
Po nekom mom rezenovanju,on (jos ako je navijac blizanaca) posle godinu dana moze da odbije novi ugovor,ili ga jednostavno prolongira,i onda kad doceka zadnjih 6 meseci moze da ucenjuje (kao Skuntelar) i tad maltene sve su karte njegove!? A klub dobija to da je od potpisanog ugovora na dve godine,efektivno imao igraca samo par meseci (kad se odbiju pripreme,prilagodjavanje,borba za prvi tim isl).Ili sam ja u odredjenoj zabludi???

Kakvo je vase misljenje?
Image
Post Reply