Transferi
Re: Transferi
Radoja, Alivodić, Vranješ, Gaćinović, Nastić, Poletanović, Milinković-Savić.
Da vidimo ko je sledeći.
Da vidimo ko je sledeći.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ako citaju ovo ovi nasi "mozgovi" ostavite Milinkovic -Savica bar jos 1.5 vredece duplo vise nego sada
Ako je istina ono sto sam cuo, Sergej je vec prodat, samo je dogovoreno da ostane da odigra kod nas do leta.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Od lopovskih poteza ''uprave'' jos vise me izludjuju licitacije sa visinama obestecenja...
Koga briga bre kolko para. Jel se tako pravi tim?
Brkati lopovski stvor bi prodao mamu svoju za prosecnu srpsku penziju, a ne ''nasu talentovanu decu'', na koju ''racunamo'' u buducnosti.
BLIZI NAM SE KATASTROFA.
Brkati lopovski stvor bi prodao mamu svoju za prosecnu srpsku penziju, a ne ''nasu talentovanu decu'', na koju ''racunamo'' u buducnosti.
BLIZI NAM SE KATASTROFA.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Ma prodali su ga za 50k...to je ovim lopovima povoljna ponuda. Brkati, promukli pusac i bolesni volonter dele na tri dela. Mars iz Vojvodine!!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Red Marquis wrote:Zašto, ali zašto stavljate akcenat na visinu transfera?
Pa da se sutra javi PSG i kaže kupujemo Milinkovića-Savića i preplatićemo ga jer nam se može, evo vam 10m, ovde bi ljudi skočili radosni kako ćemo sad imati para da se ozbiljno pojačamo i napadnemo duplu krunu.
A onda 6 meseci kasnije, finansijski izveštaj, klub u minusu milion evra.
djape_ns wrote:Od lopovskih poteza ''uprave'' jos vise me izludjuju licitacije sa visinama obestecenja...
BLIZI NAM SE KATASTROFA.

Amnezija-odlika ovog naroda...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Prilikom potpisa sporazuma sa Borcem BL pomenuti su mladi Grahovac (veznjak) i Subić, mladi levi bek, kao i da je obnovljeno interesovanje za Vasilića.
- churguzijanac
Do kraja sezone sledi kompletna rasprodaja!
Pavlovic ipak rešava da više ne može da "volontira", jer ipak je on čovek u godinama i treba da radi za "platu". U klubu rasulo, brka čupa brkove. Mnogo se potrošilo na proslavu 100 godišnjice, plate i na zalivanje trave, tako da se opet nema para...
A mi na forumu kucamo i sve znamo, a "stručnjaci" nam uši zavrću.
Tek za 3-4 godine će se videti kakav tim smo mogli da imamo sa ovom decom i šta su naši "vrsni" stručnjaci proćerdali. Pored svega vidjenog, moram da priznam da su ovi za klasu veći pilićari od pokojnog bate.
Pavlovic ipak rešava da više ne može da "volontira", jer ipak je on čovek u godinama i treba da radi za "platu". U klubu rasulo, brka čupa brkove. Mnogo se potrošilo na proslavu 100 godišnjice, plate i na zalivanje trave, tako da se opet nema para...
A mi na forumu kucamo i sve znamo, a "stručnjaci" nam uši zavrću.
Tek za 3-4 godine će se videti kakav tim smo mogli da imamo sa ovom decom i šta su naši "vrsni" stručnjaci proćerdali. Pored svega vidjenog, moram da priznam da su ovi za klasu veći pilićari od pokojnog bate.
- gospodinFKV
Ok, sta onda cekamo?!
Znam da nije ovome mesto u ovom topiku i necu jako da skrenemo s teme, ALI NE SME DA PRODJE PUNO IZMEDJU JEDNE AKCIJE I DRUGE
Otislo se na VB, dalo im se do znanja, ali sta sad? Sta je sledeci potez? Gde su dalji protesti? Gde su akcije? Ako mozemo da pritisnemo skupstinu na ovaj ili onaj nacin, hajde i to...
Zasto to pisem, zato sto ce sledeci da bude Serdjo (ako vec nije), pa Radoja, pa Poletanovic, pa Mijat itd, dok od Vose ne ostanu samo dugmici, a pare pojeo mrak...
Znam da nije ovome mesto u ovom topiku i necu jako da skrenemo s teme, ALI NE SME DA PRODJE PUNO IZMEDJU JEDNE AKCIJE I DRUGE

Otislo se na VB, dalo im se do znanja, ali sta sad? Sta je sledeci potez? Gde su dalji protesti? Gde su akcije? Ako mozemo da pritisnemo skupstinu na ovaj ili onaj nacin, hajde i to...
Zasto to pisem, zato sto ce sledeci da bude Serdjo (ako vec nije), pa Radoja, pa Poletanovic, pa Mijat itd, dok od Vose ne ostanu samo dugmici, a pare pojeo mrak...
gospodinFKV wrote:Ok, sta onda cekamo?!
Znam da nije ovome mesto u ovom topiku i necu jako da skrenemo s teme, ALI NE SME DA PRODJE PUNO IZMEDJU JEDNE AKCIJE I DRUGE![]()

Само се ви замајавајте око обештећења, од којег клуб динара свакако видети неће...не буде ли сад било реакције одоше и остали, па на пролеће са 11 Попара да играмо.
Време и место и ништа више не треба рећи.
Odlican prelazni rok. Ova uprava je ovde da sve rasproda i da zgrne sto vecu lovu,a klub dovedu do samog bankrota. Verovatno ce Vosa zavrsiti kao i Hajuk kula ili Prolerer Zr. Ne znam samo kako se ovo dogodilo i ko je to dopustio. Zar niko ne moze da spreci odlazak mlade i talentovane generacije? Ovo je sramota i nadam se da nikad vise necu slusati srce svoje i pratiti ovaj klub. Mozda je bolje da se batali pracenje ove nizerazredne lige nego da ti neko pljuje u lice. Zbogom drugari i kolege.
Milion puta sam hteo da odustanem od Voše. Ovih dana pogotovo....VladaSS wrote:Odlican prelazni rok. Ova uprava je ovde da sve rasproda i da zgrne sto vecu lovu,a klub dovedu do samog bankrota. Verovatno ce Vosa zavrsiti kao i Hajuk kula ili Prolerer Zr. Ne znam samo kako se ovo dogodilo i ko je to dopustio. Zar niko ne moze da spreci odlazak mlade i talentovane generacije? Ovo je sramota i nadam se da nikad vise necu slusati srce svoje i pratiti ovaj klub. Mozda je bolje da se batali pracenje ove nizerazredne lige nego da ti neko pljuje u lice. Zbogom drugari i kolege.
Ali sam shvatio da bi se predajom samo sklonio sa puta bandi koja nas tako perfidno pravi majmunima. Oni to zapravo i žele. Da nas ima što manje i da lakše manipulišu manjinom koja preostane.
Zato ću baš sada iz petnih žila da im se protivim (nadam se zajedno sa vama) sve dok im ne vidim leđa.
Sećam se 2000. godine koliko sam srećan bio kad sam video leđa jednom diktatoru i dočekao oslobođenje.
Jedino je problem što to "oslobođenje" nije ništa boljeg donelo.
Nadam se da u ovom slučaju gore ne može da nam bude od ovog što je sad, i da bi nas neko novi ponovo vratio tamo gde nam je i mesto.
SAMO ZAJEDNO I SLOŽNO DO OSLOBOĐENJA. NEMA ODUSTAJANJA.
Gnev nije dovoljno dobra reč da opišem svoje osećanje kada sam pročitao da su prodali Kosovića. Ne može više ovako, ne smemo da im dozvolimo da ovako nastave.
Proslava stogodišnjice u junu?
Kosovića niste videli u timu? (koga ste videli, burzanovića?)
Lakše bi mi bilo da mi svaki dan udare po 10 šamara nego da trpim ovo.
Gamadi marš iz Vojvodine!
Proslava stogodišnjice u junu?
Kosovića niste videli u timu? (koga ste videli, burzanovića?)
Lakše bi mi bilo da mi svaki dan udare po 10 šamara nego da trpim ovo.
Gamadi marš iz Vojvodine!
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
Za Grahovca je zagrizlo Sarajevo sa ponudom od 50 000 i 25% od sljedećeg transfera te je ta ponuda odbijena,sumnjam da vi trenutno možete otvoriti veću kesu sa novcem..Matador wrote:Prilikom potpisa sporazuma sa Borcem BL pomenuti su mladi Grahovac (veznjak) i Subić, mladi levi bek, kao i da je obnovljeno interesovanje za Vasilića.
Za Subića je veoma zainteresovan Terzić i hoće ga u OFK Beogradu uz solidnu naknadu što traži Borac..