Krivci su treneri na celu sa Kosanovicem

Ivanic je igrac kakvih nema mnogo u JSL, zasluzuje punu podrsku i sansu.
Toto Riina wrote:zauzmite isti stav prema svima ili zajebite te price. Pankov svaki minut daje 100% sebe.
Kakvo je Vase misljenje o pankovu?Djumi wrote:Turija sećam se dobro toga.
Ivanića sam danas gledao prvi put.U prvom poluvremenu je 3-4 puta pipnuo loptu ali se videlo da je veoma talentovan.E sad da uporedim njega i Tadića je veoma teško,pre svega se mnogo razlikuju u izgledu.Mislim da Ivanić može da izraste u vrhunskog fudbalera ali isto tako mora mnogo da radi pored treninga sa ekipom i individualno.Nesme da igra na momenat.
Generalno gledano Voša ima nekoliko vrlo talentovanih decaka ali iskreno ja sam danas video i neke koji su mladi ali uopšte ne zaslužuju da budu prvotimci.
Ta priča treba da je stalno aktuelna, jer jedino tako se možemo izboriti za poštovanje dresa u kojem nastupaju.Naravno da treba i mora da daje sebe na svakoj utakmici.Drugo je to što smo mi dopustili da se može parazitirati u timu, pa sad ko se trudi, njemu kapa dole, a trud je podrazumevano stanje u normalnom svetu.Toto Riina wrote: Ili se raspitajte i zauzmite isti stav prema svima ili zajebite te price. Pankov svaki minut daje 100% sebe.
Krivci su treneri na celu sa Kosanovicem![]()
Ivanic je igrac kakvih nema mnogo u JSL, zasluzuje punu podrsku i sansu.
Apsolutno tako.To je i tajna značajnih uspeha klubova iz malih (po broju stanovnika) mesta, ali sa jakom lokalnom kompaktnošću (naravno, u okvirima svojih krajnjih mogućnosti).Djumi wrote:Turija !
Svako dete koje dodje u Vošu mora od prvog dana da bude stavljeno u kontekst kluba.Dobra komunikacija na terenu i van njega neće od naše dece automatski napraviti pobednike. Ako se radi na poboljšanju komunikacije unutar ekipe, to će imati puno veći uticaj na uspeh.Komunikacija osnovi pomaže u usklađivanju ekipe na terenu i izvan njega, stvara bolju sliku o ekipi.Odgovorno tvrdim da je to temelj budućih šampiona pored kvalitetnog trenažnog procesa.
ps mnogo pišem
Свој став сам изнео само на конкретном примеру. То је моје генерално мишљење за све играче који играју и млађим категоријама ФКВ. Нећу се даље оглашавати у вези овога јер мислим да нема поенте. Уздравље.Toto Riina wrote:U omladinskom pogonu se veoma lose radi pedagoski sa igracima i u sadasnjim omladincima(ne igracima prikljucenim prvom timu) ima mozda dva, tri Slaninara. Bolno, ali istinitoFima rodjeni novosadjanin ima grupe cz na fb, a ovde razvlacite Pankova. Ili se raspitajte i zauzmite isti stav prema svima ili zajebite te price. Pankov svaki minut daje 100% sebe.
Krivci su treneri na celu sa Kosanovicem![]()