Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Transferi

Post by N13 »

I sta mislite, da li on direktno iz FKV ide u Junajted, ili je prethodno nekako tajanstveno prodat prvo nekoj menadzerskoj agenciji (iza koje npr. stoji nas "predsednik"), bas kao njegov brat, pa tek onda iz agencije u junajted?
Ili u prevodu, koliko ce nas klub videti novca iz Mancestera?
Milan

Post by Milan »

Bojim da sledi rasprodaja svega u rekordnom roku, iz razloga sto u upravi znaju da im je dosao kraj. Posledice ce po klub biti katastrofalne...

Posle Melega jos jedan kog prakticno necemo ni videti na terenu Karadjordja...
POŠTO OBRAZ ???!!!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Sramota,klasican primer kako i zasto propadamo.Sve zlatne koke(nase supertalentovane omladince cijom prodajom bi klub stao na noge u punom smislu te reci) cemo rasprodati za sicu.Sto bi uopste i branio sledece sezone kad svakako odlazi(pa i da je bufon licno),bolje da forsiramo nekog drugog golmana za duze staze.
laki

Post by laki »

Koja sramota!! Prodajemo decka od 17 godina koji nije niti jedne utakmice odigrao u seniorima! Mogu da zamislim koliko bi puta vise vredeo kada da je imao priliku da se pokaze.

Da kojim slucajem onaj bolidski mamic iz dinama ima igrace poput brace Milinkovic i Babica, on bi ih prodao za jedno 15 miliona sigurno!! Jedino sto bi naravno samo on od toga profitirao, jel dinamo znamo kako prolazi u Evropi, posto je i on seljacina, ali samo kazem koliko ti igraci vrede kad je neko sposoban da ih proda kako valja!
Image
Chana

Post by Chana »

PILIĆAR MOŽE SAMO PILIĆARSKI...
:frown: :frown: :frown:

Neka je Vanji sa srećom, žao mi je samo ako ne dobije pravu šansu - nego završi kao onaj anđeo od čoveka, Delač, na pozajmicama u "ŽNJ" ligama poput naše "kaubojske"!

NEKI LJUDI SU TOLIKO SITNI - DA NE VIDE NI OČIGLEDNO KRUPNE STVARI, SAMO SVOJ SITNI INTERES...

Koja li sad debilska objašnjenja slede :mafia:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Stefke

Post by Stefke »

Не могу у свом овом хаосу да смогнем снаге да вам се начеститам миле мајке, али ћу то урадити првом приликом на стадиону ЛОПОВЧИНЕ ПИЛИЋАРСКЕ !!!
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Владика
Administrator

Post by Владика »

Мене само брине ко је следећи? Колико сам чуо, стигле су на лепе понуде за Бабића.
srkins

Post by srkins »

http://www.kurir-info.rs/transfer-ipak- ... ak-1373415" onclick="window.open(this.href);return false; ako je ovima ista verovati Vanja jos nije potpisao nista sa Junajtedom.
fare

Post by fare »

Otkud ovaj Stojadinovic menadzer braci Milinkovic ? :o http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... 4.facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
laki

Post by laki »

Babic ide 100% ako ovi ostanu do letnje rasprodaje!!
Image
srkins

Post by srkins »

Pa i ovi drugi da dodju moraju nekog prodati , to je nasa realnost... Samo ja bi pre prodao Radoju ,Alivodica i Stojanovica . Babicu , Braci Milinkovic -Savic , Gacinovicu moze samo rastiti cena. Mada koga ja zezam 100% sam siguran da ce ovi prodati svakog za koga mogu a i za ove druge sam siguran 90% da bi to isto uradili ,onih 10 % su zbog par ljudi u legalnoj upravi u koje verujem u ostale sve slabo nesto
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Nadam se da ce ih zbog nelegalne prodaje cekati cetiri zida, jedna vrata, a njima fali kvaka.
srkins

Post by srkins »

http://www.dnevnik.rs/sport/vanja-ne-od ... r-junajted" onclick="window.open(this.href);return false;
N13

Post by N13 »

http://www.transfermarkt.com/michael-se ... ler/255933" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobar igrac... gledam sinoc utakmicu reprezentacije. Ovaj mali (1996. godiste), napadac Jamajke, strasno brz i snazan, skroz me na Abu-a podseca. U drugom poluvremenu nekoliko puta samo tako okrenuo Ivanovica. Igru krunisao i golom glavom, odlican skok. Komentator rece da igra trenutno u nekom klubu sa Jamajke, a vidim na transfermarktu da se vukao po pozajmnicama u Americi i nema cenu. Dakle sigurno nije skup.

Da li mi imamo uopste u klubu ljude koji skautiraju te strance. Cinjenica je da nam je napadac potreban za sledecu sezonu. Posle odlaska Abu-a imamo gadnih problema sa realizacijom, treba nam takav neki, brz, snazan crnac u napadu.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

N13 wrote:http://www.transfermarkt.com/michael-se ... ler/255933

Dobar igrac... gledam sinoc utakmicu reprezentacije. Ovaj mali (1996. godiste), napadac Jamajke, strasno brz i snazan, skroz me na Abu-a podseca. U drugom poluvremenu nekoliko puta samo tako okrenuo Ivanovica. Igru krunisao i golom glavom, odlican skok. Komentator rece da igra trenutno u nekom klubu sa Jamajke, a vidim na transfermarktu da se vukao po pozajmnicama u Americi i nema cenu. Dakle sigurno nije skup.

Da li mi imamo uopste u klubu ljude koji skautiraju te strance. Cinjenica je da nam je napadac potreban za sledecu sezonu. Posle odlaska Abu-a imamo gadnih problema sa realizacijom, treba nam takav neki, brz, snazan crnac u napadu.
Momak igra u MLS-u, ima 18 godina, bio na probi u Interu, koju je odradio dobro... Teško da je bez cene, i da bi se preselio u Srbiju... Realno...

EDIT: Igra za ekipu Richmond Kickers na pozajmici iz D.C. Uniteda. D.C. je MLS ekipa, a Richmond im je neka vrsta feeder tima, nešto slično kao što NBA klubovi imaju filijale u NBDL-u.
Last edited by Rabba on Tue May 27, 2014 3:24 pm, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply