Transferi
- gospodinFKV
Re: Transferi
To bi bilo fenomenalno za izvesti, cak i deluje kao nesto sto moze da bude u redu s pravne strane. Tipa, prodamo Vanju za neku vecu cifru, a Sergej da ode u paketu, za neku smesno malu, i ucackas im k**u. E, sad, ne znam koliko je to izvodljivo...
- Forza Voša
Izvodljivo je samo u paketu i ukoliko to klubu koji kupuje nije problem. Za Sergejev status koji je stetan po Vojvodinu od ovoga moze biti bolje jedino ukoliko sud ponisti taj ugovor o kupoprodaji 50% prava zbog nelegalne uprave koja ga je zakljucila ili zbog postojanja sukoba interesa ukoliko se postojanje takvog moze dokazati (pravnici bolje znaju sta se sve pod time moze podrazumevati). Za ovu situaciju imam predlog jos nekih resenja kod kojih bi ili klub ili igraci bili "osteceni" ali resenja koje bi svakako bila iskljucivo na stetu "preduzeca" koje sam spomenuo u mom prethodnom postu. Takodje imam i jedan predlog koji nije realan za izvesti jer Sergej to nebi zeleo a iskljucivo od njegove dobre volje bi zavisio, predlog cijom bi primenom on bio igrac u 100% vlasnistvu FK Vojvodine.gospodinFKV wrote:To bi bilo fenomenalno za izvesti, cak i deluje kao nesto sto moze da bude u redu s pravne strane. Tipa, prodamo Vanju za neku vecu cifru, a Sergej da ode u paketu, za neku smesno malu, i ucackas im k**u. E, sad, ne znam koliko je to izvodljivo...
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Toto Riina
http://www.zurnal.rs/2014/06/06/zvezda- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Прилика за нову управу да довеђењем Тиага показу своју озбиљност и стекну још већу подршку. Човек је слободан, одличан и покрива неколико позиција.
Прилика за нову управу да довеђењем Тиага показу своју озбиљност и стекну још већу подршку. Човек је слободан, одличан и покрива неколико позиција.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... ovih-zelja" onclick="window.open(this.href);return false; a medju zeljama navodno i Alivodic. 

hahaahahhahhahahahhaha jbt pitao sam se kad novinari opet poceti da dovode Abua u nekog od blizanaca!!
Repriza cirkusa po ko zna koji put! 

-
Alivodicu odma produziti ugovor jer za njega ne mozes dobiti vise od 300 000 a mnogo je dobar igrac.
Alivodic je kao i Vule, igrac za kojeg smo se vezali bez neke preke potrebe.
Izvikan isuvise, prva polusezona kad je dosao sve posle toga slobodan pad sto se kvaliteta tice, jedino je zalaganje na nivou i zbog toga ga postujem.
Nije to nikakav kvalitet, cak sta vise mnogo bolje to i moze i mora!
Izvikan isuvise, prva polusezona kad je dosao sve posle toga slobodan pad sto se kvaliteta tice, jedino je zalaganje na nivou i zbog toga ga postujem.
A da probamo da vratimo Merebasvilija?
ili je totalno nerealno...

Vratiti Branu Ilica!! To je jedini covek u poslednje vreme koji je davao golove kao lud! Plus se ophodio savrseno prema obavezama. Neka mi neko kaze ko se nadavao toliko golova kao Brana!? I ne treba mu 5 sansi za gol, imao je prilicno dobru realizaciju, samo sto je bio guran na krilo pa nas je smarao zbog zalamanja jer se covek ne snalazi kad ide u kontru sa loptom, ali mislim da bi bio idealan na mestu centarfora.
Ili naravno vratiti Abua!
Ili naravno vratiti Abua!

?? Druže, ne znam da li smo mi gledali istog Alivodića otkad je došao. Reći da je Alivodić loš igrač je, u najmanju ruku, zlonamerno. Činjenica je da je lagano prvo desno krilo lige. Da li je igrač svetske klase? Naravno da nije, inače ne bi trunuo u ovoj propaloj ligi. Ako pogledamo odnos kvaliteta i cene, teško da smo mogli bolje da prođemo od Envera. I da ti postavim pitanje, da li bi radije gledao ekipu punu recimo neuravnoteženih Kataija, ili ekipu punu "nedovoljno kvalitetnih" Alivodića koji grizu 90 minuta?playmaker wrote:Alivodic je kao i Vule, igrac za kojeg smo se vezali bez neke preke potrebe.
Da se razumemo, ne želim da budem drveni advokat ni jednom igraču, ali situacija u kojoj je klub, plus prisustvo Alija na terenu može ovom klubu samo da koristi. Čak i sa nedostatkom kvaliteta, koji si naveo (a sa kojim se apsolutno ne slažem), on na terenu demonstrira kako se bori za klub, koji čak ni nije njegov.
Spominjano je to u skorijoj prošlosti na forumu, Merebašvili u Dinamo Tbilisiju ima platu od oko 20ak hiljada na mesečnom nivou... Ako me sećanje dobro služi.srkins wrote:A da probamo da vratimo Merebasvilija?ili je totalno nerealno...
+1 za povratak Abua

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Iz onog clanka Novosti:

Probajte sa psihijatrom, odmah ce dijagnoza postati jasnija!...nejasna dijagnoza Petra Škuletića...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Депрозепам. 2 таблете, 1 вињак. На сваких 6 сати... После 15 године ће му бити боље!
[video]https://www.youtube.com/watch?v=UeMTJtfMP88[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=UeMTJtfMP88[/video]
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Meni je rekao da ima 400000 hiljada godisnje jer ja sam ga vec par puta zvao kaze on bi vrlo rado samo ne veruje da moze Vosa da da 400000srkins wrote:A da probamo da vratimo Merebasvilija?ili je totalno nerealno...

Каква је ситуација са Качарем?Јел он има уговор у Јапану,ил је слободан овог лета.Квалификације се ближе треба реаговати брзо,и покушати скоцкати какав-такав тим.
Kacar bi trebao da ima jos godinu ugovora sa HSV -om pozajmili su ga Japancima verovatno ce opet. Ali ima dva problema 1.plata 2.Pitaj Boga u kakvom je stanju . Meni je i Aleksic pao na pamet ali tek za njega mislim da je zapusten skroz..Gojko bi se jos i dao razigrati...