Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
srkins

Re: Transferi

Post by srkins »

Matador wrote:
limanfkv wrote:Da stavimo na stranu sto smo u dugovima ko zna kolikim i sa ugovorim sa igracima ko zna kakvim i sto su u vecem vlasnistvu menadzera nego samoga kluba, zasto bi dovodili igraca koji se lecio pola godine (i nije izlecio niti je utvrdjeno od cega boluje izgleda da je mutirao sifilis sa splavova) pola godine na VMA?
Fofana nije igrao u crnim iz istog razloga zbog kojih je Adjuru najuren iz Vose, zbog trenera i njegovih stavova iz maticnog kluba. Razmisli da li su skuntelar i Kojic bolji igraci i zive zdravijim sportskim zivotom!?
Pa covek je bio bolestan u prvom delu sezone pred kraj kad je trener bio Rasovic a ne cudnoglavi mali smrdez...Mislim da je ista bolest kao i kod Daude iz zvezde,nema para oni se misteriozno razbole...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Imao je Fofana dobrih momenata u prvom delu sezone. Takav igrac bi kod nas eksplodirao...

Je l' zna neko sta se desilo sa onim Brazilcem iz Javora sto je presao u groblje?
srkins

Post by srkins »

Eliomar je na pozajmici u Madjarskoj ,greje klupu uglavnom...
zapad

Post by zapad »

laki wrote:Da li mi, obicni smrtnici, mozemo da znamo koliko iznosi tranfer Vanje u taj jebeni Man UTD, i koliko procenata od tog transfera ce ostati u nasem klubu, ili cemo i dalje kao poslednje budale da budemo neobavesteni?!
1.750.000 evra, s tim da ostaje kod nas sledece sezone i ako bude branio za klub i reprezentaciju nama idu odredjeni bonusi. Ne znam to tacno, ali sve ukupno moze da izadje ceo transfer oko 3 miliona. To je ono sto sam cuo sa vise strana.
borrissey

Post by borrissey »

http://www.zurnal.rs/2014/06/15/milinko ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel postoji neko ko bi mogao da potvrdi/demantuje ovu informaciju (posto zvanicni sajt jos uvek nije u funkciji)? Ruznal poprilicno navija za struju uzurpatora-secikese, koliko se moze naslutiti iz teksta.
limanfkv

Post by limanfkv »

Fofana je pola godine lezao na VMA (tako sam cuo od coveka kojem brat tamo radi), dolazio konstantno, nije utvrdjeno od cega boluje. Kada je zdrav mislim da je jedan od najboljih napadaca u nasoj ligi. Ali nije macka u dzaku, vec vepar sa tim zdravljem.
0.0625
Dejan

Post by Dejan »

Fofana nije los igrac, ali ne voli da trenira. Handzic iz Borca je prava devetka, Stenio Junior i Tiago su slican tip napadaca.
PolovinaZ

Post by PolovinaZ »

limanfkv wrote:Fofana je pola godine lezao na VMA (tako sam cuo od coveka kojem brat tamo radi), dolazio konstantno, nije utvrdjeno od cega boluje. Kada je zdrav mislim da je jedan od najboljih napadaca u nasoj ligi. Ali nije macka u dzaku, vec vepar sa tim zdravljem.
Ovde možemo da damo sebi oduška kada su u pitanju želje 8) ....ali realno,mi ne treba nikog da dovodimo.Po meni za svakog igrača za kojeg dobijemo normalnu ponudu gde se pare isplaćuju odmah,treba prihvatiti.Da odblokiramo taj račun,da stvorimo neki zdrav ambijent i samo da se pobrinemo da preživimo u 1.ligi ove sezone....Bolje u zdravom ambijentu razigravati decu uz par proverenih iskusnih igrača,nego dovoditi neke igrače koji pola godine nisu igrali fudbal i koji imaju 3-4 puta veća primanja od naših klinaca....Videli smo kako je sve prošlo sa Simonom Vukčevićem,Kaluđerovićem,Jagošom Vukovićem,Fatićem,Barićem,Lekovićem...Imamo mi još dosta igrača koji treba da se skroz afirmišu, poput:Ivanića,Sprema,Lukovića,Ilića,Pankova,Grgića.....Tumbasović i Nenadović se vraćaju sa pozajmice takođe,mada moram priznati da o Nenadoviću ne znam puno...Ima u inostranstvu dosta naših bivših igrača kojima ističe ugovor,a ima ih i po Srbiji...Pa ako se slučajno stvore uslovi da se bez obeštećenja dovede neko ko je proveren,nemam ništa protiv:Aleksić,Stošić,Buač,Šmit,Stepanov,Ubiparip,S.Kovačević,M.Milutinović,Korać...itd...Neka imena poput Despotovića,Mojsova,Mudrinskog,Krasića,Kataija,Melega,Stevanovića,Kačara,Medojevića,Đurovskog,Vještice,Avramova su trenutno pusti snovi,nadam se ne zauvek....
U Srbiji ima dosta naših bivših igrača od kojih je bar pola moglo da ostavi trag u našem klubu: Sekulić(1995. Voždovac), Kovačević ,Novaković,(Spartak),Babić(Proleter),Runi Smiljanić(Bežanija),Kesić(Radnički),Šušnjar i Mitošević(Jagodina)
Valjda će doći dobra vremena,kada će se uz jaku omladinsku školu malo posvetiti pažnja kvalitetnom sportskom skautingu u regionu i nekim daljim zemljama u Africi i Aziji,za razliku on menadžerskih kombinacija koje su i do sada bile zastupljene. Videli smo da su Mojsov,Merebašvili,Stevanović ipak bili dobra pojačanja,dok je Bilbija imao velikih problema sa povredama...Sa fudbalerima ,,crne puti'' smo imali promenljiva iskustva,od odličnog Abubakara preko osrednjeg Moreire(naspram očekivanja) pa do (po meni) prosečnih Ađurua,Seržinjo Grina i Jao-a
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

PolovinaZ wrote:...Sekulić(1995. Voždovac)...
Danilo Sekulić je 90. godište. Pretpostavljam da si mislio na Nemanju Sekulića (94.), koliko mogu da uvatim, izgleda da se od odlaska iz Voše obreo u pljevaljskom Rudaru.

Što se tiče Antvija, čovek nema sreće, imao je pristojnu polusezonu u Zaječaru, ali mu je klub ispao iz saveznog ranga. Samim tim, ako nema naše državljanstvo, nema pravo nastupa u srpskoj ligi... Ko zna, možda bi mogli i mi da razmislimo o povratku, meni omiljene, mačke u džaku u klub?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

PolovinaZ wrote:Sa fudbalerima ,,crne puti'' smo imali promenljiva iskustva,od odličnog Abubakara preko osrednjeg Moreire(naspram očekivanja) pa do (po meni) prosečnih Ađurua,Seržinjo Grina i Jao-a
Kad smo vec kod njih, ja ne mogu Saladina da prezalim...

Je l' se neko seca Sadika Adamsa? :dance2:
KoKanidja

Post by KoKanidja »

borrissey wrote:http://www.zurnal.rs/2014/06/15/milinko ... index.html

Jel postoji neko ko bi mogao da potvrdi/demantuje ovu informaciju (posto zvanicni sajt jos uvek nije u funkciji)? Ruznal poprilicno navija za struju uzurpatora-secikese, koliko se moze naslutiti iz teksta.
Ја нисам паметан што се тиче продаје наших младих играча.
Шта сад да уради Клуб....да му да плату као што би имао у Генку? Па онда и осталим играчима тако? Шта урадити ако је услов и жеља његове породице да и он и његов брат иду?
Наравно да би волео да остану сва деца која знају фудбал и да никад не оду, ал изгледа то код нас још није могуће, једино да се надамо да ће га неки нови клинац достојно заменити. Немам појма.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
laki

Post by laki »

Nije u pitanju njegova plata tj to sto ide u inostranstvo, u pitnju je to da li je za takvog mladog igraca ok da se dobije samo milion evra! crni blizanac je manje talentovane klince prodavao za mnogo vise novca. Eto to je pitanje, tj potencijalni problem...
Image
srkins

Post by srkins »

Jedini nacin da se zadrzi mlad igrac je da se stvore uslovi da on ima zelju da ostane,pominjanje para kao problem ok ima i toga ali verujem da uz zdravu atmosferu u klubu i redovna primanja ti igraci bi pristaki da ostanu kod nas godinu dve duze, problem je sto ti klinci potpisu ugovor sa 17 i imaju ga do 20 godina znaci prakticno sa 19 ga ili prodajes ili produzujes ugovor. To drugo bi trebao da bude cilj kluba ali za to treba rada dosta i u i oko kluba ..valjda cemo za godinu dve tri docekati da igraci od 19 potpisuje ugovore na 4 godine i onda smo mirni .Ova prodaja je u rangu po dobiti kluba sa transferima Tadica i Melega i jedan i drugi su mnogo jos mogli da pruze Vosi i igracki i finansijski ali ispalo kako je ispalo...
Roki

Post by Roki »

Nama treba centarfor,koji iz jedne sanse daje dva gola,netreba da dovodimo ono sto vec imamo,Fofana je na pocetku bio nesto sto je bilo najblize Abu,medjutim on je sada u kanalu,i ja ga nebi dovodio...ovu generaciju talentovanih igraca,imamo sad pa ko zna kad nebi trebalo zuriti sa prodajom,ekipa je iste jacine kao i ona sto je igrala sa Serifom,fali samo Abu,kao sto je nedostajao i na te dve utakmice,svom snagom treba napasti grupnu fazu Lige Evrope,u ovom trenutku to je nesto jedino sto vredi,i sto donosi,neki konkretan progres,u domacoj ligi nas neceka nista,potpuno obesmisljeno i obezvredjeno takmicenje,mrtvo more,zbog nje ja ovog centarfora sto iz jedne sanse daje dva gola nebi ni dovodio...najlakse je prodavati posto zasto to bi mogao svako,treba pokazati da postoji i neka druga ideja,treba da pokusamo da iskoristimo ovu sansu.
PolovinaZ

Post by PolovinaZ »

Rabba wrote:
PolovinaZ wrote:...Sekulić(1995. Voždovac)...
Danilo Sekulić je 90. godište. Pretpostavljam da si mislio na Nemanju Sekulića (94.), koliko mogu da uvatim, izgleda da se od odlaska iz Voše obreo u pljevaljskom Rudaru.

Što se tiče Antvija, čovek nema sreće, imao je pristojnu polusezonu u Zaječaru, ali mu je klub ispao iz saveznog ranga. Samim tim, ako nema naše državljanstvo, nema pravo nastupa u srpskoj ligi... Ko zna, možda bi mogli i mi da razmislimo o povratku, meni omiljene, mačke u džaku u klub?
U pravu si za Sekulića,ali i ovaj 1990. je prošao našu školu,kao i Nemanja koji je igrao standardno u ovoj 1994.-1995 generaciji kada su bili omladinski prvaci, a posle i odigrao 2 utakmice(sve zajedno 75 min) za prvi tim i po nekim sajtovima prodat nekom fondu za 220hiljada...Izvinjavam se na grešci...
Petrić,još jedan iz te šampionske ekipe je otišao sa papirima u Cement i vija ulazak u treću ligu,a ostali su manje više(otišao Meleg) svi sa prvim timom trenutno
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
Post Reply