Iz svega odrađenog se potvrđuje moja davnašnja izjava na ono večito pitanje "A koga umesto sadašnje uprave" da bilo ko sa foruma može tako da vodi FKV. Čak bi sebi i verovatno manju platu dali nego što je imaju naši "sportski direktori".PanonskiFantom wrote:Da nisu prodali sada ova dva igrača, ne bi postojali već možda na leto.pedjans wrote:Cestitam svima koji su doveli ovu upravu. Za 10 meseci rasprodali su bukvalno sve sto je iole vredelo, uglavnom debelo ispod cene, a i sami kazu da jos postoji veliki dug. Tim je losiji nego ikada u poslednjih 8 godina i tesko da cemo uopste igrati u Evropi. I jos ih nije sramota da kazu kako cemo za godinu-dve vladati domacim fudbalom!? To mu dodje nesto kao Beograd na vodi. Ako se odmah ne rastanemo sa ovom, najstetocinskijom upravom u dugom periodu, mi za 2 godine necemo ni postojati. A mislio sam da su Bata i menadzer losi - ovo je pokazatelj da uvek moze i gore.
Evo jedno laičko pitanje svima na forumu - šta je to Zoka dobro uradio što ne bi mogao neko sa ulice? Jel doveo sponzore, doveo jeftine a kvalitetne igrače, sredio disciplinu u igračkom kadru i stručnom štabu, sredio stadion, klupski šop, okrečio mural? Nije? Pa čemu onda služi? Da plaća dugove? Ispija kafe sa sportskim prijateljima? Da prodaje igrače ispod cene? Pa to može svako. U čemu je on bolji po klub od mene, tebe, vas?
Stavite mene za predsednika, zaposliću u klub duplo više navijača od Bate i Zoke zajedno (ali doduše sa manjim platama), imaću samo jednog sportskog direktora, okrečiću mural, napraviti klupski šop, jednom nedeljno kad mi je dosadno (i nema mečeva engleske i italijanske lige) sešćemo da pričamo o čemu kod hoćete jer je to izgleda najvažnije nekima. Bićemo šesti na tabeli ali sa blizancima ćemo igrati na nož i zatvoriću za te mečeve pola istoka zbog "neodložnih radova na tribini". Prodaću naravno svakog za koga dobijem ponudu, sem u zvezdu i partizan.
Naravno, neću imati sportske prijatelje pa ni račun za kaficu neće ići na štetu kluba. Sponzora nećemo imati jer se u to ne razumem, ali mogu da isposlujem da nosimo barem sezonu dresove sa logom Državnim poslom. Naravno dugove bih isplaćivao, jer sam takav čovek.
Možda živim u iluziji, ali sam uveren da bi bili zadovoljniji sa mnom no sa pređašnjom upravom.