1. Zaista ne bi o tome , postujem njihove godine i cinjenicu da taj isti Cabric mnogo voli i ceni mog oca i dan danas . Iskren da ti budem , gde ima dima ima i vatre , ja konkretnih dokaza NEMAM ali ima sumnje i obecanje neka koja nisu ispunjena , a ja sam trazio samo da se ispostuje KADA bude moglo to sto je ( mizerno ) dogovoreno potpisano i priznati dugove da se isplate jer nije ni moja firma u stanju da moze da oprasta pa i tako male cifre ... toliko o tome
2. Misljenje o Pavlovicu - iskren , posten , posvecen , voljen ... opet kazem pitajte bilo koje radnike iz radne zajednice pa i fudbalere sta misle o Pavlovicu . Evo ja cu ti reci jedan primer posle osvojenog po nekima providno namestenog kupa a po meni krvavo tesko i posteno osvojen uprkos raznim pritiscima itd isti je rekao da ce dug Vojvodine da eliminise da od sledece sezone Vosa moze da pocne da radi u plusu . To je podrazumevalo pretpostalvljam i prodaju igraca ili deo njihovih prava a da isti ostanu jos par godina da igraju u Vosi , stasaju pa se tek onda prodaju a klubu ide odredjena cifra pri samoj prodaji igraca iz Vose u drugi klub pa posle opet u slucaju da taj novi klub opet proda igraca Vosa opet ima koristi u finansijskom smislu . To je rekao i na izbornoj skupstini i pred svima u klubu vise puta , sta je gosp Scepanovic rekao i koji plan i program je on predstavio i pobedio i TO KAKO je pobedio na iybornoj skupstini meni nije jasno , a i jeste ako me kontas

3. Petar Nikolic je jedan obican prevarant koji je ozbiljan mahinator i koji gleda samo sebe i kako da uzme pare ( ima takvih u Vosi trenutno koji su mnogo gori od njega pa se cuti ) . Za Detalje bi morao da se raspitam kako je uspeo to da uradi , znam samo tj cuo sam da ga je neko posle toga malcice nagruvao po faci , istraga ce utrvrditi sve .. ja se ne plasim

4. Kao sto sam naveo , takvih dugova za Apiju i Moreiru ili kako god se zvali pristizu i pristizali su iz godine u godinu , nista novo kao sto sam naveo u nekom prethodnom postu moj otac je morao mnogo takvih da otplacuje da bi nam bilo omoguceno takmicenje a da ne zna ni kako izgledaju ti dal su treneri , igraci , itd itd .. Pa jel stvarno mislite da u vreme kad je moj otac dosao u klub nije bilo dugovanja ??? Pa klub je bio pred gasenjem , da ne spominjem opet pricu o govedarici i prasicima ... Za Karina nemam sta da kazem sem da ga ne gotovim previse jer je pod jedan Zvezdas , nema blage veze o fudbalu , i realno usao je u UO tada kada ga je moj otac " zamolio "

5. Da ozbiljna ekipa , tj ekipe

6. O njima nemam nikakvo misljenje jer nismo u kontaktu , prosto . Cuo sam samo u jednom trenutku da je Joca bio inicijator da se tatin mural brise sa juzne tribine , sto mu on smeta ne znam , tu me je razocarao a kao bili su prijatelji . Da ne ulazim u detalje koliko je moj otac pomogao istom Joci za njegov licni biznis , to i sam gospodin taj zna al to nema veze sa ovom temom . Mogu reci da jeste Gajic zainteresovan kao i Joca , za Dubroju ne znam , te je sa ovima sadasnjim funkcionerima dobar , te sa ovom opozicijom , kako vetar duva vrvt ... Nemojte me vise pitati o toj drugoj opciji koja na leto oce da preuzme klub ne zelim vise na tu temu da pricam a znam i zasto . dosta od mene .
7. Objasnio sam u prethodnim postovima to za Benfiku .
8. Ne zameram im nista

9. sastanakkkkkkk ljudi mrzi me da kuckammmm mrziiiii ... pozz