Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
Red Marquis
Moderator

Re: Liga Evrope Q1R: Vojvodina-MTK (0:0), četvrtak 20:30h

Post by Red Marquis »

Ja i moji drugari imamo sezonske za zapad, ali idemo na istok danas da ne gledamo cigane i grobare koju uvek nagrnu na zapad u ovakvim besplatnim mečevima.
Besplatne karte su glupost bile i ostale, nek priča ko šta hoće. Navikavate ljude da ništa ne plaćaju a posle će im biti teško i 200 dinara dati. Po meni je to kontraproduktivno.
Io odio Belgrado
Nevernik

Post by Nevernik »

Moj drugar je pre pola sata podigao 5 komada. To pravilo jedna lična karta - jedna karta izgleda više ne važi.
milancl

Post by milancl »

Znači, moram par sati ranije da krenem za ns, da ne bih možda ostao bez karte, jer sam sezonsku staru očigledno izgubio. Tapkaroši ispred stadiona bi bili vrhunac :frown:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
fkvislife

Post by fkvislife »

Danasnji scenario...5000,6000 ljudi na stadionu, igrači će se usrati, Vojvodina ispasti, na kraju vikanje uprava napolje..kao i svake godine.. tuga :roll:
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
PelezinhoFkv

Post by PelezinhoFkv »

fkvislife wrote:Danasnji scenario...5000,6000 ljudi na stadionu, igrači će se usrati, Vojvodina ispasti, na kraju vikanje uprava napolje..kao i svake godine.. tuga :roll:
jbg nisu navikli da igraju pred toliko ljudi :mrgreen:
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

PelezinhoFkv wrote:
fkvislife wrote:Danasnji scenario...5000,6000 ljudi na stadionu, igrači će se usrati, Vojvodina ispasti, na kraju vikanje uprava napolje..kao i svake godine.. tuga :roll:
jbg nisu navikli da igraju pred toliko ljudi :mrgreen:
Neki tu ni nemaju kvaliteta da igraju pred toliko ljudi :)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
lazarr

Post by lazarr »

Prolazimo glat. Iako sam sumnjao da će biti gužve, izgleda da ipak hoće. Upravo podigoh karte. Gužve nema ali stalno ljudi pristižu i uvek je pred blagajnom nekoliko ljudi. Nisu to sve naši navijači ali ipak je lepše igrati pred punim nego pred praznim stadionom.
budababa

Post by budababa »

Sudeći po informacijama sa terena, ovo će biti najveći cirkus na otvorenom još od prošlogodišnje Guče. Očekujte navalu semenkara od Klise do Telepa, starleta, dokone ekipe iz kladže, manijaka (who said "Cux"?), studenata koji se još nisu vratili u zavičaj, džeparoša, trećerazrednih menadžera, drogirane EXIT omladine ... Mislim da ćemo biti u većoj manjini nego da igramo sa Barsom na Nou Kampu. Bože, pogledaj nas, da barem uz pozitivan rezultat sve to lakše preživimo :beg:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Chana

Post by Chana »

Nevernik wrote:Moj drugar je pre pola sata podigao 5 komada. To pravilo jedna lična karta - jedna karta izgleda više ne važi.
Bio sam danas da spasavam prijatelja koji radi, a Slaninar je i išao bi sa sinom večeras na utakmicu.

Stignem Ti ja oko podneva, red nekih 25-30 metara po troje-četvoro (cca do 100 ljudi).
Zaista se delilo po jedna karta na ličnu kartu (možda uz pokoji izuzetak, ipak je ovo Srbija). Kada sam već prišao bliže, momku koji deli karte je zazvonio telefon, on posle toga počne ponovo da izdaje karte, ali sada po 3 na ličnu kartu :?:

Ja posle par ljudi dođem na red, dajem moju ličnu kartu za tog mog prijatelja i ličnu od mog kuma Koste - ovaj deran mi izdaje dve karte... Ja, onako usput, pitam da li može po dve karte - kada je već onima pre mene davao po tri - i dobijem na 2 lične karte - 4 ulaznice...

IGRAMO SE FUDBALSKOG KLUBA :frown:

NADAM SE DA ĆEMO PROĆI NAŠE SEVERNE SUSEDE, I DA SE OVAKVI "HEPENINZI" VIŠE NEĆE PONAVLJATI :!: :!: :!:

B.t.w., "Milanci" neka mi se javi na "PM", pa ako jedna od te 4 karte ostane bez vlasnika - njegova je :!:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
FirmaNS

Post by FirmaNS »

Mogu da se preuzmu max 3 karte i da je vec dosta podeljeno uglavnom za zapad!
... samo ti, Vojvodino, ljubavi!
Chana

Post by Chana »

Za koga li će zapad navijati :?:

Ove moje 4 karte + par godišnjih će poderati grlo za Vošu, ali...

Nisam preterano zabrinut, kada sam stojao u redu - nisam čuo ni reč madžarskog...

ALI BOJAZAN POSTOJI :mafia:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Jole

Post by Jole »

Ako je prazan stadion - nevalja i pitamo se gde su ti ljudi, ako je pun stadion - opet nevalja jer smo u "većoj manjini nego da igramo sa Barsom na Nou Kampu".

Nama nikad ugoditi, sve nam smeta, kako god da okrenes.

(neka se ne ljuti citirani, moj post se ne odnosi konkretno na njega, samo je najlepse napisao tu drugu strane medalje)
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

+ da dodam mi je gari na blagajni rekao da će važiti sezonske tj vlasnicima sezonskih neće trebati karta.

P.S. Da ne bi jedne persone na blagajni bi i dalje stojao cenovnik za utakmicu Voša partizan :roll: :mrgreen:
Matador

Post by Matador »

U opkladu da navijaci nece reci ni jednu rec protiv Ozega i interesne grupacije Vavan, Majami, Simic. Dobili su obezbedjeno gostovanje u Pesti, siroke narodne mase besplatan ulaz danas, a oni sa duzim periodom pracenja evro gostovanje u slucaju prolaska Mtka. Jedan mladji cija rec ima posebnu tezinu cesto je vidjen u drustvu Vavana. Podrsku i tajming za Ozegovica i ostale Majamijeve seme imaju, potrebno je istrpeti samo kuknjavu ludih forumasa, a i tu se deo admina i starijih utisao :) Da li stvarno mislite kad imaju ovakav obezbedjen i pripremljen teren da ce Dundja da se javi i odgovori na gomilu pitanja? Zokini politicki odgovori moze i ne mora ne zanimaju me. Ko je platio evro licencu, ko podrzava Ljubeta i Vranjesa, ko je pustio Majamija da uz pomoc Vavana i Simica preuzme sportski deo kluba? Da li ste toliko jadni da kada znate reakciju u slucaju dolaska Ozegovica vi to uradite zbog Majamija?? Bata to nije radio, a ni Pavlovic. Prodane duse, dupelisci i jajare!
мализека

Post by мализека »

Напред Воша! Само храбро! :cheers:
Locked