Liga Evrope - sezona 2015/16
Re: Liga Evrope Q3R: Sampdoria (ITA)-Vojvodina, četvrtak 21h
Mene vec trese frka, a opet necu moci sutra da gledam jer sam na poslu. Ko zna, mozda se iznenada i razbolim! 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ima li neko info koliko ljudi ide za Torino?
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
- kafe bagdad
Gledam cene karata: od 10 do 50 €. Pošto li je tek za Intere, Milane, Juventuse, itd.
- gospodinFKV
Kod njih diletant znaci amater. Nema tako negativan kontekst kao kod nas, ali je svejedno amater za njihove standarde Serije A.ssnigd wrote:Zakula im je posebno simpatican, "diletant" kako kazu.
Ufff hvata me ona klasicna slaninarska euforija. Samo da ne bude ovaj rad:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=VvkrM19l1Bo[/video]
- Red Marquis
- Moderator
Na Olimpiku? Duplo. Na većini većih stadiona(sem Juventusovog koji ima najskuplje bočne tribine u Italiji) curve su od 15-20e (dodaš još koji evro za derbi). A Dorijine cene u sezoni su slične ovima sutra.kafe bagdad wrote:Gledam cene karata: od 10 do 50 €. Pošto li je tek za Intere, Milane, Juventuse, itd.
Io odio Belgrado
Opet Zagorcic i "gol vise"!?
Po ko zna koji put od kako navijam za Vosu... ne plasim se Sampdorije,nego nas.Ishod meca zavisi od toga kako mi udjemo u isti,a sa nama se nikad ne zna... i toliko se ne zna da cak i ako bi pobedili 3:0 sutra,ne bih bio siguran u nas prolaz
Samo bih voleo da momci izadju i odigraju fudbal.da pokazu Italijanima koji je to klub koji je iznedrio Vujketa,Tozu,Kocu,Govedaricu,Avramova,Krasica,Brkica,Zivkovica,Ljubeta,Stojaka i mnoge druge 

- severozapad
Okej, mislim da me je Voša dovoljno navikla na nelogične rezultate da danas mogu da očekujem neki negativan po nas.
Igrajte momci, danas se ne možete obrukati ako ostavite srce i muda na terenu, a mozak u glavama.
Igrajte momci, danas se ne možete obrukati ako ostavite srce i muda na terenu, a mozak u glavama.
Pesimista kakav jesam, lično bih bio zadovoljan bilo kojim rezultatom koji ne bi upropastio revanš. Mislim da ćemo teško proći bez 2-3 primljena gola (najmanje), a enigma se sastoji u tome da li ćemo uspeti da postignemo jedan ili dva, što bi bilo izuzetno dobro.
Problem je u tome da nam je odbrana jednostavno slaba, rekao bih sada najslabiji deo tima, ni golman nije sjajan i u tom smislu ćemo imati zaista mnogo problema protiv ipak daleko kvalitetnijeg protivnika sa izuzetno opasnim napadačima. Drugi problem je duel igra (očajna u celoj našoj mlitavoj ligi, pa i u našem timu) i morali bi igrati igrači koji mogu da izdrže duele i imaju snage.
Valjalo bi što više odložiti primanje prvog gola i na bilo koji način ga dati.
Naša prednost može biti što su oni u zaista ranoj fazi priprema (prvenstvo im počinje tek 22.08.) i što igraju na tuđem stadionu, sa verovatno daleko manjom podrškom od one koju bi imali na svom stadionu.
Sve u svemu, bilo bi lepo da nas i Bog malo pogleda, biće nam potrebno dosta sreće. Baš da vidimo...
Problem je u tome da nam je odbrana jednostavno slaba, rekao bih sada najslabiji deo tima, ni golman nije sjajan i u tom smislu ćemo imati zaista mnogo problema protiv ipak daleko kvalitetnijeg protivnika sa izuzetno opasnim napadačima. Drugi problem je duel igra (očajna u celoj našoj mlitavoj ligi, pa i u našem timu) i morali bi igrati igrači koji mogu da izdrže duele i imaju snage.
Valjalo bi što više odložiti primanje prvog gola i na bilo koji način ga dati.
Naša prednost može biti što su oni u zaista ranoj fazi priprema (prvenstvo im počinje tek 22.08.) i što igraju na tuđem stadionu, sa verovatno daleko manjom podrškom od one koju bi imali na svom stadionu.
Sve u svemu, bilo bi lepo da nas i Bog malo pogleda, biće nam potrebno dosta sreće. Baš da vidimo...
- madda fakka
U izjavama koje sam procitao kao i gledanje raznih klipova, prethodnih dana, svi igraci koji dali bilo kakvu izjavu, kao i trener Zagorcic, su govorili kako je bitno dati gol. Ja bih naravno voleo da bude mnozina samo me zanima da li imaju taktiku za taj gol ili jednostavno izlaze na teren pa sta Bog da. Moje misljenje je da kada bi proradili sutevi Palocevica, Ivanica i Stanisavljevica imali bismo mnogo vece sanse nego ako idu centarsutevi Nastica i Vasilica/Lakicevica. Ova tri igraca bi sutali sa sve obe strane i sa sredine, nadam se da Zagorcic neci ici ziheraski mi nemamo sta da izgubimo ako krenemo potpunu ofanzivu. SAMO HRABRO DO NOVE POBEDE!!
I Bog je Slaninar...
Ljudi dajte linkove za stream ako neko zna, iz inostranstva tesko naci Bakmaza na TV-u. 

Bez obzira što Samp još uvek nije u takmičarskom ciklusu, suludo je pričati da to drastično umanjuje trenutni kvalitet njihovog tima.
Promene su im se desile u klubu, da ne bih ponavljao šta su drugi pisali, novi trener, odlasci Obianga, Okake, Etoa, Romera...
Međutim, pojačanju su im sasvim korektna u vidu Murijela, Fernanda, Zukanovića, Dankana, Mojsandera, Silvestrea...
Poslednju prijateljsku utakmicu su igrali protiv AEL Kalonija iz Grčke Superlige i pobedili 3:0. Strelci Murijel i Eder (2x).
Igrali su u sledećem sastavu (koji se može očekivati i protiv nas):
Vivijano - Kasani, Silvestre, Zukanović, Ređini - Sorijano, Fernando, Bareto - Eder, Murijel, Krstičić.
Njihov tim je za svaki respekt i svaka priča da mi tamo možemo do pozitivnog rezultata glat, (jer njih kao EL ne interesuje i nisu u takmičarskom ciklusu) je suluda. Samo ako budu naši igrači maksimalno grizli na terenu i uvek dahćali za vrat protivniku, uz maksimalnu pamet kada je lopta u posedu naših igrača, možemo do bilo kakvog pozitivnog rezultata.
Nadam se da Zaga neće povući tim, iako se slažem da odigra sa dva zadnja vezna (Maksa i Puška).
Očekujem sledeći sastav, uz konstataciju da mi nije jasno zašto smo Perića dovodili, kad nije čak branio ni u Surdulici, gde nije bilo Žaka na golu.
Dakle sastav:
Žak - Vasilić, Pankov, Đurić, Nastić - Puška, Maksa - Stanisavljević, Ćomi, Urke - Ožegović.
Promene su im se desile u klubu, da ne bih ponavljao šta su drugi pisali, novi trener, odlasci Obianga, Okake, Etoa, Romera...
Međutim, pojačanju su im sasvim korektna u vidu Murijela, Fernanda, Zukanovića, Dankana, Mojsandera, Silvestrea...
Poslednju prijateljsku utakmicu su igrali protiv AEL Kalonija iz Grčke Superlige i pobedili 3:0. Strelci Murijel i Eder (2x).
Igrali su u sledećem sastavu (koji se može očekivati i protiv nas):
Vivijano - Kasani, Silvestre, Zukanović, Ređini - Sorijano, Fernando, Bareto - Eder, Murijel, Krstičić.
Njihov tim je za svaki respekt i svaka priča da mi tamo možemo do pozitivnog rezultata glat, (jer njih kao EL ne interesuje i nisu u takmičarskom ciklusu) je suluda. Samo ako budu naši igrači maksimalno grizli na terenu i uvek dahćali za vrat protivniku, uz maksimalnu pamet kada je lopta u posedu naših igrača, možemo do bilo kakvog pozitivnog rezultata.
Nadam se da Zaga neće povući tim, iako se slažem da odigra sa dva zadnja vezna (Maksa i Puška).
Očekujem sledeći sastav, uz konstataciju da mi nije jasno zašto smo Perića dovodili, kad nije čak branio ni u Surdulici, gde nije bilo Žaka na golu.
Dakle sastav:
Žak - Vasilić, Pankov, Đurić, Nastić - Puška, Maksa - Stanisavljević, Ćomi, Urke - Ožegović.
Njima bi po nekom logičnom sledu stvari ovo trebala da bude utakmica u koju ulaze rutinski bez nekog prevelikog zalaganja, čak i pre početka same Serie A dok je nama, bez dvojbe, ovo meč sezone, i ako naši momci imaju išta u glavi ( a verujem da imaju ) onda danas treba da skupe muda i iskidaju do koske, da daju i više od maximuma. Za sve skeptike, fudbal ne igraju imena već srce i za to ima mnoštvo primera, tako da samo hrabro do nove POBEDE 

Come on you Reds!
@1892
Dodao bih na tvoju konstataciju, da fudbal igraju srce i imena (znanje - sposobnost tih igrača). Srce u 99% slučajeva nije dovoljna, ako nema i određenog kvaliteta, ali da ne budem protumačen pogrešno, ja verujem da naši igrači imaju i znanje.
Dodao bih na tvoju konstataciju, da fudbal igraju srce i imena (znanje - sposobnost tih igrača). Srce u 99% slučajeva nije dovoljna, ako nema i određenog kvaliteta, ali da ne budem protumačen pogrešno, ja verujem da naši igrači imaju i znanje.
Ja samo kontam da ne primimo neki kiks gol u prvih 5-10 minuta,jel tu onda pada utovar do kraja.Ako uspemo da doguramo nekako do 30-35 sa nulom,rapidno bi nam porasle sanse za iznenadjenje.
Jedva čekam da počne utakmica - nadam se i strepim.
Bar kada bi zavukli jedan gol iz nekog slobodnjaka ili Ivanićeve kontre.Samo treba doći do zone šuta.Nadam se da ćemo bar jedanput uspeti.
Srećno momcima koji istrče na Olimpijski stadion u Torinu i našim navijačima na tribinama.
Bar kada bi zavukli jedan gol iz nekog slobodnjaka ili Ivanićeve kontre.Samo treba doći do zone šuta.Nadam se da ćemo bar jedanput uspeti.
Srećno momcima koji istrče na Olimpijski stadion u Torinu i našim navijačima na tribinama.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov