Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Ivanic je uradio nesto sto ce ostati zapisano u istoriji,nesto sto ce ga svrstati u rang jednog Boskova,Toze... Nacinio je dribling kojeg ce se iskreni zaljubljenici u Vojvodinu secati cesce i radje nego osvojenog kupa. Mirko,finta ti je bila vanserijska,samo sad jos smogni snage da istrcis ka praznom golu,da te protivnici ne sustignu (jednostavno... ne potpisuj za blizance),a mi cemo ti ovaj put oprostiti i ako promasis isti (potpises za neki klub vani) :lala: :thankyou: :cheers:
Image
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

http://www.fkvojvodina.rs/2016/01/milan ... vojvodine/" onclick="window.open(this.href);return false;

Koliko nam treba ne znam, cija je zelja ne znam... Imamo Moglija i Vasilica na desnom beku, e sada videcemo kakav je. Makar se nadam da cemo videti :D Sa youtube, koliko sam video cini se dobar centarsut.
srkins

Post by srkins »

Neizlecivi wrote:http://www.fkvojvodina.rs/2016/01/milan ... vojvodine/

Koliko nam treba ne znam, cija je zelja ne znam... Imamo Moglija i Vasilica na desnom beku, e sada videcemo kakav je. Makar se nadam da cemo videti :D Sa youtube, koliko sam video cini se dobar centarsut.
Koliko sam ja cuo sa Vasilicem cemo raskinuti ugovor
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

http://www.mozzartsport.com/vesti/u-jed ... ine/124834" onclick="window.open(this.href);return false;

mi ustvari iz mnogih razloga treba da se zovemo FK Štoper :mrgreen:
Image
zime89

Post by zime89 »

Zasto se ne trude onda bar da prodaju Vasilica kao sto su se trudili da oteraju Ivanica u Partizan !?
Najlakse je raskinuti ugovor sa igracem i to je to , bole Vranjesa....
Ne vidim cemu i Miletic ???
Imamo Stepanova....bolje da dovedu Gafurova ili Drazica ili da probaju da vrate bar Poletanovica na pozajmicu, neko je ovde pisao da izgleda nista od njegove pozajmice u Mechelen...

Zaboravio za ovog Milinkovica mozda da pitamo Boskica kakav je i njegovi su isto iz Arilja sto ga stalno zeza Cvarkov :D
ZIME89
Danilo

Post by Danilo »

Novajlijama zelim dobrodoslicu u klub,a teren ce biti njihovo jedino merilo kvaliteta kao i strucnosti uprave u sportskom smislu.
Cinjenica je da nam fale 2 stopera i da smo tu najtanji.
Jel neko moze nesto blize da kaze o pojacanjima
Danilo

Post by Danilo »

Cuo sam da je Gavric blizu potpisa,mozda ne bi bio los izbor Sasa Popaj Stojanovic iz Zvezde.Grof ne racuna na njega,kao ni na Gavrica
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

ima li nekog u klubu ko se razume u fudbal ? biznis ? Ko ima mozga ?
Dovedite Sasu Jovanovica iz Lucana dok ga nije neko drugi pokupio...kakav bre Gavric da li ste normalni ?
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ne mogu da se otrgnem utisku apsolutne nepotrebnosti oba transfera... Svaki dolazak docekam sa ogromnom skepsom... Ma... Pilicarski klub sa pilicarskom upravom povlaci pilicarske poteze...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Danilo wrote:Cuo sam da je Gavric blizu potpisa,mozda ne bi bio los izbor Sasa Popaj Stojanovic iz Zvezde.Grof ne racuna na njega,kao ni na Gavrica
Popaj je Milos Stojanovic,bivsi igrac Jagodine mislim da je negde u Koreji,bar je bio tamo,a ovaj iz Zvezde je Sasa Stojanovic bivsi igrac Radnickog iz Nisa,ima dosta godina,vezni je igrac,a Popaj je izraziti spic,mislim da si ih malo pomesao ili ja ne znam da je i ovaj Popaj.Fale nam kvalitetni bocni napadaci koji prave razliku,ako ne dovedu nikog mozda probati sa Melegom i Stamenicem.Fale nam igraci sredine terena,da se pojaca konkurenscija i rasterete Maksimovic i Sekulic.
zime89

Post by zime89 »

Pa ako dovedemo Gavrica, a ne Jovanovica onda je svaki komentar suvisan...pa i Gafurov,Jovanovic ili Drazic su izmislili fudbal za njega...
ZIME89
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nema sta nama ne fali...Ne mogu da se otmem utisku kako bi nasa sredina izgledala sa Maturanom i Maksimovicem. O igracima tipa Maturan se ni ne razmislja. Ruku na srce mi smo svuda tanki i trebaju nam pojacanja u svim linijama. Kad Mica ode, nestace i to malo igre sto smo pokazali u jesenjem delu. Treba misliti i raditi da se dovede igrac slicnih karakteristika i jaci u duel igri.

Neko je spomenuo Drazica iz ofke. Ako je to onaj sa cirokanom, daleko mu lepa kuca. Ne zbog cirokane, nego zato sto ne pravi razliku na terenu, a nema ni potencijala za tako nesto.

Nama ne trebaju igraci iz zvezde i partizana zato sto je uvek upitan motiv kod njih (da ne gresim dusu ne kod svih, ali kod vecine jeste).Pre sam da se dovede Jovanovic iz Lucana i nasi igraci koji imaju evropsko iskustvo i zele da se vrate u Vosu, kao Stepanov.

Srecna nova godina i nadajmo se da cemo ove godine uzivati u Vosinim igrama kao nikad pre!
Danilo

Post by Danilo »

Pomesao sam Jovanovice ,a kako i ne bi ,koliko ih je :)
Mislili smo na Drazica iz Javora

Gorimo za krilima,i levim i desnim
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Dražić koji je bio u OFK je sa nasim Radojom u Selti. Iskreno meni ne smeta igrac zvezde ili crnih, dokle god je njegovo dovodjenje zasnovano na kvalitetu i dokle god ce pruzati maksimum i poštovati klub. Gavric mi deluje kao nikakvo pojacanje. Zao ce mi biti ako Rosic i Pankov budu sedeli na klupi, pa mislim da bi bilo pametno jednog od njih prodati, a mislim da se mogu dobiti neke pare. I jos nesto, zaista ne znam koliko igrača smo pustili da odu u poslednjih par godina. Dovodi se na kilo, bez plana, daju se plate, pa se posle ugovori raskidaju u desetinama.
Inace ni ne znam ko se sada i sta u klubu pita, ko vodi klub, dok predsednik svira klavir?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Neizlecivi wrote:... Zao ce mi biti ako Rosic i Pankov budu sedeli na klupi, pa mislim da bi bilo pametno jednog od njih prodati, a mislim da se mogu dobiti neke pare. I jos nesto, zaista ne znam koliko igrača smo pustili da odu u poslednjih par godina. Dovodi se na kilo, bez plana, daju se plate, pa se posle ugovori raskidaju u desetinama.
Drugi deo si pogodio do slova. Jedino bih dodao da se time pravi ogromna steta klubu, jer jednostrani raskidi ugovora nisu besplatni...

Za prvi deo, Pankova mozemo prodati, Rosica i ne mozemo, obzirom da je u ovoj sezoni vec igrao za dva kluba, Radnicki Nis i nas, samim tim on ima pravo da potpise za treci klub u ovoj sezoni, ali u tom slucaju ne bi imao pravo nastupa za novi klub do leta...

Od stopera u klubu imamo Nina, Rosica, Pankova, Dingu, Stepanova i Milka, a ako smo potpisali sa Mileticem onda i njega... Totalni besmisao... Mene interesuje ko odlazi? Cini se da necemo vise gledati Nina, mozda Pankova, Dingu vratimo nazad u omladince, Milka se oslobodimo, i ostaje tacno jedno mesto za jos jednog, recimo pominjanog Jablana iz Cacka... Nema, postao sam paranoican...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply