Neizlecivi wrote:... Zao ce mi biti ako Rosic i Pankov budu sedeli na klupi, pa mislim da bi bilo pametno jednog od njih prodati, a mislim da se mogu dobiti neke pare. I jos nesto, zaista ne znam koliko igrača smo pustili da odu u poslednjih par godina. Dovodi se na kilo, bez plana, daju se plate, pa se posle ugovori raskidaju u desetinama.
Drugi deo si pogodio do slova. Jedino bih dodao da se time pravi ogromna steta klubu, jer jednostrani raskidi ugovora nisu besplatni...
Za prvi deo, Pankova mozemo prodati, Rosica i ne mozemo, obzirom da je u ovoj sezoni vec igrao za dva kluba, Radnicki Nis i nas, samim tim on ima pravo da potpise za treci klub u ovoj sezoni, ali u tom slucaju ne bi imao pravo nastupa za novi klub do leta...
Od stopera u klubu imamo Nina, Rosica, Pankova, Dingu, Stepanova i Milka, a ako smo potpisali sa Mileticem onda i njega... Totalni besmisao... Mene interesuje ko odlazi? Cini se da necemo vise gledati Nina, mozda Pankova, Dingu vratimo nazad u omladince, Milka se oslobodimo, i ostaje tacno jedno mesto za jos jednog, recimo pominjanog Jablana iz Cacka... Nema, postao sam paranoican...