Liga Evrope - sezona 2016/17
Re: 3. kolo kv. za LE: Dinamo (Minsk)-FKV, 04.08. u 19:45h (
http://www.mozzartsport.com/vesti/nagaz ... ona/142342
Mater mozzart sportu, eto koliko nas podržavaju i cene domaći mediji. U tekstu o raspaloj zvezdi nas su već izbacili iz takmičenja.
Mater mozzart sportu, eto koliko nas podržavaju i cene domaći mediji. U tekstu o raspaloj zvezdi nas su već izbacili iz takmičenja.
Come on you Reds!
Ne bi me cudilo da ni ne znaju da smo se uopste kvalifikovali za Evropu i mi i Cukaricki. Ko jos normalan prati te tako male klubove pored dva kosmicka velikana?1892 wrote:Mater mozzart sportu, eto koliko nas podržavaju i cene domaći mediji. U tekstu o raspaloj zvezdi nas su već izbacili iz takmičenja.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ljudi citam i neverujem sta se sve pise,ajde malo da se orenemo nama samima i pocnemo da razmisljamo o sutrasnjoj utakmici,a ne ko sta kako pise,i da li je neko navijac ako nije iz Ns-a ili sta vec.
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Radoye wrote:Ne bi me cudilo da ni ne znaju da smo se uopste kvalifikovali za Evropu i mi i Cukaricki. Ko jos normalan prati te tako male klubove pored dva kosmicka velikana?1892 wrote:Mater mozzart sportu, eto koliko nas podržavaju i cene domaći mediji. U tekstu o raspaloj zvezdi nas su već izbacili iz takmičenja.
Ne preterujte, lepo su napisali ako svi favorite (citaj nosioci) prodju, pa na svakom sajtu koji prati kvalifikacije stoji tako I uglavnom I prodje makar 75% favorite, pa ne mogu sad analizirati svaki mec posebno. Ne budite nerealni.
Kup je nas!
Sta su nam mane a sta prednosti u revansu? Vase misljenje!
Ja mislim da nam je prednost sto igramo u Brestu a mana ako brani Kordic!
Ja mislim da nam je prednost sto igramo u Brestu a mana ako brani Kordic!
Banujte me molim vas 

Prednost nam je što od početka sezone nije prošla nijedna utakmica, a da nismo dali gol. Što znači da će i Dinamo morati dati gol ukoliko želi da ostane u igri. 

- Neizlecivi
Prednost nam je to sto imamo ekipu koja moze da da gol,verovatno i dosta jacim ekipama. Mana nam je to sto moze da primi i od mnogo slabijih
Takodje brine me to sto za sada osim prvih 11 nismo imali nekog ko je ulaskom doneo neko veliko poboljsanje. Pogotovo u napadu. Zlicic ok nas je, ali nije nista drasticno popravio u igri kada je ulazio (treba mu vremena i utakmica od 1. minuta, kao i Stamenicu). Takodje nemamo nijednog spic igraca koji je dao gol, a proslo je 6 utakmica od pocetka sezone za nas.
Nadamo se najboljem! Proci mozemo i prednost nam moze biti ako nas Dinamo dozivi kao makar blagog autsajdera u gostima. Hrabro momci!

Nadamo se najboljem! Proci mozemo i prednost nam moze biti ako nas Dinamo dozivi kao makar blagog autsajdera u gostima. Hrabro momci!
mane su nam golman ,nedostatak napadaca,nekreativnost,sto smo gosti sto oni imaju prednost,kriticna odbrana,nedostatak golgetera....a prednosti su nam a ovaj da ovaj mislim ...a jebiga sad
Prednosti Maksimovic,Puskaric,Meleg i eventualno Trujic i Palocevic ukoliko imaju dan

Prednost nam je jedino, što su Belorusi loša ekipa i ništa više! Sastaće se dva loša i proći će manje loš. Eto.Marko93 wrote:mane su nam golman ,nedostatak napadaca,nekreativnost,sto smo gosti sto oni imaju prednost,kriticna odbrana,nedostatak golgetera....a prednosti su nam a ovaj da ovaj mislim ...a jebiga sad
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
- Протомајстор
Мана нам је што наш најгори играч тренутно наш најбољи играч - Палочевић! Он је ваистину носилац наше игре, а требало би бар још неколицина да се издигну изнад својих квалитета да бисмо прошли даље.
Предност нам је што нам је тренер Лалатовић - човек који има далеко више среће него памети, храбрости и господства.
Све у свему уздам се у нашу пословичну борбеност, али највише у срећу
Предност нам је што нам је тренер Лалатовић - човек који има далеко више среће него памети, храбрости и господства.
Све у свему уздам се у нашу пословичну борбеност, али највише у срећу
Mana nam je sto kada svi misle i pisu po novinama da cemo ispasti, mi im dokažemo da su u pravu!
Prednost je sto nas mora jednom usrati da prodjemo u LE!
Prednost je sto nas mora jednom usrati da prodjemo u LE!
Kako ko. Ja sam gledao LudogorecVoja wrote:Niko ne pise,svi gledaju Zvezdu

-
Samo borbeno. Svako neka pruzi svoj maksimum, ne zbog nas navijaca, nego zbog sebe.
Svaka utakmica u medjunarodnim takmicenjima je jedna velika sansa za napredak, u svakom sportskom smislu, tako je treba tretirati.
Svaka utakmica u medjunarodnim takmicenjima je jedna velika sansa za napredak, u svakom sportskom smislu, tako je treba tretirati.
- Протомајстор
Вероватноћа да нас усере такво нешто из великог броја покушаја је нешто већа од оне да освојимо домаће првенство. Подсећам да смо и Куп освојили тек из седмог финала - то је потрајало 63 године.Stexman wrote:Prednost je sto nas mora jednom usrati da prodjemo u LE!
Опрости на овом песимизму, али не уздам се у вероватноћу већ у чисту срећу. Што је чист оптимизам