"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
- Neizlecivi
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Pa po meni najveci problem je sto u ekipi imas 2 igraca koji znaju sa loptom i znaju da je daju u napred. Tadica i Kostica. Kolarov je bek, koji ima fantasticne ofanzivne karakteristike, ali ne moze organizovati igru. Sinoc se videlo da Gudelj i Milivojevic ne mogu graditi igru. Mogu biti zadnji vezni sa loptom u nazad, ili igru mogu graditi protiv timova iz Super Lige. Kada se vrati Matic mozda i lici na nesto to... Ovako sa 3 ofanzivna igraca, od cega mi nemamo spica koji ume sa loptom, tesko da ce bolje ista biti.
Mene zanima da li iko zna ima li prenosa mladih danas?
Prenosa nema kao i obicno. Cemu smo se i nadali. Cak ni strim ne mogu da pronadjem...Neizlecivi wrote:Pa po meni najveci problem je sto u ekipi imas 2 igraca koji znaju sa loptom i znaju da je daju u napred. Tadica i Kostica. Kolarov je bek, koji ima fantasticne ofanzivne karakteristike, ali ne moze organizovati igru. Sinoc se videlo da Gudelj i Milivojevic ne mogu graditi igru. Mogu biti zadnji vezni sa loptom u nazad, ili igru mogu graditi protiv timova iz Super Lige. Kada se vrati Matic mozda i lici na nesto to... Ovako sa 3 ofanzivna igraca, od cega mi nemamo spica koji ume sa loptom, tesko da ce bolje ista biti.

Победили смо 3:1, Гаћиновић дао други гол
Јака ствар,само се још ми ложимо на младу репрезентцију,онда зовемо сваког ко има права да игра,а опет неће ништа урадити ако се пласирају на првенство.Ниједан неће заиграти за А селекцију осим ако није из близанаца о томе смо говорили сто пута.CRD FCV wrote:Победили смо 3:1, Гаћиновић дао други гол
Мора се нечим прекратити ова пауза да се не излуди, а видиш да наша деца газе и у А селекцији 

Газе,али морају да буду најбољи на свакој утакмици да би се усталили некако у стартних 11 док је некима довољно што су бивши играчи ,,вечитих"CRD FCV wrote:Мора се нечим прекратити ова пауза да се не излуди, а видиш да наша деца газе и у А селекцији

Преко трња до звезда
Tadic drzi lekciju iz fudbala!
Prof dr fudbala - Dušan Tadić
Dali smo 2 gola Irskoj, 3 gola Moldaviji i Austriji, sto bi bilo 8 sve zajedno. Kod tih 8, doktor Tadic je ucestvovao kod svakog (3 gola i 5 asistencija).
Sta drugo reci osim skidam kapu!
Sta drugo reci osim skidam kapu!

-
puni Duca mozda ganku Daru, ali sigurno Savu majmuna a bome i Curana... 

Vece Dusana Tadica, u sjajnoj je formi i velikom motivu
Utakmica dobra i puna neizvesnosti.Nasi momci su se trudili mnogo vise, nego ranije i to je donelo pobedu.
Pravi test kontinuiteta bice gostovanje Velsu.

Utakmica dobra i puna neizvesnosti.Nasi momci su se trudili mnogo vise, nego ranije i to je donelo pobedu.
Pravi test kontinuiteta bice gostovanje Velsu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ma ja sam postao ravnodusan na igre reprezentacije,jer to je vecinom postao izlog za prodaju kojekakvih igraca,poslednji primer je onaj bek (jel iz Metalca bese) sto ga Muslin zvao tako da....
Tadic je veceras izdominirao,i generalno prva tri meca,ali... sta znam...jos uvek je ovo daleko od fudbala. Zaista je bio lep i zanimljiv mec,u kome smo kolektivno ako se ne varam napravili jednu akciju (ono kada je izbacen Rukavina na krilu,ali mu lopta pobegla u gol aut,a ipak je centrirao i ubacio Mitrovica u sansu),sve ostalo su potezi pojedinaca... stikla Kostica,pa ona lopta ka Tadicu kod drugog gola... odbrana nikakva,prenos lopte ka napadu ocajan.... plasim se samo da prva reprezentacija koja zaustavi Tadica ne zaustavi i ceo tim

Ma jeste nam odbrana najveca rana ali sve zbog toga sto nije organizovana kako treba. Ivanovic hoce da glumi nekog komandanta u odbrani a vecito kasni i ne uspevaju ofsajd zamke zbog njega. mitrovic je igrao na pogresnom mest i jako lose. Oba gola njegova. I stojimo jako nisko umesto da nam zadnja linija stoji na 40-tak metara. Tad nam se ne bi desavalo da nam se kiks pretvori u gol sansu, odnosno bilo bi vremena da se greska ispravi. Ali neko mora da bude glavni u odbrani I da podvikne malo kad zatreba(ali da zna kad to treba uraditi).
I ima tu jos par igraca koji polako postaju visak a otvara se mesto za Radoju, za Sergeja i bice to ok. Necemo biti prvaci sveta ali cemo bar probati to da postanemo!
I ima tu jos par igraca koji polako postaju visak a otvara se mesto za Radoju, za Sergeja i bice to ok. Necemo biti prvaci sveta ali cemo bar probati to da postanemo!
-
Interesantno mi je da se na b92 i blicu Tadic navodi kao igrac Sautemptona,zamislite da je takav igrac izdanak nekog od blizanaca,o njemu bi se pisalo kao bivsem igracu jednog od blizanaca,velicala bi im se skola i tako dalje,mozda slucajno ili ne...