Priznajem da sam pogresio u procenama igraca Radnickog!Душан wrote:Губе 3:0 од цигана на полувремену у сред Чаира. Јесте звезда јака, али играју без 5, 6 првотимаца, и учачкали им три комада са 30% снаге. И трсиш се хоћеш у европу, па да им судије нису помогле на пар утакмица били би у зони испадања.ernesto wrote:Turija ne bih se slozio sa tvojom konstatacijom da je Radnicki ima slab igracki kadar!
Imaju dva vrlo solidna golmana za nasu ligu(Zivkovic-Krznaric),
Oba beka su dobra i Subic i Aksentijevic,stoperi Raspopovic(dugo igrao u Turskoj), i visoki Tomic!
Caki(sa 17 god. otisao u PSV...pravi paker a i nije mu strano da da gol),Aca Jovanovic kapiten njihov,stub odbrane,Lazar Arsic sa ubitacnom levicom,Pavkov koji odlicno igra za sada plus mali Mrkic!
Imaju tim za top 5 u ligi!
Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2017/18
Banujte me molim vas 

И ја сам исто мислио кад је почела сезона, али после неколико кола сам видео да нису ништа специјално.ernesto wrote:Priznajem da sam pogresio u procenama igraca Radnickog!Душан wrote:Губе 3:0 од цигана на полувремену у сред Чаира. Јесте звезда јака, али играју без 5, 6 првотимаца, и учачкали им три комада са 30% снаге. И трсиш се хоћеш у европу, па да им судије нису помогле на пар утакмица били би у зони испадања.ernesto wrote:Turija ne bih se slozio sa tvojom konstatacijom da je Radnicki ima slab igracki kadar!
Imaju dva vrlo solidna golmana za nasu ligu(Zivkovic-Krznaric),
Oba beka su dobra i Subic i Aksentijevic,stoperi Raspopovic(dugo igrao u Turskoj), i visoki Tomic!
Caki(sa 17 god. otisao u PSV...pravi paker a i nije mu strano da da gol),Aca Jovanovic kapiten njihov,stub odbrane,Lazar Arsic sa ubitacnom levicom,Pavkov koji odlicno igra za sada plus mali Mrkic!
Imaju tim za top 5 u ligi!
I sad ce u sledecem kolu pobediti u gostima Mladost Lucane! I to maestralnom kradjom sudija.
http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/5571 ... zda-su-zlo" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Tema je domaci fudbal i trenutno se raspravlja o nasoj najvecoj bolesti,zvanoj blizanci!
Bilo bi dobro da se sto vise nasih ukljuci!
https://r.tapatalk.com/shareLink?url=ht ... =143354612" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo bi dobro da se sto vise nasih ukljuci!
https://r.tapatalk.com/shareLink?url=ht ... =143354612" onclick="window.open(this.href);return false;
Banujte me molim vas 

A i nije neka razlika

A može i ovako

-
Какве везе имају ове две слике са темом? Обратите пажњу шта качите овде или да лепо отворимо тему комплекси па се ту лечите..
You can not stop us!
Moja ideja je bila da se malo našalim i da nekog možda nasmejem. A ti bi mogao malo da obratiš pažnju kojim tonom se obraćaš, preskoči post ili me hide-uj ako ti se ne gleda. O kompleksima bolje nemoj samnom.Novosacki Garisha wrote:Какве везе имају ове две слике са темом? Обратите пажњу шта качите овде или да лепо отворимо тему комплекси па се ту лечите..
Da ovo nije forum Vošinih navijača rekao bih da me Gariša svojim rečnikom podseća na navijače blizanaca. Ali verovatno grešim...
-
Нема потребе да их спомињете на овом форуму. Пишите о Воши а не о тим будалама..
You can not stop us!
Јако пуно саветодаваца и уредника има на овом форуму...
Ovi opet navaljuju na Ivanića već unapred.... Pa valjda ako nije hteo on lično da ode od nas kod njih, valjda neće hteti ni iz BATE-a.... 

Pazi, iako ne očekujem od Ivanića da će prihvatiti da ode kod ovih, Babić isto nije hteo iz Vojvodine u blizance, pričao je kako bi to bila izdaja navijača itd. A na kraju je ipak došao u, po njegovim rečima, najveći klub na Balkanu.