gospodinFKV wrote:borrissey wrote:Ali zašto smo mi ćutali prošle nedelje kada se oglasilo nekoliko klubova protiv pljačke?
Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.
Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.
Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.
Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni.
Jos uvek mi niko nije rekao sta je Borjan uradio? Inace, i on se oglasio povodom penala i rekao kako je on sa svog gola video da je penal hahahahahaha

Gore dju**e od Supica lik...
http://www.butasport.rs/fudbal/za-vreme ... ucu-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo šta je uradio. Šabančina.
Kako je već neko napisao mi samo dajemo legitimitet ovoj nakaradnoj nazovi JSL, a ova saopštenja su kao deo nekog folklora koji traje decenijama i trajaće u nedogled.
Ja sam za neke radikalne mere pošto očito ovo ne ide i svake sezone je ista pesma, oni kradu mi kukama, time samo srozavamo ugled kluba a ona go**a se nasleđuju kako smo mi bedni i da ništa nismo osvojili godinama nego samo seremo, što i nije netačno.
Mislim da bismo trebali da pripremamo teren za istupanje iz lige. Naravno ne saopštenjima nego promišljeno i na tome da radimo neki period. Možda ovo vama dragi forumaši zvuči smešno, glupo il kako god ali ja ne vidim drugi izlaz i da će ovaj zulum prestati.
Da u tajnosti napravimo dogovor sa klubovima iz super i prve lige koji imaju muda da istupe iz ove pašaluk lige i da pre početka nove sezone bar 20 klubova izađe sa istim saopštenjem da istupaju iz fss i ovog cirkusa i da će učestvovati u novoj ligi, bez kancera, njihovih satelita, sudijske mafije. Sami ne možemo, ali ako imamo podršku 50% klubova možda bismo i mogli, neka 3 sezone igramo i bez evrope (i onako mahom sem kancera i nas svi imaju epizodne uloge od po jedno kolo, pa kao i mi sami) ali ako se trend nastavi možda bismo u saradnji sa uefom i dobili neke predstavnike za evropska takmičenja. Ako ni to bar bismo pošteno uzdrmali mafiju iz fss i ne bi im dali kredibilitet.
E sada da li ima snage, volje i želje za tim pitanje je, da li bi se za 3 dana sve nastavilo po starom verovatno, da li bi kolovođa (FKV) bio obezglavljen verovatno. Ali ne vidim drugi izlaz iz ovoga blata.
Mi smo ucenjeni "srbijagasom" i "grad novi sad" da ćutimo i trpimo ovo onda nije ni čudo što se i "manji" klubovi povinuju.