Pa super još jedan naš bivši kapiten na pragu da pojača blizance, mada ako se ne varam u jednom od intervjua je izjavio da mu je zvezda zadnja rupa na svirali i da nikad ne bi prešo kod njih ali videćemo. A kada naša nesposobna uprava nije uspela dovesti zimus Nikolića sada smo završili sa njim pošto su crveni blizanci već počeli pregovore sa njim.
Glupe floskule na koje se mi lozimo,a u prevodu ko ima dobre inostrane ponude ih izgovara a kad mu karijera krene na dole ostvaruju svoje decacke snove.Dragojlo wrote:"Naša deca", "rođeni Novosađani", "kapiteni Stare Dame", itd, itd......
Ovo je vec paranoja. Milane evo ja garantujem da niko nema nikakav zadatak da vodi racuna ko je ovde ostavio ikakav trag pa da ga angazuje. Bice da imaju malo vise para od nas, nedovoljno da kupe nesto dobro, a dovoljno da kupe nesto sto je bilo dobro pa da se ponadaju.Milan wrote:Ponovicu... Garantujem da neko ima zadatak da ukalja svako ime koje je kod nas imalo znacajniju ulogu. Uprljace svakog moguceg igraca ako im se ukaze prilika, cak i ako im nije u tom trenutku potreban. Naravno, svakom "nasem" koji predje zelim pucanje prednjih ukrstenih ligamenata ili otvoreni prelom noge...
srž svegavdn slaninar wrote:Glupe floskule na koje se mi lozimo,a u prevodu ko ima dobre inostrane ponude ih izgovara a kad mu karijera krene na dole ostvaruju svoje decacke snove.Dragojlo wrote:"Naša deca", "rođeni Novosađani", "kapiteni Stare Dame", itd, itd......
Turija, kakav crni skauting, kakvi bakrači.....Turija wrote:Jako nam je los skauting, za razliku od npr Spartaka.
Nije mi jasno kako nasi nisu primetili Djuricina u Beceju, pa nisu Mileta Savkovica, Radina, hajde da ne pominjem Ivanovica ... i jos oho ho momaka koji su igrali u klubovima na teritoriji APV? Nekada smo mi te fudbalere prvi primecivali, kao i igrace u Baranji.
To je nekako prirodno podrucje sa kojeg bi prvi morali da uocimo talentovane igrace, kad bi se radilo kako treba.