Transferi
Re: Transferi
Idealno bi bilo kada bi Ilić otišao na pozajmicu u Proleter kao prvi golman.
-
Najbolje resenje je povratak Brke ili produziti Perica,naravno ako Rockov ode
Slažem se. Idealno bi bilo vratiti Brkića. Već je jedno vreme bez kluba, a može da brani još barem 3,4 godine.
Rekao sam u nekim prethodnim postovima. Brkic je operisan i pitanje dali ce on uopste moci da igra profesionalni fudbal.
Povreda koju vuce tokom cele karijere, je umnogome sputala njegov golmanski put.Nije se operisao ranije jer bi to i definitifno znacilo moguci kraj karijere.Ovako izgurao je solidnu karijeru i imao korektne ugovore.
Povreda koju vuce tokom cele karijere, je umnogome sputala njegov golmanski put.Nije se operisao ranije jer bi to i definitifno znacilo moguci kraj karijere.Ovako izgurao je solidnu karijeru i imao korektne ugovore.
Sta mislite
https://www.transfermarkt.com/matej-del ... eler/60220" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko se secam ostavio je korektan odnos prema timu navijacima i gradu
https://www.transfermarkt.com/matej-del ... eler/60220" onclick="window.open(this.href);return false;
Bio bi dobro pojacanje da smo na vreme reagovali ovako ode covek u DanskuDanilo wrote:Sta mislite
- gospodinFKV
I dalje mislim da bi trebalo videti s Brkicem u kom se pravcu krece oporavak njegov.
Ovo je savrsen trenutak za povratak iskusnog golmana. Ne moze biti savrseniji. Imamo 2-3 talentovana neiskusna klinca i prekaljenu slaninarcinu, koja ih nece samo nauciti golmanskom zanatu, vec i tome kako se bori za ovaj grb, klub i navijace. Ako ne moze vise, onda posao u omladinskoj skoli kao trener.
Ovo je savrsen trenutak za povratak iskusnog golmana. Ne moze biti savrseniji. Imamo 2-3 talentovana neiskusna klinca i prekaljenu slaninarcinu, koja ih nece samo nauciti golmanskom zanatu, vec i tome kako se bori za ovaj grb, klub i navijace. Ako ne moze vise, onda posao u omladinskoj skoli kao trener.
Ako su vec Rockova smislili da prodaju onda je odlazak Perica kardinalna greska boljeg golmana od Perica necemo naci 100%.
Ja sam ubedjen da je Peric bolji golman i od Rockova jedino sto je Rockov mnogo atraktivniji na golu
Ja sam ubedjen da je Peric bolji golman i od Rockova jedino sto je Rockov mnogo atraktivniji na golu

-
Podrzavam! Treba pokusati zadrzati Perica.
Perketu ponuditi novi ugovor, mesto na golu i kapitensku traku.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Pera Centar
Potpuno se slazem sa svim sto ste napisali od Saleta, pa nadalje.Zadrzati Perica po svaku cenu!Rabba wrote:Perketu ponuditi novi ugovor, mesto na golu i kapitensku traku.
Тај Перић заслужује и нови, бољи уговор и капитенску траку не само због несумњивог квалитета, већ и због оног трпљења и гледања на голу ултра-мега-гига Кордића, сво оно време.
Дечко је заслужио да га испоштују. 

+1Pera Centar wrote:Potpuno se slazem sa svim sto ste napisali od Saleta, pa nadalje.Zadrzati Perica po svaku cenu!Rabba wrote:Perketu ponuditi novi ugovor, mesto na golu i kapitensku traku.
Ne mozemo dovesti boljeg golmana, a i apsolutno je zasluzio mesto na golu Vojvodine, kada je vec izvesno da Emil odlazi iz Vose.
Ilić neka stasava uz Perica.
Mislim da bi Perke ostao u Vosi, uz cvrste garancije i povoljan ugovor. Makar jednu sezonu.
Ako smo to ucinili Jovancicu, mnogo vise smo to duzni Pericu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zar Peric nije otisao iz Vojvodine ima dve nedelje!?
Malo smo okasnili za nudjenje ugovora. Apsolutno sam za to, da me neko ne shvati pogresno. Ako ne nadje dobar angazman ja bih ga vratio.
Malo smo okasnili za nudjenje ugovora. Apsolutno sam za to, da me neko ne shvati pogresno. Ako ne nadje dobar angazman ja bih ga vratio.
- churguzijanac
Jel rade ovi nasi na transferima il cekaju da vide ko ce da bljesne na svetskom kupu