Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Transferi

Post by fare »

Stigao Fofana https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/bek ... 30-06-2018" onclick="window.open(this.href);return false; :D .
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ne znam za vas, sapatnici moji, ali meni trio Milojevic-Fofana-Eze deluje prilicno kul. Videcemo... :cheers:
Karlsson

Post by Karlsson »

Prva dvojica klupa Čuke, a treći polovinu golova za nas postigao protiv iste te Čuke :mrgreen:

Ne zaboravi i Arsića koji je po meni uz Rockova glavna zvezda ekipe.
icemen 92

Post by icemen 92 »

Ne znam koji je kvalitet svajcarskih nizih liga pre svih 2,3 i 4 lige. Iz lige gde je igrao mladi tim jang bojsa iz kog su nam ponudjena 2 mlada napadaca afrikanca postoji jos igraca koje bih najverovatnije trebalo dovesti na probu Dylan Dugourd Svajcarac 22 godine na 22 utakmice 22 gola prosek mu je gol na svakih 69 minuta. Vítézslav Hrdlička 23 godine Ceh 25 utakmica 18 golova. Prosao sve mladje kategorije reprezentacije. Baptiste Bersier 22 godine Svajcarac ima i Francusko drzavljanstvo 19 utakmica 15 golova.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/66112 ... rveno-beli" onclick="window.open(this.href);return false;

Mamu vam je*em, ruznal, ocete infarkt da me raspizdi...
На данашњем тренингу Војводине, првом после повратка са Златибора, очекују се и два нова лица, бивши репрезентативци Милош Красић и Жељко Бркић. Њих двојица летњи одмор проводе у Новом Саду и лепо је што ће данашњи првотимци Војводине имати прилику да извесно време тренирају са асовима који су се афирмисали у црвено-белом дресу.
Turija

Post by Turija »

Dobro je sto sam prvo procitao tvoj komentar, pa naslov u Zurnalu :cheers:
Uhhh.
PS
Malo mi nizak Fofana za c-fora, ali ne moze sve sastaviti. Ako je Veselinovic rekao da je dobar kolektivni igrac i ucestvuje u akcijama, onda je Ok.
Ja ga se slabo secam kako je igrao u partizanu. Mada mi se cini da nam je dao gol i pretio u napadu??? Ili je to bio onaj drugi njihov cfor Afrikanac?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ono sta u prvi mah bode oci je to sto ima jako puno asistencija. Moderan fudbal to zahteva od napadaca. Ako nesto mrzim, onda su to sebicni napadaci, a Fofana to nije. Ono sta bih jos voleo da dodam jeste to da je Fofana bio prvi napadac do dolaska Lalatovica na klupu Cukarickog. Pomalo simptomaticno, zar ne? Pogledah sad i za Obenga Regana - ista situacija...

EDIT: Da me neko ne shvati pogresno, ne tvrdim da je Lalatovic rasista, nego da neki mali sablon postoji. E, sad, to bi vrrrlo lako moglo biti zato sto mozda ne zna da se sporazume s njima. Ko zna... :lala:
Danilo

Post by Danilo »

Ma samo nek ga napucaju ima da trci .Prednost je i sto je crn jer mi Novosadjani s...... na crne igrace.Citao sam negde da pati dosta za porodicom koja je negde napolju.Da bude novi Abu.

Krasa i Brka bi trebalo da zavrse karijeru u Vosi i bili bi istinske legende.S obzirom da ovde zive , a o uticaju na klince i da ne govorim
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

gospodinFKV wrote:Ono sta u prvi mah bode oci je to sto ima jako puno asistencija. Moderan fudbal to zahteva od napadaca. Ako nesto mrzim, onda su to sebicni napadaci, a Fofana to nije. Ono sta bih jos voleo da dodam jeste to da je Fofana bio prvi napadac do dolaska Lalatovica na klupu Cukarickog. Pomalo simptomaticno, zar ne? Pogledah sad i za Obenga Regana - ista situacija...

EDIT: Da me neko ne shvati pogresno, ne tvrdim da je Lalatovic rasista, nego da neki mali sablon postoji. E, sad, to bi vrrrlo lako moglo biti zato sto mozda ne zna da se sporazume s njima. Ko zna... :lala:
Lalat je poznat kao čovek koji voli belo :greenbutt:
Šalu na stranu, mislim da ne zna engleski pa ima lošu komunikaciju sa strancima i strah da radi sa njima.
Karlsson

Post by Karlsson »

Bilo bi lepo da Brka i Krasa ostanu, pogotovo što su već u godinama i što im je karijera već nekoliko godina u padu, pa teško da će ubosti neke dobre ponude ukoliko ih uopšte i bude bilo.
A nama bi itekako značili i igrački, i zbog publike, a naše klince tek da ne spominjem s obzirom da imamo najmlađi tim u ligi.

S Brkom bi se otvorila mogućnost i prodaja Rockova.
ŠoneVoša

Post by ŠoneVoša »

Bas me zanima gde ce Krasic nastaviti karijeru. U Lehiji nista nije pokazao. Mozda neka Turska, Azerbejdžan, Kazahstan...
Danilo

Post by Danilo »

ŠoneVoša wrote:Bas me zanima gde ce Krasic nastaviti karijeru. U Lehiji nista nije pokazao. Mozda neka Turska, Azerbejdžan, Kazahstan...
Sta gde ce.... u Vojvodini :)
icemen 92

Post by icemen 92 »

Zaboravio sam da napisem zasto se na probu iz Beceja ne dovede Kovacevic strelac 25 golova ove sezone. Mozda bih bio odlicna domaca zamena ili cak i vodeci napadac. I Pavkov je dosao iz trece lige. Pricao sam mnogo sa ljudima koji prate nize lige i dobio sledece informacije. Uros Zlatovic najbolji stoper ovog proleca u Srpskoj ligi Vojvodina. Prosao skolu Partizana. Kosta Drazic krilni napadac Beceja obecava dosta. Nemanja Mladenovic stoper Smedereva prosao skolu Partizana 31 utakmica ove sezone prosecna ocena 7,15. Bojan Zivkovic stoper Sumadije A odigrao 17 utakmica jesenas prosecna ocena 7,24. Nazalost povredjen nije uspeo da odradi zimske pripreme i nije igrao u prolecnom delu sezone. Trebalo je zimus da predje u Napredak ali nije zbog povrede. Mogli bih ga dovesti bar na probu. Nikola Ilic stoper Sumadije A odigrao 24 utakmice ove sezone prosecna ocena 7,02. Alija Izberovic stoper Mokre Gore odigrao 24 utakmice ove sezone prosecna ocena 7,06.
Karlsson

Post by Karlsson »

Po tebi druže mi bi smo pola rostera trebali da sklepimo od trećeligaša :mrgreen:

Verujem da tamo ima dobrog materijala i u redu je dovesti 1 ili 2 igrača, pogotovo ako za njih garantuje Veselinović koji je već pogodio u Spartaku sa Hajdinom i Đuričinom, pa tako verujem da je i sada to uradio sa Mirkovim.

Ali ipak ne treba smetnuti sa uma da je to ipak amaterski fudbal, da većina tih momaka ima redovan posao, a fudbal igra iz hobija trenirajući 2,3 puta nedeljno.

Ne može se napraviti iskorak ili održavati tradicija oslanjajući se na te igrače.

Da je to tako lako kao što ti predstavljaš onda bi prvenstveno ovi klubovi iz Superlige koji se bore za opstanak doveli sijaset tih igrača iz nižih liga sa prosečnom ocenom 7 i time završili sve brige.
icemen 92

Post by icemen 92 »

Nisam mislio za sve igrace da dodju kod nas nego proba da se organizuje ili da dodju recimo Mladenovic Zivkovic Zlatovic i Kovacevic. Ilic i Izberovic su malo losiji od Mladenovic Zivkovica i Zlatovica a za Drazica mozda ima vremena da se prati do zime. Bolje da probamo te igrace sad nego za nekih godinu da placamo Spartaku za njih.
Post Reply