Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rotkvarijanac

Re: Transferi

Post by Rotkvarijanac »

jos ako rockov i zlika odu...

izgleda da je i veselinovic govorio na predstavljanju, ovo mi je bilo zanimljivo i tuzno...

"Imali smo situaciju da veliki broj igrača prvi put nosi dres Vojvodine i da na zagrevanju nisu znali kako se ko zove od saigrača"

a ovo znaci da fofana nece biti jedini spic...

"Fofana je veoma kvalitetan igrač koji veoma dobro razume igru, preko njega imamo nastavak igre, levonog je još i daje novu dimenziju ekipe, dobro rešava jedan na jedan... Ali, Vojvodina ne sme da se ograniči na jednog napadača, klub radi na tome da dovedemo još nekoga, on pokazuje da je dobar igrač, ali je došao nespreman.
ssnigd

Post by ssnigd »

Veselinovic mi nekako odaje utisak da zna sta radi. E sada, videcemo protiv Lucana I bucka Neska Milovanovica, kako cemo izgledati. Nadam se da ce nam igra biti brza, posto jos jednu sezonu puzeva na terenu I baba u duelima, necu moci da podnesem.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
borkovic

Post by borkovic »

https://en.wikipedia.org/wiki/FK_Vojvodina" onclick="window.open(this.href);return false;
Igrac sa brojem 10,Bojan Milosavov?
Maki

Post by Maki »

ssnigd wrote:Veselinovic mi nekako odaje utisak da zna sta radi.
Meni je najpozitivniji utisak prelaznog roka što nismo izgubili ovog trenera. On mi uliva veće poverenje nego sve pridošlice zajedno.
Krle

Post by Krle »

http://mondo.rs/a1119126/Sport/Fudbal/A ... znali.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Danilo

Post by Danilo »

http://www.fkvojvodina.rs/2018/07/gojko ... imci-vose/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko su sve ovi likovi, ko to dovodi, dali kao potencijal dali kao pojacanja.
Da li neko zna nesto vise o ovim igracima
Danilo

Post by Danilo »

Malo kuckam na google , Gojkov je bio U18 reprezentativac, zvezda ga uzela od ofke i poslala na pozajmicu.
Sve jos nesto nadjem, al za Filipa Stariča , nista da nadjem .
Za Simica ima par klipova , ali ne znam da li je on u prednosti u odnosu na naseg mladog Ilica, ocekivao sam nekog iskusnijeg.Od golmana imas sve golobrade , Ilic,Starič,Pilipovic i sad Simic
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Dobro došli u fazu rezonskog dovođenja igrača zvanu nagomilavanje. Toliko mi se psuje...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

I ono sto je najbitnije - Rockov jos nije prodat. Dakle, Rockov, Ilic, Simic, Staric, Pilipovic. Komada 5...

Kontam da ce Ilic i Pilipovic negde na kaljenje, sto je dobar potez, ako ne ode Rockov. To bi onda trebalo da bude ovako - Rockov, Simic, Staric. Tim redom. Ako Rockov ode, imamo cetiri golmana, od kojih nijedan nema predispozicije prvog.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

I Starič je stranac, a to su i Zlomislić, Graovac, Huhumis, Eze i Fofana. Tako da neće biti ni blizu gola. Zanima me čije su ovo sve menadžerske pijavice. Takođe, zanima me da li je neko u klubu pročitao pravila super lige.
Karlsson

Post by Karlsson »

Gojkov je dobar, ali za Lučane i Surdulicu. Ovo sa golmanima mogu da razumem samo ako Ilić i Pilipović odu na pozajmicu, a ako ne onda katastrofa. Nije mi jasno kako Veselinović trpi i dozvoljava sve ovo.
A ni Ilić ne može na pozajmicu baš bilo gde. Potrebno mu je superligaško iskustvo.

Kada je Vlaović juče rekao da će biti još nekih dolazaka sigurno se nisam nadao ovome.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mislim da je Gojkov doveden da bude drugi spic. To mi deluje kao okej zamisao.

Sad sam malo cekirao statistiku Simica. Decko je skoro polovinu meceva (12), od 26 koje je odigrao, sacuvao svoju mrezu. Deluje kao kvalitetan materijal za drugog golmana.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ja uopšte nisam siguran da mi imamo taktiku koja bi podržala second strikera. U bilo kom obliku. Ikada.
srkins

Post by srkins »

Ovo verovatno znaci da od Djuricina nema nista slican tip igraca su on i Gojkov mada kod nas nista nije sigurno . Verujem da Gojkov nece igrati klasicnog spica vec ce biti malo iza po desnoj strani i ulaziti iz drugog plana u napad
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rabba wrote:Ja uopšte nisam siguran da mi imamo taktiku koja bi podržala second strikera. U bilo kom obliku. Ikada.
Mislim kao rezervnog, ne kao second strikera. To cemo provaliti, kao i uvek, kad ostatak sveta provali nesto novo. :greenbutt:
Post Reply