Transferi
Re: Transferi
Pregovori su pri kraju sa jednim iskusnim slobodnim veznjakom!Dok je sa jednim napadacem-krilom,sve dogovoreno,malo samo da se strpimo! 

Užas.borkovic wrote:Pregovori su pri kraju sa jednim iskusnim slobodnim veznjakom!Dok je sa jednim napadacem-krilom,sve dogovoreno,malo samo da se strpimo!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
borkovic wrote:Pregovori su pri kraju sa jednim iskusnim slobodnim veznjakom!Dok je sa jednim napadacem-krilom,sve dogovoreno,malo samo da se strpimo!
Ako krilo nije ovaj mali iz Spartaka, niko drugi nam ne treba.
Kup je nas!
- churguzijanac
Verovatno mislis na Ognjena Djuricina, iako bih ja vise voleo da vidim Mileta Savkovica u nasem timu. Mislim da je mnogo zahvalniji igrac za ekipu i opasan posto lako prelazi sa leve na desnu stranu. Ima sut, dobar je u prostoru, dobro se koristi i levom i desnom i vise trci od Ognjena.Djisa wrote:borkovic wrote:Pregovori su pri kraju sa jednim iskusnim slobodnim veznjakom!Dok je sa jednim napadacem-krilom,sve dogovoreno,malo samo da se strpimo!
Ako krilo nije ovaj mali iz Spartaka, niko drugi nam ne treba.
I ja mislim da je pre Đuričin. Savkoviću ugovor ističe na kraju godine, pa je moguće da Spartak želi sada da uzme za njega koliko može kao zimus Radnički za Arsića.
A za ovog drugog igrača iskreno se nadam da je reč o Gojku!
A za ovog drugog igrača iskreno se nadam da je reč o Gojku!
Iz licnih razloga nisam napisao imena,a opet kada sam vec pisao nije fer da ne otkrijem imena.Drincic i Djuricin!
Nikad nećemo iz ove žabokrečine krenuti napred... Jebiga.borkovic wrote:Drincic i Djuricin!
Ne vidim nista lose u ova dva imena - naprotiv.
Moramo ojacati konkurenciju za svako mesto. Ne smemo dozvoliti da se prvih 11 ,,uspavaju" , zbog slabe klupe.
Bez jake klupe i neizvesnih prvih 11, nema ocekivanih rezultata Vojvodine.
Ako uspemo da ih dovedemo, popravicemo igru, prekide i realizaciju, a narocito konkurenciju.
Moramo ojacati konkurenciju za svako mesto. Ne smemo dozvoliti da se prvih 11 ,,uspavaju" , zbog slabe klupe.
Bez jake klupe i neizvesnih prvih 11, nema ocekivanih rezultata Vojvodine.
Ako uspemo da ih dovedemo, popravicemo igru, prekide i realizaciju, a narocito konkurenciju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/kab ... 30-07-2018" onclick="window.open(this.href);return false;
...нови играчи Кабела постали су и Караћ (ЧСК), као и тројица омладинаца Војводине, голман Пилиповић, Владић и нападач Пантелић. Очекујемо у наредних неколико дана да нам из старијег брата Војводине проследе још барем двојицу играча. Ради се о момцима који иза себе имају и неколико суперлигашких утакмица“, није желео да лицитира именима Белић.
Devetak, Živković ili mlađi Zličić, mislim da su dva od njih tri. Najpre Živković i Zličić.
Ako su Drinčić i Đuričin zaista opcija, u ovim okolnostima mislim da je besmisleno protiviti se. Da su prilike drugačije dalo bi se ponešto reći, a ovako ja bi pozdravio njihov dolazak ako se zaista i desi.
Beli gol više nije kod nas u upravi ???Beonic wrote:https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/kab ... 30-07-2018...нови играчи Кабела постали су и Караћ (ЧСК), као и тројица омладинаца Војводине, голман Пилиповић, Владић и нападач Пантелић. Очекујемо у наредних неколико дана да нам из старијег брата Војводине проследе још барем двојицу играча. Ради се о момцима који иза себе имају и неколико суперлигашких утакмица“, није желео да лицитира именима Белић.
Mogu vam reći da što se tiče Đuričina i Drinčića gde ima dima ima i vatre
, sutra će se znati mnogo više.

Po meni sve dok Spartak igra Evropu, Djuricin nece doci.Savkovic je za nas preskup u ovo momenru iako se pikirao.
Treba nam i napadac i veznjak
Treba nam i napadac i veznjak