Strelci: Vidakov x3, Tegeltija, Nešković i Topić.
Bravo!

Ma nema tu kvaliteta...fraxmanutd wrote:Vojvodina - Radnički Niš 6:0
Strelci: Vidakov x3, Tegeltija, Nešković i Topić.
Bravo!
Па јел одбио или није?MiSmoFKV! wrote:Neki kadet navodno odbio Siti i otišao u zvezdu, jer "protiv srca nije mogao".
Pa evo usraću se sada na mestu. A i ne znam koji je meni đavo bio kad sam uzeo da čitam ono go**o od žurnala.
Да јадна деца. Ено и деца у Бирмингему сви навијају за Ливерпул и Сити. Не воле губитнике.Vladimir wrote:Po pisanju štampe,potpisao je za CZ.
90% dece što treniraju na Vujadinu,navijaju za Zvezdu ili Partizan. Niko ne voli večite gubitnike,naročito deca.
Да, да има и тога. Јокан експерт.Rabba wrote:Nemoj tako Dušane, neuki su ti rutalni krajevi, nije još Jokan stigao da im objasni kako oni to ne mogu da razumeju.
Daj da vidimo momka u Prvom timu, mozda nesto preokrene u Vosi.gospodinFKV wrote:Zukic izgleda potpisao profesionalni ugovor.
Ako se ne varam, mislim da je spomenuo to u kontekstu Pilipovica, kao igraca kojeg nisu poveli na pripreme, a on bi kod njega prvi dobio sansu. Nisam siguran...Turija wrote:Djumi bi nam mogao otkriti i malu tajnu o Omladincu koji bi kod njega zaigrao u Prvom timu Vojvodine ( sto nam je, uzgred, napomenuo u jednom ranijem postu, ali nije zeleo da navede ime tog momka).