Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
* Cane
Apsolutno sam na to mislio, genijalce i spasitelje iz skupštine koji su nas spasili sa jednim Mijićem i Vukovićem ( uz standradno prisutnog Tomu Grobara ).
Nego šta zamerate Lalatoviću ? AZ Alkmar - eto sa ovim vašim nema ni Evrope. 30 pobeda ? Napadačku igru ? Golove ?
Doke više da slušamo vaše predloge za trenera koji se svode na jedno te isto ime, bio je trener - nije ništa uradio. To je činjenica.
Apsolutno sam na to mislio, genijalce i spasitelje iz skupštine koji su nas spasili sa jednim Mijićem i Vukovićem ( uz standradno prisutnog Tomu Grobara ).
Nego šta zamerate Lalatoviću ? AZ Alkmar - eto sa ovim vašim nema ni Evrope. 30 pobeda ? Napadačku igru ? Golove ?
Doke više da slušamo vaše predloge za trenera koji se svode na jedno te isto ime, bio je trener - nije ništa uradio. To je činjenica.
ja mislim da je idealno rešenje Đumi a ako on odbije (ako ga budu zvali) Lalatović bez razmišljanja , pošto dok je on bio trener igrali smo najbolji fudbal u zadnjih ne znam koliko godina od Kize recimo . A plus toga uvek je lepo govorio za Vošu nikad nije ništa ružno rekao ili nedaj bože pljuvao po Voši,i kada je odlazio rekao je da mu je jako žao ali mora otići zajedno sa upravom sa kojom je došao,tako da po meni postoje samo 2 prava imena Đumi i Lalatović e jedino zameram Lalatoviću što ne daje šansu našim omladincima a kod Đumija bi bilo skroz drugačije .
Draganas, prijatelju, raspakuj danas zarađen sendvič, pročitaj Radoyev post, a posle, ako imaš obraza, samo nastavi. Pozdravi šefa, zaiskaj povišicu, stvarno se trudiš. Ne znam kako te niko nije izbacio sa ovog foruma, iako je jasno da je tvoja namera ovde dobra, al isključivo tvojim šefovima. Nadam se da će to uskoro biti ispravljeno, makar po cenu osude da ovde može da prođe jedna vrsta mišljenja. Ljudi kao što si ti su i srozali ovo mesto. Sistematski se pojavljujete već duži vremenski period. Zbog vas su legende ovog foruma ovde postali gosti i usputni prolaznici. Idi gledaj zvezdu, to ti ovde želiš, a to mi ovde ne želimo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
* Rabba ovo za sendvič si sam smislio, a imaš i baš "napredne" fore sa CIA BIA teoremama.
Prvo ti reci šta nije u mom postu tačno: 30 pobeda - napadački fudbal, Evropa ?
Na koje to Lalatove menadžerske igrače misliš Planića, Melega, Antića, Pušku, Malbašića ... koga tačno ?
A ti kralju pozdravi spasioce iz skupštine, da nije vas bilo ko zna gde bi nam danas bio klub.
ps. Žulja te izgleda što se spominje Toma Grobar ? Nije ti prvi put da ovako burmo reaguješ kad ga neko spomene...kad smo već kod sendviča i šefova.
Prvo ti reci šta nije u mom postu tačno: 30 pobeda - napadački fudbal, Evropa ?
Na koje to Lalatove menadžerske igrače misliš Planića, Melega, Antića, Pušku, Malbašića ... koga tačno ?
A ti kralju pozdravi spasioce iz skupštine, da nije vas bilo ko zna gde bi nam danas bio klub.
ps. Žulja te izgleda što se spominje Toma Grobar ? Nije ti prvi put da ovako burmo reaguješ kad ga neko spomene...kad smo već kod sendviča i šefova.
Sve se svelo na pobedu i poraz...Pobeda da ali ne po svaku cenu.!
Tu logiku su uveli oni koji profitiraju od transfera igrača
Ako je po svaku cenu onda treneri nisu potrebni...Sve je povezano....
VOJVODINU TREBA VOLETI U SEBI A NE SEBE U VOJVODINI
ps.ja ovde pišem i ne sakrivam se i svi znaju ko sam ....
ps.ja ovde pišem i ne sakrivam se i svi znaju ko sam ....
Last edited by Djumi on Wed Nov 28, 2018 12:16 am, edited 1 time in total.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Sramota me je koliko nam je bilo dobro. Sramota me je i koliko nam sad ide dobro. A što se ovoga sa gazdama tiče, nestvarno šta ti je dozvoljeno ovde da baljezgaš 

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Znaci Lalatovic!!!Djumi wrote:Sve se svelo na pobedu i poraz...Pobeda da ali ne po svaku cenu.!
Uvek će ovde biti botova ili da to kazem kulturnije ..bice ljudi od interesa i zato opušteno....
Zanimljivo mi je da Voša ima Omladinsku ekipu za respekt i šta se ono desi sa Mićinom i mnogim drugima!?
Pre godinu dana sam napisao ako se varatim da će mnogi leteti iz Voše.Ja ću se vratiti i treći put u Vošu ali neznam kad ali znam da ću vas i tada sve oterati štetočine .....a vi samo pišite.

Nasa pobeda bi bila kada bi u klubu tj.na terenu i oko njega bilo makar 10 ljudi koji iskreno vole Vojvodinu!!!!
Sve ostalo je samo presipanje iz supljeg u prazno.
Sto se mene licno tice uvek sam pre za leprsav i fudbal na gol vise,nego redovne pobede i trofeje.
Fali mi ono da kada gubimo 3:0 u 75.minutu i dalje verujem u najmanje bod,ako ne i sva tri.
A sada ne verujem u bod ni 5 dana pre meca

- AntonioKasano
Izgleda da Toma bas smeta braniocima uprave, da nije zato sto je kao clan UO imao prilike da vidi raznorazne naduvane pozajmice i plate koje su novopridosli upravitelji ostavili klubu u amanet?
Koliko sam ja shvatio sam Lalatović je demantovao povratak u Novi Sad i već je postavljen Radovan Krivokapić za novog trenera
(ako nastavi kao njegov šef Okuka kukala nam majka).

Rabba wrote:Sramota me je koliko nam je bilo dobro. Sramota me je i koliko nam sad ide dobro. A što se ovoga sa gazdama tiče, nestvarno šta ti je dozvoljeno ovde da baljezgaš
Ne branim ovu upravu, cak sta vise, ovo sto se radi je strava I uzas. Ali, ako neko kaze da je ovo najgora uprava u poslednjih 14 godina, taj je vec zaboravio Vukovica. Porediti bilo koga sa pumpadzijom je nemoguce. Takvo zlo se ne radja dvaput. A zna se ko ga je doveo, tako da njih nemojte pitati vise za misljenje!
Kup je nas!
- AntonioKasano
Jeste neverovatno, ali gori su i od Vukovica...
- churguzijanac
Gledano na duze sigurno,ali nas je vukoje opasno strmoglavio u kratkom roku..AntonioKasano wrote:Jeste neverovatno, ali gori su i od Vukovica...
Vukovic je ipak najgori. On je u klub dosao samo s jednom namerom a to je da ga totalno opeljesi i da iz njega iscedi sto vise moze, sto brze, i da iza njega ostane samo spaljena pustos. Ovi sada su pre svega partijski aparatciki, nesposobni i nezainteresovani za svoj posao, radije bi radili nesto drugo nego tako im zapalo u raspodeli zadataka u stranci pa kad su vec tu onda gledaju da se sto manje licno cimaju sve dok im kaplje u dzep.churguzijanac wrote:Gledano na duze sigurno,ali nas je vukoje opasno strmoglavio u kratkom roku..AntonioKasano wrote:Jeste neverovatno, ali gori su i od Vukovica...
Nego, da mi bolje drzimo cetvoro ociju otvorene jer nije jos iskljuceno ni da nam se pumpadzija vrati, nije taj zavrsio to sto je naumio...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Bravo Vojo to je i jedini način da se zaustavi ova agonija....Voja wrote:Nasa pobeda bi bila kada bi u klubu tj.na terenu i oko njega bilo makar 10 ljudi koji iskreno vole Vojvodinu!!!!
Sve ostalo je samo presipanje iz supljeg u prazno.
Evo da i ja dam jedan konstruktivan predlog,Treba dovesti u klub Marka Jovanovića koji se dokazao u Nišu.Nema veze na koju funkciju ali sam radio sa njim i video da je izrastao u preozbiljnog sportskog radnika !

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Kassano
Zaboravio si pun nadimak Tome - fali ti ono Grobar po kome ga ceo Ns poznaje.
Naravno da nam smeta, zato što nema dana radnog staža, nikada ništa nije radio osim što se češao o Vojvodinu, ničim izazvan sedi u UO + uvek se nekak svi menjaju, a on i par skupštinara nekom magijom preživljavaju na svojim pozicijama.
Ne brine nas to što je Toma Grobar imao uvid u poslovanje FK Vojvodina jer da bi to mogao da pročitaš i razumeš trebalo bi negde i da radiš, da naučiš na fakultetu, on naravno nema ništa od toga.
Koliko je njemu i vama oko njega stalo do Vojvodine pokazali ste kada ste oterali Zbiljića i doveli vašeg drugara pumpadžiju Vukovića, posle toga o ljubavi prema Vojvodini možete samo na vašim sastancima da pričate, jer neko ko voli Vojvodinu NIKADA ne bi doveo Vukovića ponovo u klub. Tačka.
Rabba
I dalje stoji pitanje koji su to TAČNO bili menadžerski Lalatovi igrači u Vojvodini + šta TAČNO nije billo dobro u igri Vojvodine te godine.
Zaboravio si pun nadimak Tome - fali ti ono Grobar po kome ga ceo Ns poznaje.
Naravno da nam smeta, zato što nema dana radnog staža, nikada ništa nije radio osim što se češao o Vojvodinu, ničim izazvan sedi u UO + uvek se nekak svi menjaju, a on i par skupštinara nekom magijom preživljavaju na svojim pozicijama.
Ne brine nas to što je Toma Grobar imao uvid u poslovanje FK Vojvodina jer da bi to mogao da pročitaš i razumeš trebalo bi negde i da radiš, da naučiš na fakultetu, on naravno nema ništa od toga.
Koliko je njemu i vama oko njega stalo do Vojvodine pokazali ste kada ste oterali Zbiljića i doveli vašeg drugara pumpadžiju Vukovića, posle toga o ljubavi prema Vojvodini možete samo na vašim sastancima da pričate, jer neko ko voli Vojvodinu NIKADA ne bi doveo Vukovića ponovo u klub. Tačka.
Rabba
I dalje stoji pitanje koji su to TAČNO bili menadžerski Lalatovi igrači u Vojvodini + šta TAČNO nije billo dobro u igri Vojvodine te godine.