Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Vladimir wrote:Kosanović 80% ....po nekoj priči koju sam čuo.
Izgleda samo da nase ciganske izdajice uzimaju u obzir!
Kup je nas!
- Протомајстор
Лепо, поздрављам. За овакву Војводину он је и више него премија. Да се нашалим: боље чика црвени алкос него црвени наркос (кад за боље нисмо)Vladimir wrote:Kosanović 80% ....po nekoj priči koju sam čuo.

Slozio bih se sa Protom.
I u Nisu bezanija igraca, posle verovatnog odlaska Lalatovica.
Nije Lalatovic trener koji stvara igrace, vec trener koji ih dovodi na godinu dana u klub, koliko traje motivacija, njegova i dovedenih igraca.
Mislim da Kosanovic ima motiv i ime za sadasnje stanje u Klubu.
Mada mi se cini da je Tumbakovic bolje resenje. Mladji je, a ima volju da dodje u Vosu.
Treba nam trener od imena, trener koji nece podleci uticajima sa strane, od uprave, pa do menadzera i skupstinara.
Mislim da bi Tumbakovic amortizovao uticaj, nesumnjivo zvezdine uprave u FKV, ako dodju ovi koji se spominju kao naslednici aktuelne.
I u Nisu bezanija igraca, posle verovatnog odlaska Lalatovica.
Nije Lalatovic trener koji stvara igrace, vec trener koji ih dovodi na godinu dana u klub, koliko traje motivacija, njegova i dovedenih igraca.
Mislim da Kosanovic ima motiv i ime za sadasnje stanje u Klubu.
Mada mi se cini da je Tumbakovic bolje resenje. Mladji je, a ima volju da dodje u Vosu.
Treba nam trener od imena, trener koji nece podleci uticajima sa strane, od uprave, pa do menadzera i skupstinara.
Mislim da bi Tumbakovic amortizovao uticaj, nesumnjivo zvezdine uprave u FKV, ako dodju ovi koji se spominju kao naslednici aktuelne.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Slozio bih se sa Turijom. Tumbakovic mi se cini da je gospodin covek. Uvek je bio odmeren, dobar je trener e sad sto je grobar pa jbg... niko nije savrsen. Mi smo profesionalan klub i tako moramo da istrpimo i trenere koji nisu navijaci Vojvodine. A mnogo ih vise ima od ovih nasih. Ali ako neko nekad ispljuje nas kao klub kao sto to radi Krivi svake nedelje, onda sam naravno protiv.
A koliko se ja secam, Tumbakovic nije imao nikakvih ispada slicne prirode.
A Kosan, pa bio sam za to da dodje prosli put, pa su onda neki ljudi prosvetlili malo
mada bih mu ja ipak oprostio grehe... Nemamo bas mnogo izbora nazalost.
A koliko se ja secam, Tumbakovic nije imao nikakvih ispada slicne prirode.
A Kosan, pa bio sam za to da dodje prosli put, pa su onda neki ljudi prosvetlili malo

Svejedno je ko ce biti trener. Kogod bude radice isto kao i do sada, tim ce mu sastavljati menadzeri, igrace ko mora a rezultati ce biti onakvi kako je naredjeno. Ovo je farsa od kluba u farsicnoj ligi u drzavi Stradiji, bice onako kako mora biti i nista nam ne vredi da se nerviramo oko toga...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
A, evo ga, da ne kačim linkove smeće portala, samim tim praveći im reklamu koju ne zaslužuju, Simo Krunić sad figurira kao prvi pik za trenera
Jupi 

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mene zanima jel su oni totalni retardi ili nas jednostavno zajebavaju. Pa jel moguce da se takva imena dovode u Vojvodinu!Rabba wrote:A, evo ga, da ne kačim linkove smeće portala, samim tim praveći im reklamu koju ne zaslužuju, Simo Krunić sad figurira kao prvi pik za treneraJupi
Kup je nas!
Ma daj, pa bolje da ostave i ovog malog cigancica na klupi nego da dovedu Krunica.Minja wrote:Sumnjam da je ponuda "bogata". Vise mi deluje da je prava muka pronaci bilo koga ko bi bio rezultatski prepoznatljiv, ali i dovoljno blesav da se uhvati posla u FKV danas.
Bice zanimljivo videti kakva ce biti kadrovska resenja na kraju. Kakva god da budu, osim ako "sponzor" ne uleti sa gomilom miliona i ne "kupi" instant uspeh, tesko da se ista moze drasticno pomeriti u odnosu na ovu sezonu.
Kup je nas!
- gospodinFKV
Jos jedna terzina ciganska poltroncina. Ako nista, uklopice mu se vizija sa Lazeticevom... 

Kakvo posrnuće... 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Da li je moguce da smo pali tako nisko - moralno i mentalno: Lazetic i Krunic
Za njih je Kosan jackpot i kao sportski direktor i kao trener.
2u1: trener - menadzer. A, bio je i jedno i drugo u Vosi i to uspesno.
Ne verujem da bi Vosu odbili ni Tumbakovic, ni Bobe, a ni Djumi ( bez obzira sto je kod crnih pomocnik Milosevicu).
Sve je to neuporedivo bolje od ove dvojice i Stojica (hvala mu sto nije prihvatio poziv).

Za njih je Kosan jackpot i kao sportski direktor i kao trener.
2u1: trener - menadzer. A, bio je i jedno i drugo u Vosi i to uspesno.
Ne verujem da bi Vosu odbili ni Tumbakovic, ni Bobe, a ni Djumi ( bez obzira sto je kod crnih pomocnik Milosevicu).
Sve je to neuporedivo bolje od ove dvojice i Stojica (hvala mu sto nije prihvatio poziv).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija nas dva kada bi preko veze sredli licence kod Djumja,pocepali bi sve ove znalce na terenu...
Samo ne znam ko bi nam bio na golu!? 

- Red Marquis
- Moderator