Transferi
Re: Transferi
Uzimajuci u obzir da od Stojana Vranjesa i eventualno Stanisavljevica nismo imali igraca koji je opasan kod prekida (pa cak ne pamtim ni kad smo krsten korner izveli)... Ali pobogu, 34 godine?! Da li on uopste ima snage da odigra vise od pola utakmice?
Krila nam trebaju ljudi, krila koja znaju pretrcati nekog. Treba nam novi Alivodic, Malbasic, Katai...
Uz njih i jednog kreativca, koji ume poslati pas kroz stopere, koji se pametno krece.
U napadu sa Maticem mozemo izgurati sezonu, a u odbrani daj sta das.
Krila nam trebaju ljudi, krila koja znaju pretrcati nekog. Treba nam novi Alivodic, Malbasic, Katai...
Uz njih i jednog kreativca, koji ume poslati pas kroz stopere, koji se pametno krece.
U napadu sa Maticem mozemo izgurati sezonu, a u odbrani daj sta das.
- Neizlecivi
Pogledaj koliko je igrao prosle sezone. Bio je starter koji je odigrao 90 minuta gomilu utakmica. Ukoliko sam dobro video u proseku 87 minuta je igrao, a propustio mozda 5-6 utakmica.N13 wrote: Ali pobogu, 34 godine?! Da li on uopste ima snage da odigra vise od pola utakmice?
Ja sam i tek kako misljenja da nam je prosle sezone upravo falio ovakav igrac. Veza nam je bila zivi ocaj i bez ikakve ostrine.
- gospodinFKV
Iako Drincica jako ne mogu da svarim, ubedjen sam da moze da istrci vise od pola balavaca u ovoj ligi.
Nisam srecan, ali daj sta das. Nismo doveli stranca od 34, koji dve godine loptu nije video, doveli smo igraca koji je prosle sezone bio standardan u drugoplasiranoj ekipi u prvenstvu.
Ljudi moji, Abu je od januara slobodan!
Edit: ruznal pise da uprava pregovara da crnim
oko prodaje Matica. Mozda se zbog toga odlaze skupstina. Da pilicari pre odlaska pokupe sta mogu. Ne bi me cudilo uopste da jos neko ode dok se kvorum magicno ne pojavi.
Nisam srecan, ali daj sta das. Nismo doveli stranca od 34, koji dve godine loptu nije video, doveli smo igraca koji je prosle sezone bio standardan u drugoplasiranoj ekipi u prvenstvu.
Ljudi moji, Abu je od januara slobodan!
Edit: ruznal pise da uprava pregovara da crnim

-
Hocemo i Ostojica iz crnog blizanca
Imal' skarta i sa druge strane brda? Boze, koga mi dovodimo!!!!!!!vdn slaninar wrote:Hocemo i Ostojica iz crnog blizanca
Pa daj da ubacimo nase klince pa nek ispadnemo u drugu ligu, da se napravi neka prica kao Bilbao, a ne ovo, ovo je tuga.
Kup je nas!
- Протомајстор
Нећемо ни Дринчића ни Остојића ни било које треће црноvdn slaninar wrote:Hocemo i Ostojica iz crnog blizanca

То је права истина, као што је истина да нам је багра отела клуб.
Едит: Кад се само сетим да је један Апија завршио своју пребогату каријеру ни мање ни више него у Војводини. Имао је тада свега 32 године, а ми сада доводимо неке деде само да опогане клуб. Где су наши стари асови да овде заврше каријеру? Ови нам не требају.
Tužne vesti...
Nego, gde su nam ovi pacovi da nas ubeđuju da ne prepoznajemo istinske fudbalske veličine? Menja se garda, pa ostajete bez svojih mesta, ili... Ne brinite se, ovde ste dobrodošli i bez toga da ste partijski botovi
Samo trebate da navijate za Vojvodinu. Ili je i to možda zahtev previše za vas?
Uprava napolje!
Nego, gde su nam ovi pacovi da nas ubeđuju da ne prepoznajemo istinske fudbalske veličine? Menja se garda, pa ostajete bez svojih mesta, ili... Ne brinite se, ovde ste dobrodošli i bez toga da ste partijski botovi

Uprava napolje!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Čekaju da im neko kaže koje je njihovo mišljenje!Rabba wrote:Tužne vesti...
Nego, gde su nam ovi pacovi da nas ubeđuju da ne prepoznajemo istinske fudbalske veličine? Menja se garda, pa ostajete bez svojih mesta, ili... Ne brinite se, ovde ste dobrodošli i bez toga da ste partijski botoviSamo trebate da navijate za Vojvodinu. Ili je i to možda zahtev previše za vas?
Uprava napolje!
Kup je nas!
- gospodinFKV
Cekaju da vide ko ce da prevagne. 

Mislim slicno kao gospodinFKV, da u ovakvoj situaciji, Drincic nije promasaj i da ce koristiti mladoj ekipi Vojvodine.
E sad, za Ostojica vec ne znam sta reci, ali nam treba iskusan, snazan i visok stoper. Mislim da smo na stoperskoj liniji spori, a to necemo popraviti ni sa Ostojicem.
Voleo bih da dovedemo iz Spartaka Tekijaskog i Milosevica, kad nam je vec Kerkez umakao u Portugaliju.
E sad, za Ostojica vec ne znam sta reci, ali nam treba iskusan, snazan i visok stoper. Mislim da smo na stoperskoj liniji spori, a to necemo popraviti ni sa Ostojicem.
Voleo bih da dovedemo iz Spartaka Tekijaskog i Milosevica, kad nam je vec Kerkez umakao u Portugaliju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Eno i kod grokbara prekobrojnih, pa da vidimo ko dolazi kod nas, u zamenu za Matića, naravno.
Mada, sad sam i ja malo bolje pogledao spisak, Đerleka bi im valjalo munuti

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fk- ... 20-06-2019" onclick="window.open(this.href);return false;
Go k***c...
Go k***c...
I Nikolic. Zeleo je kod nas, ali nije se dalo.Rabba wrote:Eno i kod grokbara prekobrojnih, pa da vidimo ko dolazi kod nas, u zamenu za Matića, naravno.
Mislim da bi i njemu i nama legao taj transfer.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Koliko vidim, Saudijska Arabija je njemu realnija destinacija. Samim tim, ne treba se zanositi.Turija wrote:I Nikolic. Zeleo je kod nas, ali nije se dalo.
Mislim da bi i njemu i nama legao taj transfer.