I ovdeRadoye wrote:Cestitke Emilu!

I ovdeRadoye wrote:Cestitke Emilu!
Videcemo sta moze da se uradi po tom pitanju.ssnigd wrote: Za pocetak postaviti link u temi Aktuelnosti, koja se trenutno jedina I cita maltene, kao sto je neko vec predlozio.
Pitanje: Da li je pravo vreme da za sledecu sezonu uvedemo malo rigoroznije kriterijume... predlog je da ostane sve isto samo da uvedemo i koeficijent ucinka kluba.... a to bi znacilo da tri najbolja igraca na mecu u slucaju neresenog rezultata kluba dobijaju bodove kao i do sada,a:Minja wrote:Pitanje je da li ove godine i treba da proglasavamo igraca sezone. Mi gledamo najgori od najgoreg fudbala koji je FKV ikada igra. U sezoni (85/86.) kada smo ispali iz lige, prstalo je na sve strane. Bili smo losi, ali smo igrali fudbal.
Ako se dobro secam, te sezone smo naneli ozbiljan poraz zvezdi. Niko nije ispoljio "dominaciju" i niko nas nije ponizavao i sazaljevao igrajuci sa pola gasa.
Ovo sada je za ne poverovati. Od sedam utakmica, ocekujemo sedam poraza. Da li je to normalno? Po meni, nije. Igrac sezone? U ovakvoj ekipi?
Zato sam i pitao koliko bi tebi predstavljalo problem. Onda nastavljamo ovako... ne vredi podizati granicu,jer i ovako nas nema.... jos malo nece nas biti ni 5 za glasanjeRadoye wrote:Ja sam napravio Excel tabele za sabiranje glasova, razna automatska racunanja i tome slicno sto mi umnogome olaksava posao vodjenja ove akcije, s tvojim predlogom Vojo to bi sve otislo u 3PM
Bilo bi moj Vojo, samo kad bi bilo za cega da se glasa. Na kraju krajeva, glasanje je za najboljeg a mi u zadnje vreme imamo samo najmanje loseg. Kad ekipa zaigra fudbal bice i glasanja.Voja wrote:ne vredi podizati granicu,jer i ovako nas nema.... jos malo nece nas biti ni 5 za glasanje
Ne volim svesno da se ponavljam, ali ovde moram. Bez ove akcije, lagano možemo da ugasimo forum i vratimo domen.Voja wrote:Hvala Radoye na ogromnom poslu koji radis
Pomalo SRAMOTNO za mec na domacen terenu!!!!! Ali svakako zanimljiv podatak za analizu. Postavlja se pitanje koliko forumasa uopste ide na meceve Vose!? Ko su navijaci koji gledaju Vosine utakmice!? Da li je mec sa Javorom bio bas toliko ocajan!? Da li smo svi veliki pametnjakovici i jos veci lenjivci!? Milion pitanja bih mogao pokrenuti na osnovu te tri reci koje je Radoye napisaoRadoye wrote:Glasanje nije uspelo.