Pitajte Đumija

Pitajte igrače i trenere FK Vojvodina
Locked
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Vojo !
Kakav bi ja trener bio ako se nebi trudio i pokusao.Za Belica sam ubedjen da ce proraditi i dati vise golova nego u prvom delu prvenstva.Ocekujem kasnije i od Maslica da postane golgeter.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kako se na kraju zavrsila "epizoda" DESPOTOVIC????
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Despotovic se vratio iz Kine kako kaze sa potpisanim predugovorom.Trebalo bi da ide u Maju mesecu jer je u Kini pomeren pocetak prvenstva.Ako te interesuje moje misljenje Ja mislim da nema nista od toga.
SezioneFCV

Post by SezioneFCV »

pa cim se vratio...onda sigurno nema nista od toga :roll:
Jebes Beograd kad to je Bangladesh
DUB

Post by DUB »

Postovanje Djumi,
Imam dva pitanja:
1. Da li ce Sasa Todic na gol u subotu?
2. Da li je Despotovic u konkurenciji za tim posto citam u novinama da se vratio?
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

:arrow: Velika dilema za mene su Canovic i Todic.Canovic brani i radi dobro a Todic je zaista dobar golman.Veruj mi da o tome svakodnevno razmisljam.Neznam jos sta cu uraditi ali verovatno ce braniti Canovic.
:arrow: Despotovic ce verovatno biti u konkurenciji za tim jer je prosao cele pripreme a i u Kini je redovno trenirao sto sam proverio ove nedelje.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Kako Govedaricu sluzhi zdravlje? Hoce li biti spreman za subotu?
Guest

Post by Guest »

Gospodine Djuricicu da li i vi kao vasi prethodnici necete obracati paznju
na igrace sa pozajmice,bilo da odlicno igraju (licno sam se uverio) uvek su u drugom planu kod svakog novog trenera.Da li cete pratiti pojedinacno svekog od njih(ici na utakmice) jer ih ima samo u 3 kluba:Magoc,Jovic,Bunic-Csk,Rajevic,Susak-Veternik,Grumic-Mladost(A)...Da li neko od njih ako zadovolji vase ukuse i odigra odlicno moze ocekivati sansu i na prvenstvenoj nekoj utakmici prikljucenje prvom timu...
limanfkv

Post by limanfkv »

Anonymous wrote:Gospodine Djuricicu da li i vi kao vasi prethodnici necete obracati paznju
na igrace sa pozajmice,bilo da odlicno igraju (licno sam se uverio) uvek su u drugom planu kod svakog novog trenera.Da li cete pratiti pojedinacno svekog od njih(ici na utakmice) jer ih ima samo u 3 kluba:Magoc,Jovic,Bunic-Csk,Rajevic,Susak-Veternik,Grumic-Mladost(A)...Da li neko od njih ako zadovolji vase ukuse i odigra odlicno moze ocekivati sansu i na prvenstvenoj nekoj utakmici prikljucenje prvom timu...

Ovaj spisak je dosta duzi..............
Turija

Post by Turija »

Grumić nije ni ulazio u igru,(za informaciju Guestu), iako su Apatinci izvršili 3 izmene protiv Lučana.Eto toliko o ,,Markovom bratu,, našem špicu, perspektivnom, tako da Đumi ne mora gubiti vreme na put u Apatin.
Inače, znam da je Bobe Pavković pratio drugoligašku scenu, međutim Đurišić je sigurno dobar poznavalac naše Druge Lige i verujem da tu nema nekih velikih otkrića za njega, dok se ne ispilje nova talentovana imena u tom rangu.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

:arrow: Govedarica je zdrav i bice u takmicarskoj ekipi protiv OFK-a.
:arrow: Svi igraci koji su na dvojnoj registraciji ili su ustupljeni bice praceni tokom ove polusezone a ako neko odskoci bice odmah vracen u Vojvodinu.
:arrow: Drugu ligu zaista poznajem dobro i tu ima nekoliko igraca koji mogu igrati u Vosi.Ovog vikenda sam gledao Rajica i Dobrica na utakmici Rad:Proleter.
Dejan

Post by Dejan »

Jedna informacija za sve Damir Stojak je zafrsio svoju uspesnu fudbalsku karijeru zbog problema sa ledjima...
Ja sam se iskreno nadao da bi on jednog dana mogao da se vrati u Vosu posle igranja po:Italiji,Nemackoj,Svajcerskoj...
Nikada necu zaboraviti onu njegovu igru kada je Vosa pobedila groblje sa 6:5...
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Da li ce se odigrati neka prijateljska utakmica u predstojecoj pauzi zbog obaveza fudbalera prema reprezentaciji?
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Trazimo protivnika za nedelju ili ponedeljak.Bicete pravovremeno obavesteni.
ice

Post by ice »

Cestitke treneru na pobedi i dobro vodjenoj utakmici.
Svaka cast na nekim rezovima,mada ima mesta za rez na jos jednoj poziciji,ali to nije do mene.
Pitanje je da li Vosa moze na sledeca dva gostovanja da osvoji 4 boda?
Sramota je da nikog u gostima nismo pobedili i nadam se da je doslo vreme da se na strani moze videti jedna drugacija Vosa-ambicioznija i sigurnija u sebe.
Ne treba na strani domacinu prepustati inicijativu kao sto je bilo do sada,nego im staviti do znanja ko smo i sta smo i vreme je da pocnu da se plase nas i nase leprsave igre kao sto je nekada bilo.Da bude da ostalima nije svejedno da li ce i kada igrati protiv nas.
Sretno u Cacku i Zemunu!
Locked