Transferi
- churguzijanac
Re: Transferi
https://youtu.be/A3I8BISQfWc" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deep Purple
@Rabba
Otišao da uzima trofeje sa partizanom po njegovim rečima i izgubio kup od nas.

- gospodinFKV
I odigrao 5 minuta u partizanu otprilike.Deep Purple wrote:@Rabba
Mentolski potez uprave. Rockov ih vadi...
Emile, dobrodosao kuciborrissey wrote:Očekivano. Koliko sam video, jako malo je igrao.
https://www.fkvojvodina.rs/emil-rockov- ... vzlCg0sDCY" onclick="window.open(this.href);return false;

Bices nase istinsko pojacanje u svakom pogledu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Evo ga pao i produžetak ugovora Topića
- Red Marquis
- Moderator
Nadam se da je period povreda prosao, da je ojacao i da, konacno, pokaze potencijal u punom sjaju.Deep Purple wrote:Evo ga pao i produžetak ugovora Topića

Ono sto ja nestrplivo i najvise cekam je vest o produzenju ugovora Kabicu i Mileticu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ajd sad, realno... Da nam je došao bilo koji drugi golman koji nije branio uopšte zadnjih skoro 10 meseci, a da se ne zove Emil Rockov, ovde bi opet bilo drvlje i kamenje, i mračenje na sve moguće načine! Kako to može biti dobar potez, osim toga što je u pitanju on lično!??
- gospodinFKV
Doveo si nekog ko ima kvalitet, bez obzira na zdravstveni bilten.
Doveo si nekog ko je lider.
Doveo si nekog ko poznaje ekipu.
Doveo si nekog ko istinski voli klub.
Doveo si nekog ko tu nije dosao da pokupi lovu, vec ce, na osnovu tri gorenavedena kvaliteta, dati poslednji atom snage za klub.
Normalno da ce biti podrzan.
Doveden je na startu priprema, trenirace s ekipom i vratiti kontinuitet.
Doveo si nekog ko je lider.
Doveo si nekog ko poznaje ekipu.
Doveo si nekog ko istinski voli klub.
Doveo si nekog ko tu nije dosao da pokupi lovu, vec ce, na osnovu tri gorenavedena kvaliteta, dati poslednji atom snage za klub.
Normalno da ce biti podrzan.
Doveden je na startu priprema, trenirace s ekipom i vratiti kontinuitet.
Moram pohvaliti produzenje ugovora sa Topicem.Za Rockova su vrata uvek otvorena
Videcemo sutra na koga se ne racuna
Danilo wrote:Moram pohvaliti produzenje ugovora sa Topicem.Za Rockova su vrata uvek otvorena
NAdam se na Slavoljuba Djordjevica!!!!

Kup je nas!
Danas se klinja vraca iz skole,kez oko glave,pitam ga "jel petica?",a on sav srecan odgovara "vratio nam se Rockov"Turija wrote:Emile, dobrodosao kuciborrissey wrote:Očekivano. Koliko sam video, jako malo je igrao.
https://www.fkvojvodina.rs/emil-rockov- ... vzlCg0sDCY" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Bices nase istinsko pojacanje u svakom pogledu.

Nisam neko ko je uzdizao Emila zbog njegovih odbrana,cak sam vise kriticar bio,ali takav sportista mora uvek da ima mesta u Vojvodini.
Apsolutno pozdravljam njegov povratak,mada gledajuci nas nacin igranja,ne vidim kako bi Emil mogao da profitira ovde... jednostavno mnogo rizikuje,jer tim sa ovakvim pristupom mecevima kao sto mi imamo pod ovim trenerom je osudjen na primanje golova i veliki broj poraza

Nazalost ostaje ,data mu je druga sansaDjisa wrote:Danilo wrote:Moram pohvaliti produzenje ugovora sa Topicem.Za Rockova su vrata uvek otvorena
NAdam se na Slavoljuba Djordjevica!!!!
Druga sansa? Za sta?Danilo wrote: Nazalost ostaje ,data mu je druga sansa
Nije nas sahranio iz prvog puta pa dobio popravni?
Ja mislim da odlaze Miljan, Čova, Simke, Mrka možda Maksa Kova.