Po novinama je pisalo 300 hiljada..Rabba wrote:120.000, izrečeno mali milion puta.fare wrote:Ako se ne varam mi smo Emila prodali pre 2 godine za 350 hiljada lepo ponudimo 150,200 hiljada Mađarima i lepo da ostane kod nas kada smo mogli za Stevanovica dati toliko para možemo i za Emila
Transferi
Re: Transferi
- Deep Purple
Po novinama je bilo i 60% za da.fare wrote:Po novinama je pisalo 300 hiljada..Rabba wrote:120.000, izrečeno mali milion puta.fare wrote:Ako se ne varam mi smo Emila prodali pre 2 godine za 350 hiljada lepo ponudimo 150,200 hiljada Mađarima i lepo da ostane kod nas kada smo mogli za Stevanovica dati toliko para možemo i za Emila
Kad se setim kakve smo stopere imali do ove sezone!
Bralic, Planic, Veselinovic, pa cak onaj brazilac je bio po meni odlican za vreme pupmadzije.
Bralic, Planic, Veselinovic, pa cak onaj brazilac je bio po meni odlican za vreme pupmadzije.
Banujte me molim vas 

Plec!? Kao Blek Stena... meni ostao u mnogo lepom secanju. A generalno,bar od kako navijam za Vosu stoperi su uvek gotovo pod obavezno bili najbolji deo tima... al eto... nema viseernesto wrote:Kad se setim kakve smo stopere imali do ove sezone!

Misli na Alveša, Pleč je bio davnih dana
Renan Alveš, otišao sa Bempahom i Afrijiem u Meksiko. Tehnički i fizički je bio spektakularan, ali mu je forma bila upitna.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ja sam sa Renanom prijatelj na FB odavno, on već par sezona žari i pali po Maleziji i Indoneziji...
Čak je i golove postizao... 

Bempaha i Afrija se secam,cak sam ih malo pratio i u Meksiku,gledao nastupe... al Alvesa nikako bas. Valjda to tako ide,samo od sebe,kad polako dizes ruke i postajes ravnodusan... onda i zaborav lagano dolaziRabba wrote:Renan Alveš, otišao sa Bempahom i Afrijiem u Meksiko. Tehnički i fizički je bio spektakularan, ali mu je forma bila upitna.

Odigrao je on dobrih 10ak utakmica, skupio i ocena u igraču sezone, ako se ne varam resetovao Ožegovića dok je ovaj igrao za grobare
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Forma se da srediti!
ps( Kacar i Zdravko Kuzmanovic ipak na terenu da pomognu Proleteru da se domogne 4.mesta)!
ps( Kacar i Zdravko Kuzmanovic ipak na terenu da pomognu Proleteru da se domogne 4.mesta)!
Banujte me molim vas 

Ajd obrazlozi ovo? Hoce li zaigrati?ernesto wrote: ps( Kacar i Zdravko Kuzmanovic ipak na terenu da pomognu Proleteru da se domogne 4.mesta)!

I onda je odstranjen iz tima posle onih 0-5 protiv Spartaka, kao da je on bio tu glavni krivac....Rabba wrote:Odigrao je on dobrih 10ak utakmica, skupio i ocena u igraču sezone, ako se ne varam resetovao Ožegovića dok je ovaj igrao za grobare
https://hotsport.rs/rubrika/fudbal/domaci-fudbal/" onclick="window.open(this.href);return false;
Banujte me molim vas 

Pa ko nam kriv kada imamo nesposobnu upravu kada nismo mi mogli dovesti Gojkaernesto wrote:https://hotsport.rs/rubrika/fudbal/domaci-fudbal/