Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Pa ovo vise zajebancija,mada gledajuci sliku nista njima ne fali (tj.nemaju viska)
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Ajde šta se lepite. Nema ništa od toga.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ernesto

Post by ernesto »

Videcemo jel zajebancija…Proleter svakako najavljuje jos par zvucnih pojacanja.
Banujte me molim vas :beg:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pa neka dovode ko im brani.
To je sportsko ribolovački klub, dođeš slikaš se i posle par meseci ga napustiš.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Da li se uopste zajebavate vi da kacite ovakvu vest i kao ozbiljno se primate? Ovo je u rangu Kurira i Informera.

SOKANTNO! Kuzmanovic i Kacar su sedeli u Antaliji i pricali o povratku na teren, ono sto se dogodilo sledece LEDI KRV U ZILAMA. (FOTO) (VIDEO)
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Urlam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ernesto

Post by ernesto »

Trenutno su mnogo zdravija sredina od nas.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Neizlecivi wrote:Da li se uopste zajebavate vi da kacite ovakvu vest i kao ozbiljno se primate? Ovo je u rangu Kurira i Informera.

SOKANTNO! Kuzmanovic i Kacar su sedeli u Antaliji i pricali o povratku na teren, ono sto se dogodilo sledece LEDI KRV U ZILAMA. (FOTO) (VIDEO)
Nemoj biti neozbiljan, "FOTO" i "VIDEO" idu u istu zagradu
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Ako je istina da trazimo centralnog veznog, to je jako dobra i ohrabrujuca vest :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote:Ako je istina da trazimo centralnog veznog, to je jako dobra i ohrabrujuca vest :cheers:
Info?
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote:
Turija wrote:Ako je istina da trazimo centralnog veznog, to je jako dobra i ohrabrujuca vest :cheers:
Info?
Nije bas nesto pouzdan, ali nadam se da su shvatili da je takav igrac neophodan ovom timu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote:
Deep Purple wrote:
Info?
Nije bas nesto pouzdan, ali nadam se da su shvatili da je takav igrac neophodan ovom timu.
Nema veze koliko je pouzdan izvor @Turija da li bi ipak mogao da kažeš gde si pročitao/čuo da dovodimo vezistu?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Štulić u Radničkom na dve godine. A doveli ste poslednjeplasiranog crnogorca i raspalog Matića :) Bravo za sportski sektor :)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

@Deep
Procitao sam u jednom komentaru u Dnevniku.
Ne izgleda mi komentar neozbiljno (kao i prosli put kad sa napisao vest sa komentara o transferu, pa se obistinilo).
Pregovori su pregovori, a to ne znaci i dogovor i dolazak. Cesto se izjalovi i kad izgleda izvesno.
Najvaznije je da postoji volja da se dovede takav profil igraca, a kad ona postoji, onda ima i sanse da se ostvari.
Ako bi ga doveli (Yuki Kobayashi), cinii se da bi pogodili? Jeste utisak sa YT, ali ima momak pristojan kvalitet i iskustvo.
ernesto

Post by ernesto »

Ja sam cuo da se trazi jos jedan stoper, razmisljao izmedju ovog gruzijca i Jovanovica bivseg igraca partizana.
https://www.transfermarkt.com/gagi-marg ... ler/250901" onclick="window.open(this.href);return false;

Ili

https://www.transfermarkt.us/marko-jova ... eler/57104" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply