Pa ovo vise zajebancija,mada gledajuci sliku nista njima ne fali (tj.nemaju viska)ernesto wrote:https://hotsport.rs/rubrika/fudbal/domaci-fudbal/
Transferi
Re: Transferi

- slanobarac
Videcemo jel zajebancija…Proleter svakako najavljuje jos par zvucnih pojacanja.
Banujte me molim vas 

- Deep Purple
Pa neka dovode ko im brani.
To je sportsko ribolovački klub, dođeš slikaš se i posle par meseci ga napustiš.
To je sportsko ribolovački klub, dođeš slikaš se i posle par meseci ga napustiš.
- Neizlecivi
Da li se uopste zajebavate vi da kacite ovakvu vest i kao ozbiljno se primate? Ovo je u rangu Kurira i Informera.
SOKANTNO! Kuzmanovic i Kacar su sedeli u Antaliji i pricali o povratku na teren, ono sto se dogodilo sledece LEDI KRV U ZILAMA. (FOTO) (VIDEO)
SOKANTNO! Kuzmanovic i Kacar su sedeli u Antaliji i pricali o povratku na teren, ono sto se dogodilo sledece LEDI KRV U ZILAMA. (FOTO) (VIDEO)
- gospodinFKV
Urlam

Nemoj biti neozbiljan, "FOTO" i "VIDEO" idu u istu zagraduNeizlecivi wrote:Da li se uopste zajebavate vi da kacite ovakvu vest i kao ozbiljno se primate? Ovo je u rangu Kurira i Informera.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ako je istina da trazimo centralnog veznog, to je jako dobra i ohrabrujuca vest 

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Info?Turija wrote:Ako je istina da trazimo centralnog veznog, to je jako dobra i ohrabrujuca vest
Nije bas nesto pouzdan, ali nadam se da su shvatili da je takav igrac neophodan ovom timu.Deep Purple wrote:Info?Turija wrote:Ako je istina da trazimo centralnog veznog, to je jako dobra i ohrabrujuca vest
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Nema veze koliko je pouzdan izvor @Turija da li bi ipak mogao da kažeš gde si pročitao/čuo da dovodimo vezistu?Turija wrote:Nije bas nesto pouzdan, ali nadam se da su shvatili da je takav igrac neophodan ovom timu.Deep Purple wrote:Info?Turija wrote:Ako je istina da trazimo centralnog veznog, to je jako dobra i ohrabrujuca vest
Štulić u Radničkom na dve godine. A doveli ste poslednjeplasiranog crnogorca i raspalog Matića
Bravo za sportski sektor 

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
@Deep
Procitao sam u jednom komentaru u Dnevniku.
Ne izgleda mi komentar neozbiljno (kao i prosli put kad sa napisao vest sa komentara o transferu, pa se obistinilo).
Pregovori su pregovori, a to ne znaci i dogovor i dolazak. Cesto se izjalovi i kad izgleda izvesno.
Najvaznije je da postoji volja da se dovede takav profil igraca, a kad ona postoji, onda ima i sanse da se ostvari.
Ako bi ga doveli (Yuki Kobayashi), cinii se da bi pogodili? Jeste utisak sa YT, ali ima momak pristojan kvalitet i iskustvo.
Procitao sam u jednom komentaru u Dnevniku.
Ne izgleda mi komentar neozbiljno (kao i prosli put kad sa napisao vest sa komentara o transferu, pa se obistinilo).
Pregovori su pregovori, a to ne znaci i dogovor i dolazak. Cesto se izjalovi i kad izgleda izvesno.
Najvaznije je da postoji volja da se dovede takav profil igraca, a kad ona postoji, onda ima i sanse da se ostvari.
Ako bi ga doveli (Yuki Kobayashi), cinii se da bi pogodili? Jeste utisak sa YT, ali ima momak pristojan kvalitet i iskustvo.
Ja sam cuo da se trazi jos jedan stoper, razmisljao izmedju ovog gruzijca i Jovanovica bivseg igraca partizana.
https://www.transfermarkt.com/gagi-marg ... ler/250901" onclick="window.open(this.href);return false;
Ili
https://www.transfermarkt.us/marko-jova ... eler/57104" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.transfermarkt.com/gagi-marg ... ler/250901" onclick="window.open(this.href);return false;
Ili
https://www.transfermarkt.us/marko-jova ... eler/57104" onclick="window.open(this.href);return false;
Banujte me molim vas