Transferi
Re: Transferi
Znam da se ceka onaj Gambijac
Nisam siguran da ce Matic imati prednost nad Vukcevicem, mali se ozbiljno namece...napokon cemo imati 2 dobra resenja u napadu
Sinisa Babic u Surdulici
Nisam siguran da ce Matic imati prednost nad Vukcevicem, mali se ozbiljno namece...napokon cemo imati 2 dobra resenja u napadu
Sinisa Babic u Surdulici
Kabic je dragulj. Ubedjen sam da ce napraviti vrhunsku karijeru. I drago mi je sto ce pobeci iz djubrista zvano srpski fudbal i sport generalno.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Kako može Lazetić da vredi 5 milki a naš Kabić 2 zato što ovaj igra u Zvezdi ???? Kaba je za ovog izmislio fudbal 

-
Јесте Кабић бољи ал су цигани много стабилнији клуб,играју Европу,имају лове,па не морају за малу лову да продају таленте.Док за нас који милионски трансфер нисмо видели од Батиног доба,овакав трансфер је џек пот.Баш због тога је јако битно да будемо што стабилнији клуб,да сад ако дође до трансфера Кабића рационално трошимо.Највише на наше омладинце а сигурно треба довести 2-3 квалитетна проверена играча на дефицитарним позицијама,пре свега једна десетка.Опет ако добедемо тог штопера из Гамбије требамо се решити Копитовића,никако гомилати половњаке као раније.Видећемо како ће управа реаговати,не би само пљувао унапред јер су опет урадили нешто позитивно продужили су уговоре Зукићу и Топићу и вратили Роцкова.fare wrote:Kako može Lazetić da vredi 5 milki a naš Kabić 2 zato što ovaj igra u Zvezdi ???? Kaba je za ovog izmislio fudbal
- gospodinFKV
Kad finansije ne diktiras ti, diktira ti trziste, a trziste kaze da Lazetic igra za sampiona Srbije, omladinskog sampiona Srbije, ekipu koja igra prolece u Evropi opet. Trziste ne zanima pozadina toga.
U frci sam sa vremenom,ali evo 2-3 recenice... mislim da nijedna osoba na svetu ne radi protiv sebe. Niko ovde ne govori da se trener ne trudi,ali brate i Momo se isto tako trudi,pa nam nije po volji.Deep Purple wrote: i verujem da je poslednji koji bi radio protiv sebe i kluba.
Sto se odgovora meni tice,da sam trener Covica ne bih video ni u jednoj opciji za prvih 11. Tj.nije to igrac za Vosu kakvu bih ja zeleo.
Sto se tice onog mog objasnjenja oko vagona i voza... za Vojvodinu nije cilj samo da stigne na stanicu (sa ogromnim kasnjenjem) vec da bude medju prva tri voza,a to guranjem svih vagona nikad necemo postici
jbg.nemam mogucnost edita u gornjem postu,pa moradoh vezati dva posta jedan ispod drugog

Ako stvarno dobijemo 2.5 miliona za Kabica mislim da bi bilo pametno deo uloziti u dovodjenje Gordica takodje mislim da bi mogli pokusati vratiti Micina a sto se tice stopera iako je ovaj Gambijac zanimljiv ja bi vise voleo da vratimo Bralica
Ja bih novce odmah ulozio u ovog asistenta prvog gola juce
[video]https://www.youtube.com/watch?v=UGU1mdR ... el=PAFOSTV[/video]
Jos i lici na Kabica
[video]https://www.youtube.com/watch?v=UGU1mdR ... el=PAFOSTV[/video]
Jos i lici na Kabica

Deep, pričam o Đorđeviću treneru, ne o Đorđeviću igraču. Velika razlika u usmerenju moje frustracije i njihove šabanije je što ja svoj gnev usmeravam na one koji ili gaze Vošu(Lalatović, Đorđević, uprava, pa i Matić) ili su šemom zadužili dres Vojvodine(Nikola Simić, Stevanović, Busnić...), tako izbacivši one koji su možda i mogli više doprineti Vojvodini kao klubu. A šabanija gospoda je svoje prozivke usmerila na dete koje je bilo jedan od predvodnika generacije koja je dve uzastopne sezone bila šampion u omladinskoj konkurenciji. Na stranu šta je Marko Kordić posle postao. Tada je priključen prvom timu kao predvodnik i kapiten omladinaca, dvostrukih šampiona države. Sramno. Tako da ne. Nikako nismo isti.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Omladinci, danas, nereseno 1:1 protiv Forte Taganrog, seniorske ekipe iz Druge lige Rusije:
https://youtu.be/SM6AoGMB65A" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/SM6AoGMB65A" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
@Rabba
I ja sam mislio na trenera Đorđevića,
Ne vidim na koji način Đorđević gazi Vojvodinu sem što gaji stil igre koji se nama ne sviđa.
Prodifelovalo je dosta lošijih igrača i od Simića, Stevanovića i Busnića. A oni ipak nisu ni na koji način ponižavali klub za koji igraju da bi poprimali takve kritike.
Ta cela situacija u vezi Kordića je ispala toliko bedna da nema uopšte smisla komentarisati je i neka ide na obraz onima koji su mu zviždali u tom trenutku.
Busnić je bio kapiten Rada i igrao je dobar fudbal tamo e sad nije se pokazao ali mislim da njegovo dovođenje nije bila šema. Đorđević je doveo svog proverenog igrača i kapitena Stevanovića, morali su neku želju da mu ispune.
Simić nije loš ali je ništa više od rezerervnog golmana.
Samo eto molim na strpljenje neka se ovoj ekipi da toliko vremena da odrade celu polusezonu jer sam ja jebeno ubeđen da će sve ovo dosta bolje izgledati u drugom delu i ne znam na osnovu čega gajim to mišljenje ali jbg imam neki osećaj.
Prvi ću na kraju sezone da kažem da sam pogrešio ali neću nikad reći "jel sam vam rekao" ako budem u pravu. Jer svi mi ovde želimo Vojvodini najbolje.
Neka dođe taj stoper stranac ii neka se dovede kreativni vezni stranac pa da se konačno zaigra i taj fudbal.
I ja sam mislio na trenera Đorđevića,
Ne vidim na koji način Đorđević gazi Vojvodinu sem što gaji stil igre koji se nama ne sviđa.
Prodifelovalo je dosta lošijih igrača i od Simića, Stevanovića i Busnića. A oni ipak nisu ni na koji način ponižavali klub za koji igraju da bi poprimali takve kritike.
Ta cela situacija u vezi Kordića je ispala toliko bedna da nema uopšte smisla komentarisati je i neka ide na obraz onima koji su mu zviždali u tom trenutku.
Busnić je bio kapiten Rada i igrao je dobar fudbal tamo e sad nije se pokazao ali mislim da njegovo dovođenje nije bila šema. Đorđević je doveo svog proverenog igrača i kapitena Stevanovića, morali su neku želju da mu ispune.
Simić nije loš ali je ništa više od rezerervnog golmana.
Samo eto molim na strpljenje neka se ovoj ekipi da toliko vremena da odrade celu polusezonu jer sam ja jebeno ubeđen da će sve ovo dosta bolje izgledati u drugom delu i ne znam na osnovu čega gajim to mišljenje ali jbg imam neki osećaj.
Prvi ću na kraju sezone da kažem da sam pogrešio ali neću nikad reći "jel sam vam rekao" ako budem u pravu. Jer svi mi ovde želimo Vojvodini najbolje.
Neka dođe taj stoper stranac ii neka se dovede kreativni vezni stranac pa da se konačno zaigra i taj fudbal.
Djordjevic igra fudbal koji u Vojvodini ne sme da bude dopusten. Za mene to dekadentan fudbal i ja ne zelim da gledam takav stil igre. Takav trener nema sta da trazi u Vojvodini, jer je njegovo poznavanje fudbala ograniceno i on nema mogucnosti da koriguje igru jer nema (fudbalasku) inteligenciju. A ne spominjem cinjenicu koja najvise iritira, da je cigan, sto je sama po sebi podatak da treba da bude zaista mnogo bolji od ostali da bi dobio sansu, a nije!!!!!
Kup je nas!
- gospodinFKV
Prema informacijama koje ja imam, za transfer politiku je najmanje on kriv, a ni Dundjerski nije daleko. Matori prosto ne zeli da dovodi igrace koje ovi traze.
U takvoj atmosferi je jako tesko raditi, on je jako nervozan covek, a za razliku od Lalatovica, ne kuka u medijima, pa se sva ta frustracija vidi na njemu kad vodi utakmice i treninge. Pola covek - pola bes.
Ja generalno mrzim filozofiju srpskih trenera, izuzev Djumija koji i nije napravio neku karijeru, zato sto je uvek i bio u korak sa svetom, a daleko ispred vremena u Srbiji. Djumi je kao kad pokusavas da igras stari Football Manager sa znanjem taktike i filozofije koja je postala dominantna 5-6 godina kasnije, pa ne ide, jer se engine ne snalazi. Secam se kad je Peca Kodzo davao intervju, pa spomenuo Djumija, i kao ''covek doneo laptop na trening, mi umrli''. To je srpski fudbal. Dekadentan fudbal na sve strane. Kada se pogleda poslednja sezona, na osnovu rezultata, Djordjevic je bio logican potez da hocemo da mu damo odresene ruke i da vidimo sta zna. Ipak, za klub koji zeli da forsira mlade igrace sa velikim potencijalom u napadu, to je morao biti Djumi, kad vec nemamo uslove da dovedemo stranca. Iskreno se nadam da ce se oporaviti, i probati jos jednom. Za ostale srpske trenere mi generalno puca ku*ac, pa kad vec neko mora da prima platu, moze to da bude bilo ko, pa i Djordjevic, mada, misljenja sam da je iste rezultate mogao imati i neko jeftiniji.
U takvoj atmosferi je jako tesko raditi, on je jako nervozan covek, a za razliku od Lalatovica, ne kuka u medijima, pa se sva ta frustracija vidi na njemu kad vodi utakmice i treninge. Pola covek - pola bes.
Ja generalno mrzim filozofiju srpskih trenera, izuzev Djumija koji i nije napravio neku karijeru, zato sto je uvek i bio u korak sa svetom, a daleko ispred vremena u Srbiji. Djumi je kao kad pokusavas da igras stari Football Manager sa znanjem taktike i filozofije koja je postala dominantna 5-6 godina kasnije, pa ne ide, jer se engine ne snalazi. Secam se kad je Peca Kodzo davao intervju, pa spomenuo Djumija, i kao ''covek doneo laptop na trening, mi umrli''. To je srpski fudbal. Dekadentan fudbal na sve strane. Kada se pogleda poslednja sezona, na osnovu rezultata, Djordjevic je bio logican potez da hocemo da mu damo odresene ruke i da vidimo sta zna. Ipak, za klub koji zeli da forsira mlade igrace sa velikim potencijalom u napadu, to je morao biti Djumi, kad vec nemamo uslove da dovedemo stranca. Iskreno se nadam da ce se oporaviti, i probati jos jednom. Za ostale srpske trenere mi generalno puca ku*ac, pa kad vec neko mora da prima platu, moze to da bude bilo ko, pa i Djordjevic, mada, misljenja sam da je iste rezultate mogao imati i neko jeftiniji.
- slanobarac
Matićeva izjava za žurnal je zaista ponižavajuća. On kaže da nije očekivao ovakav rasplet prelaznog roka i da će ponovo biti u Voši. A tek žal za partizanom..... 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!