Transferi
Re: Transferi
Možemo prodati Kabu ali pod uslovom da istog momenta dovedemo neku krštenu 10 može i mali Gordić ili čak i Banjac iz TSC vidim da traže milonče od zvezdane možda bi nama dali za manje
.

Meni nije jasan sam koncept, zasto je Matic doveden, da bi Mrkaic bio prectan?
Ja ne vidim nikakvu razliku izmedju njih dvojice. Mrkaic mi jos izgleda borbeniji i posteniji igrac.
Nevezano za avanturu sa partizanom, ja nikad ne bih vratio Matica u Vosu, jer ne vidim sta fudbalski i finansijski dobijamo?
Po meni, bolje da su mladog Milosevica ubacili u prvi tim. Fizicki je poprilicno spreman, a napredovace i imati motiv. Matic sa 30 godina to nema, niti pravi razliku u spicu.
Nego, ima li nekih informacija u vezi dolaska desetke ( Argentinca, Brazilca, Afrikanca, Japanca...) ili je to samo zvaka za navijace, kao svih ovih poslednjih godina? Da li, jos uvek, tamosnji generali stopiraju transfere?
@gospodin FKV
Licno mislim da Samardzic nema nikakvog uticaja na transfere, vec je samo tu eksponiran da prenese nalog(e) od gore. Glavni problem je sto se ne zeli investirati u FKV, a razlozi su visestruki.
Ja ne vidim nikakvu razliku izmedju njih dvojice. Mrkaic mi jos izgleda borbeniji i posteniji igrac.
Nevezano za avanturu sa partizanom, ja nikad ne bih vratio Matica u Vosu, jer ne vidim sta fudbalski i finansijski dobijamo?
Po meni, bolje da su mladog Milosevica ubacili u prvi tim. Fizicki je poprilicno spreman, a napredovace i imati motiv. Matic sa 30 godina to nema, niti pravi razliku u spicu.
Nego, ima li nekih informacija u vezi dolaska desetke ( Argentinca, Brazilca, Afrikanca, Japanca...) ili je to samo zvaka za navijace, kao svih ovih poslednjih godina? Da li, jos uvek, tamosnji generali stopiraju transfere?
@gospodin FKV
Licno mislim da Samardzic nema nikakvog uticaja na transfere, vec je samo tu eksponiran da prenese nalog(e) od gore. Glavni problem je sto se ne zeli investirati u FKV, a razlozi su visestruki.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zbog ovakvih postova treba unaprediti forum i uvesti lajkovanjeslanobarac wrote:Matićeva izjava za žurnal je zaista ponižavajuća. On kaže da nije očekivao ovakav rasplet prelaznog roka i da će ponovo biti u Voši. A tek žal za partizanom.....

-
За оне који не знају а интересује их има пренос Војводина - Металист од 15 ч преко клупског сајта.
Najzad imamo bekove. Odlicna partija obojice. Igramo, odmah, ofanzivnije.
Dobar potez je i vracanje Devetka na stopera.
Jos samo desetka i bice to drugacija Vosa, da dodju do izrazaja napadaci i da Covic ne mora da se vraca po loptu.
Borben je ovaj Vukcevic. Treba da bude opcija pre Matica u spicu.
Dobar potez je i vracanje Devetka na stopera.
Jos samo desetka i bice to drugacija Vosa, da dodju do izrazaja napadaci i da Covic ne mora da se vraca po loptu.
Borben je ovaj Vukcevic. Treba da bude opcija pre Matica u spicu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Taj Vukčević je po svemu sudeći doveden da bude opcija pre svih u napadu. Na svim pozicijama u napadu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- gospodinFKV
Ja samo prenosim info koji imam, a to da je fikus neciji, to stoji. Samo kazem da na relaciji trener-SD-uprava prvoj dvojici se jako malo moze zameriti na tome koji igraci dolaze, jer navodno nailaze na ''ne'' gde god stignu. Bas zato nisam za prodaju Kabica sada. U ko zna cije ruke ce te pare otici.Turija wrote:@gospodin FKV
- churguzijanac
Djisa wrote:Djordjevic igra fudbal koji u Vojvodini ne sme da bude dopusten. Za mene to dekadentan fudbal i ja ne zelim da gledam takav stil igre. Takav trener nema sta da trazi u Vojvodini, jer je njegovo poznavanje fudbala ograniceno i on nema mogucnosti da koriguje igru jer nema (fudbalasku) inteligenciju. A ne spominjem cinjenicu koja najvise iritira, da je cigan, sto je sama po sebi podatak da treba da bude zaista mnogo bolji od ostali da bi dobio sansu, a nije!!!!!

Đorđević najavljuje još štopera i beka a vezni ni od korova 

- slanobarac
To nije nista drugo do strah od Krusevca,Vozdovca,Cuke,Lucana....fare wrote:Đorđević najavljuje još štopera i beka a vezni ni od korova

Deep, to tvoje razmišljanje i jeste problem. Taj kompromisni ton na koji su nas primorali. Prijatelju, Voša je zarobljena, a Đorđević sa svojim razmišljanjem, pripadnošću pa i istorijom nikako nije deo rešenja. On je sastavni deo problema. Ne želim čoveče više da smeću koje dovedu tražim i promil kvaliteta i da se pravim da nešto što nije užasno je zapravo dobro, jer je kod nekog prethodnog bilo užasno. Nisi ti problem, nemoj pogrešno da me razumeš. Nametnuto nam je to. a ja samo ne želim da razmišljam više tako. Bolje Voša čistog obraza u beton ligi, nego ovo sa ovima. Tačka.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mogu li samo informativno da pitam,a kako bi po tebi izgledala Vosa cistog obraza?Rabba wrote:Bolje Voša čistog obraza u beton ligi, nego ovo sa ovima. Tačka.
Posto na tu temu bas i ne vidim resenje

I sta cemo dobiti? Hoce li nam obraz postati cistiji? Hocu reci,resenje je daleko komplikovanije nego sto se i zamisliti mozeRabba wrote:Uzmeš sve kako sada izgleda i negiraš.