Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Apsolutno se slažem Vojo sa tobom, samo naše relativizovanje problema klub vodi u smeru suprotnom od onoga u kojem se ta "čist obraz" pozicija nalazi. Da li ti meni hoćeš da kažeš da se bilo šta u ovoj Voši radi tako da se klub kreće ka ozdravljenju? Jedna stvar. Evo, sad ja tebe pitam.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Djisa

Post by Djisa »

A sta ce nam stoper? Imamo Stevanovica, Kopitovica, Devetka, Jelicica i Jelenkovica?
Kup je nas!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Tesko je ocistiti obraz u sredini u kojoj ne postoji kap ciste vode.
Ja sam uvek bio za ideju beton lige i kluba koji bi u tim vodama bio hit, jer ce uz Vosu i u najtezim trenucima biti par stotina ljudi, ALI, da se vratimo na analogiju sa cistom vodom - ne postoji scenario u kojem ovaj klub mozemo izvuci iz kandzi olosa i sns smradova, dokle god postoji ovo okruzenje.

Druga ideja, koja je prosla u United of Manchester, AFC Wimbledon, ekipi iz Varazdina itd, je takodje opcija, dok se ne pridoda medijska paznja tome, a Vojvodina ce uvek izazvati paznju, pogotovo ako je to prilika da je pasteta sportski novinari ocrne. Kako ce u javnosti izgledati po klub i plejadu krimosa u i oko njega ako razocarani pravi navijaci formiraju svoju United of Vojvodina? Koliko ce proci dana dok nam na vrata ne zakucaju kojekakvi nocni moleri fasada, jer je izaslo na videlo da je car go? Klub kao Vojvodina moze da propada tempom koji propada srpski fudbal i da ozdravlja tempom koji ozdravlja srpski fudbal, i tako ce biti dokle god upravljanje drzavnim klubom bude praksa pred unapredjenje za dojucerasnje botove, sendvicare, statiste, itd. Zato je sve ovo toliko mucno....jer mozes da se savijas pod vetrom do nekih boljih vremena, ili da se slomis, a da niko nikad iz toga ne izvuce pouku, niti dovede do promena.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Rabba wrote:Da li ti meni hoćeš da kažeš da se bilo šta u ovoj Voši radi tako da se klub kreće ka ozdravljenju? Jedna stvar. Evo, sad ja tebe pitam.
Ozdravljenja u klubu nece biti dok ga ne bude u drzavi,ozdravljenja u drzavi nece biti sve dok se ne uvede kazna i to zestoka za svaku izrecenu laz.Tek tada svi kolektivno mozemo da sa nadamo boljem zivotu,a do toga nece doci jos sto godina tako da... nista od nekih nasih ideja vodilja,jedino sto mozemo je da okrenemo ledja svim ovim "postenim" sto se bore za interese kluba
Image
Krle

Post by Krle »

Ozdravljenja će biti ako ovakvi ljudi ostanu uz klub.
https://youtu.be/5mhgC0HNiCI" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Da li će Radoja linijom manjeg otpora...
Sve što tražim od ovog kluba je da bivšim igračima koji vole i navijaju za ovaj klub izjednačavaju ponude blizanaca...
Gaćinović u Panathinaikos, Radoja u zvezdi.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Ваљда му Леванте неће дати папире,штета што ми немамо управу која има петљу да се умеша циганима у послове,сигурно би му ми били прва опција,можда и за мање пара.
slanobarac

Post by slanobarac »

Razmišlja li zvezda da promeni naziv kluba ili možda to uradimo mi. Razvojni klub.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kapitenska traka FKV otprilike nosi vrednost koliko i novcanice devedesetih...
Sto je najtuznije, mozemo samo svojoj deci da se zahvalimo...
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Da ovaj klub ima bilo kakvu ambiciju ne samo da bi izjednačio ponudu Radoje nego bi vratio i Gaćinovića, kakav Panathinaikos kakve pičke materine kada moram da psujem.
Novac igra glavnu ulogu.
Kao što i Lane kaže sramota je da Vojvodina ne stvori makar jednom u deset godina šampionsku ekipu.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ako Radoja potpiše za cigane, to će biti pljuvanje u rangu ivanića.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ini/410848" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Da li njihovi potpisi za blizance znace da si oni losi ljudi,ili da smo mi i previse mali klub. Rekao bih da treceg nema
Image
ernesto

Post by ernesto »

Voja wrote:Da li njihovi potpisi za blizance znace da si oni losi ljudi,ili da smo mi i previse mali klub. Rekao bih da treceg nema
Nas nasi igraci dozivljavaju ravnodusno a blizanci nas zale.
Banujte me molim vas :beg:
Stexman

Post by Stexman »

Mi smo onoliki klub koliki se sami predstavimo javnosti!
Ako se ponašamo kao mali klub(a tako se upravo i ponašamo) tako će nas ljudi i smatrati.
Kada ga je pokojni Bata vodio, niko nas nije smatrao malim klubom.
Post Reply