Transferi
-
Re: Transferi
Нисам имао намеру да водим дебату,само сам појаснио моје мишљење.Играч кад бира клуб не гледа само тренутно стање клуба,не може се одвојити величина клуба.У тој ситуацији да понудимо исте услове ко што си написао бар пола би их дошло код нас,баш због имена.Проблем је што су тренутно финансијски моћнији од нас и што не би могли да им парирамо у условима,у случају да се надмећемо око довођења истог играча.Ми смо у скорој прошлости освојили Куп,после смо се одлучили на подмлађивање екипе,ако се искрено овим путем настави ми ћемо опет бити јаки,треба мало времена,а и овакви смо у игри за Европу.Изгубљен је континуитет афирмације наших омладинаца и баш зато није било трансфера,ево сад после пола сезоне повратка на исправан пут, Торино у причи са нама.Могу да напишем целу страну о нашим предностима и манама,не желим да се расправљам.Разумем незадовољство стањем у клубу и ја сам против снс комбинација,ал не могу да кажем да повратак Лазаревића,Роцкова и продужетак уговора Топића и Зукића нису добри потези.
Ево Воја исмева што су омладинци ишли на припреме у Турску,јбг,да су остали у Новом Саду рекли би да клуб боли уво за омладинцима.По мени је то добар потез,никако за покушај исмевања.Дајте ако је нешто добро да кажемо да је добро,ако није није.
Ево Воја исмева што су омладинци ишли на припреме у Турску,јбг,да су остали у Новом Саду рекли би да клуб боли уво за омладинцима.По мени је то добар потез,никако за покушај исмевања.Дајте ако је нешто добро да кажемо да је добро,ако није није.
Po meni, Rabba je napisao odlicnu realnu analizu stanja FKV, tj, kao sto kaze Radoye: druga carapa jednog para.
Evo , kad ovo procitam ( na linku ispod), ne mogu da verujem da se desava FK Vojvodini.
Pa, toga ima samo u nekoj zabiti na seoskom vasaru. Cirkus. Sto je napisao Danilo: raspad sitema, gde niko nije odgovoran ni za cega.
Drugo, zar nije oficijelno receno da su svi igraci 100% klupski i da nemaju menadzera?
https://www.maxbetsport.rs/otkrivamo-ev ... na-339661/" onclick="window.open(this.href);return false;
PS
Nije se Voja ismevao sa vodjenjem Omladinaca u Antaliju, vec dao zracak nade da bi deci, bar to, mogao biti motiv da dodju u raspalu Vosu na malo neobican i smesan nacin, gledajuci strucno i profesionalno. Ali, posto je u Klubu sve amaterski, ta ,,karta" je stvarni jedan adut u amaterskom sportu.
Evo , kad ovo procitam ( na linku ispod), ne mogu da verujem da se desava FK Vojvodini.
Pa, toga ima samo u nekoj zabiti na seoskom vasaru. Cirkus. Sto je napisao Danilo: raspad sitema, gde niko nije odgovoran ni za cega.
Drugo, zar nije oficijelno receno da su svi igraci 100% klupski i da nemaju menadzera?
https://www.maxbetsport.rs/otkrivamo-ev ... na-339661/" onclick="window.open(this.href);return false;
PS
Nije se Voja ismevao sa vodjenjem Omladinaca u Antaliju, vec dao zracak nade da bi deci, bar to, mogao biti motiv da dodju u raspalu Vosu na malo neobican i smesan nacin, gledajuci strucno i profesionalno. Ali, posto je u Klubu sve amaterski, ta ,,karta" je stvarni jedan adut u amaterskom sportu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Izvinjavam se ne mogu vise da editujem post, ali da dodam.
Dobro je, bar za Vosu i njene navijace, to sto Kabic nije otisao u Torino. Medjutim, koliko je dobro za samog Kabica je vrlo diskutabilno? Narocito, jer treba, jos ,,samo", trener Djordjevic da mu dopustiti da igra.
Dobro je, bar za Vosu i njene navijace, to sto Kabic nije otisao u Torino. Medjutim, koliko je dobro za samog Kabica je vrlo diskutabilno? Narocito, jer treba, jos ,,samo", trener Djordjevic da mu dopustiti da igra.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
@Turija nisi dobro razumeo.
Svi igrači su 100% vlasništvo Vojvodine ne i nekih trećih strana. Obeštećenje ne pripada agencijama ili neki deo prihoda od transfera trećem klubu.
Drugo je kad menadžer traži proviziju za sebe. Taj slučaj imamo i na mnogo višim nivoima fudbala svakodnevno.
Ne može klub da zabrani igračima da imaju menadžere.
Svi igrači su 100% vlasništvo Vojvodine ne i nekih trećih strana. Obeštećenje ne pripada agencijama ili neki deo prihoda od transfera trećem klubu.
Drugo je kad menadžer traži proviziju za sebe. Taj slučaj imamo i na mnogo višim nivoima fudbala svakodnevno.
Ne može klub da zabrani igračima da imaju menadžere.
-
Турија немаш потребе да изиграваш адвоката,Воја је и те како способан да изнесе своје мишљење,друго и то што си написао мислим да ни сам не верујеш у то.Са твоје стране би било коректно и добољно да се изјасниш о том потезу управе.
Није ми јасно да ти не разумеш однос играч,менаџер,клуб, власништво над играчем.
Сваки играч има менаџера који заступа,преговара за личне интересе играча,плата,наравно где год може угради себе.Менаџери траже играчу и клуб где ће наставити каријеру у највећем броју случајева,у том случају могу да се наплате,тј да се уграде на трансферу.То су они играчи што нам се нуде,не дође играч већ менаџер.У случају кад Торино назове Вошу и каже хоћемо Кабића,он у том трансферу може да преговара само око услова играча,е сад кад је видео да се ради о 2,5 милиона вероватно му је зинуло дупе па је хтео за себе 750.000 гаранције,ко да му исплати,јел он луд.Клуб је прихватио услове Торина,запело је око услова играча,које заступа менаџер,менаџер је својом халавошћу засрао трансфер.Друго је власништво над играчем,ту удео може да има неко ко рецимо да клубу неки новац типа 200-300 000 и клуб му да одређене проценте неког или више играча,као Вуковић ономад.Наравно може да постане власник играча и разним муљањем,видите код близанаца да иако имају лове,продају своју децу, ни један цео трансфер не заврши у клубу.Значи играч може бити 100% наш и да клуб прихвати понуду,трансфер може пропасти ако играч тј његов менаџер не прихвати личне услове играча.Надам се да ти је сад мало јасније.
Није ми јасно да ти не разумеш однос играч,менаџер,клуб, власништво над играчем.
Сваки играч има менаџера који заступа,преговара за личне интересе играча,плата,наравно где год може угради себе.Менаџери траже играчу и клуб где ће наставити каријеру у највећем броју случајева,у том случају могу да се наплате,тј да се уграде на трансферу.То су они играчи што нам се нуде,не дође играч већ менаџер.У случају кад Торино назове Вошу и каже хоћемо Кабића,он у том трансферу може да преговара само око услова играча,е сад кад је видео да се ради о 2,5 милиона вероватно му је зинуло дупе па је хтео за себе 750.000 гаранције,ко да му исплати,јел он луд.Клуб је прихватио услове Торина,запело је око услова играча,које заступа менаџер,менаџер је својом халавошћу засрао трансфер.Друго је власништво над играчем,ту удео може да има неко ко рецимо да клубу неки новац типа 200-300 000 и клуб му да одређене проценте неког или више играча,као Вуковић ономад.Наравно може да постане власник играча и разним муљањем,видите код близанаца да иако имају лове,продају своју децу, ни један цео трансфер не заврши у клубу.Значи играч може бити 100% наш и да клуб прихвати понуду,трансфер може пропасти ако играч тј његов менаџер не прихвати личне услове играча.Надам се да ти је сад мало јасније.
Priznajem, ne razumem sta je 100% u danasnje vreme. Ako neko moze da zaustavi dogovor klubova (i pretpostavljam saglasnost samog Kabica), onda je to, bar, pola-pola ( za moje shvatanje)? Za mene je to 1/1, ali ,,pod teretom". Koliki je on, ne ulazim u te relacije. Sto bi se reklo ( i u fudbalu) : nema ,,ciste papire".
Nisam Vojin ,,advokat", niti iciji na ovom forumu (mestu za razmenu stavova), nego ja tako shvatam Vojin post ( posto nemamo like i dislike, pa se mora napisati).
Valjda mogu da napisem svoje misljenje na tu temu? A, stvarno mislim da su pripreme jako privlacne za te decake. Uostalom, zato sam ih pratio i kacio linkove sa njihovih utakmica tamo. Da svi mi ovde vidimo nasu decu na delu protiv ino klubovima. Podrzavam taj potez Kluba.

Nisam Vojin ,,advokat", niti iciji na ovom forumu (mestu za razmenu stavova), nego ja tako shvatam Vojin post ( posto nemamo like i dislike, pa se mora napisati).
Valjda mogu da napisem svoje misljenje na tu temu? A, stvarno mislim da su pripreme jako privlacne za te decake. Uostalom, zato sam ih pratio i kacio linkove sa njihovih utakmica tamo. Da svi mi ovde vidimo nasu decu na delu protiv ino klubovima. Podrzavam taj potez Kluba.

E nemam sad vremena da pisem bilo kakva opravdanja,a niti to zelim. Sto se mojih komentara tice svako ko ih iole cita zna da 99,9% komentarisem samo ucinak na terenu,da me rad uprave ne zanima. Ali ovom komentaru nisam mogao odoleti,jer iako ne znam niti me zanima kakva je finansijska situacija u klubu,u javnosti je stvorena (namerno ili slucajno) slika da klub nema novca,da se kasni sa platama,da se ne mogu dovoditi pojacanja... i u takvoj situaciji odlazak u Tursku je nepotreban i suvisan i za prvi tim,a ne za omladince. Sta se dobija pripremama u Turskoj??? Da li je krevet,soba,rucak,sala,teren jeftiniji za omladinca u odnosu na seniora? Koliko kostaju te pripreme? Da li se od tih novaca moze isfinansirati mesec poslovanja kluba!? Prosle godine klubovi koji su se pripremali u Srbiji pobedjivali klubove koji su u Turskoj obavili pripreme.Retko koji klub se iz Turske vrati bez povredjenih igraca,jer se mecevi igraju sa "daj sta das" protivnicima,da li mi biramo protivnike ili oni nas!? Postoji li kakva selekcija protivnika i neko strucno opravdanje zasto bas oni u datom trenutku? U frci sam sa vremenom,pisem na brzinu,pa mozda nema neke hronologije ili kompozicije u mom postu,ali mislim da ces sustinu shvatiti. Kazem nisam upoznat sa finansijskim stanjem u klubu,ali ako nema za plate i pojacanja,onda ne treba da bude ni za pripreme,jer su luksuz... a opet,ako imamo lovu da se razbacujemo sa dva tima u Turskoj,dajte nam onda i kvalitetnih igraca,dovedite tu "desetku"vdn slaninar wrote: Ево Воја исмева што су омладинци ишли на припреме у Турску,јбг,да су остали у Новом Саду рекли би да клуб боли уво за омладинцима.

-
Турија можеш да коментаришеш и ти и било ко други,то је добро за форум и све нас који га пратимо.Ја инсистирам на пласирању ЧИЊЕНИЦА зарад објективности .Постоје ствари око којих можемо да имамо различита мишљења,нпр Раба и ја различито видимо клуб данас,то је комплексно и можемо до ујутру писати наше ставове.Ал ако је нешто добро урађено,треба то рећи,без обзира шта мислимо о тим људима,ја коментаришем њихове поступке.Ја сам фрустриран што нам је клуб циганска филијала( док не покажемо другачије),ал не треба још више да се убијам у појам и да на све гледам негативно,боље онда дићи руке и не гледати.Хоћу да кажем да људи из личног анимозитета према одређеним људима коментаришу све поступке негативно,мислим да то није добро за нас.То се овде понавља често,од Бате,Лалатовића,до ових данас .
Лепо у тексту који си едитовао пише да је запело код менаџера,менаџер заступа интересе Кабића.Као што нас адвокат заступа на суду,ми смо га опуномоћили.Тако је Кабић изабрао Предрага Ђорђевића да га заступа за личне услове.Ствар је јасна,клуб са тим нема везе.То су чињенице из овог текста,дал је све истина,не развијам завере у глави,можда се огласи менаџер па исприча своју страну.
Лепо у тексту који си едитовао пише да је запело код менаџера,менаџер заступа интересе Кабића.Као што нас адвокат заступа на суду,ми смо га опуномоћили.Тако је Кабић изабрао Предрага Ђорђевића да га заступа за личне услове.Ствар је јасна,клуб са тим нема везе.То су чињенице из овог текста,дал је све истина,не развијам завере у глави,можда се огласи менаџер па исприча своју страну.
-
Војо немаш ти шта да се правдаш,ти си изнео свој став ,Турија и ја се са тим не слажемо.Ми ово видимо као добар потез.Све се може оспорити,ми као народ смо мајстори у томе На припреме се иде у топлије крајеве јер је лепше време и омогућава несметани рад у базичним припремама,на отвореном,у реалним условима фудбалске утакмице.
Ја на ово гледам позитиван потез,да се јасно ослањамо на своју омладинску школу,да је неко прешао са речи на дела.
Мени је већи проблем довођење Стевановића за 150.000 него одлазак омладинаца на припреме.Треба нам дестка а тренер призива још једног бека и штопера,лудило мозга.
Ја на ово гледам позитиван потез,да се јасно ослањамо на своју омладинску школу,да је неко прешао са речи на дела.
Мени је већи проблем довођење Стевановића за 150.000 него одлазак омладинаца на припреме.Треба нам дестка а тренер призива још једног бека и штопера,лудило мозга.
"Pravdanje" u fazonu da nije ismevanje.I realna je situacija da ce svaki klinac pre poci u klub koji ih vodi u Tursku pa je i na taj nacin "veliki"... Mislim da je finansijska situacija ok,onda bih svakako podrzao takve pripreme,ali u ovom trenutku nekako mi deluju maksimalno neracionalno.vdn slaninar wrote:Војо немаш ти шта да се правдаш.

Vojo, sve u FKV je velika misterija, tako da nemoj uzimati javnu predstavu finansijske situacije kao cinjenicu. Da nema novaca, ne bi isao u Tursku ni prvi tim, a tek ne Omladinci.
Najveca misterija je zasto Vosa ne dovodi desetku i devetku godinama, a gomila bekove, stopere, zadnje vezne i krila?
E, to neko da objasni i zasto trener(i) Djordjevic trazi sestog beka i sestog stopera. To je kao kad vozis prekomorski brod bez kormilara, pa gde ga voda odnese, ako se usput ne prevrne.
Najveca misterija je zasto Vosa ne dovodi desetku i devetku godinama, a gomila bekove, stopere, zadnje vezne i krila?
E, to neko da objasni i zasto trener(i) Djordjevic trazi sestog beka i sestog stopera. To je kao kad vozis prekomorski brod bez kormilara, pa gde ga voda odnese, ako se usput ne prevrne.
Za to ne brini.Odavno u ovoj drzavi nikom nista ne verujem po bilo kom pitanju... jednostavno covek mora da slusa obe strane (uvek postoje dve strane) i sam u skladu sa svojim razumom "cita izmedju redova" i donosi zakljuckeTurija wrote:tako da nemoj uzimati javnu predstavu finansijske situacije kao cinjenicu.

Mozda zato sto trenutni kadar ne zadovoljava potrebe ali mu glupo da to javno iznese. Ili ne sme da iznese javno.Turija wrote: E, to neko da objasni i zasto trener(i) Djordjevic trazi sestog beka i sestog stopera.
Turija wrote:Vojo, sve u FKV je velika misterija, tako da nemoj uzimati javnu predstavu finansijske situacije kao cinjenicu. Da nema novaca, ne bi isao u Tursku ni prvi tim, a tek ne Omladinci.
Ja sam prvi komentarisao cinjenicu za stopere, ali ja ne vidim visak bekova, jer je pitanje ko ce na desni bek dok se ne oporavi Bjekovic kao alternativa Lazarevicu, a levo uz Djordjevica imamo samo Devetka, a on realno nije bek ili sam ja nekog prevideo?
Kup je nas!
Stexman wrote:Mozda zato sto trenutni kadar ne zadovoljava potrebe ali mu glupo da to javno iznese. Ili ne sme da iznese javno.Turija wrote: E, to neko da objasni i zasto trener(i) Djordjevic trazi sestog beka i sestog stopera.
Pa on je doveo stopere, nisam ja!
Kup je nas!