Tu se svaka prica zavrsava.ernesto wrote:Ne da ne cita forum nego covek ni ne zna da postoji
Nekad je ovaj forum mogao da kroji reakcije ljudi u klubu i oko njega.
Nekad su ga citali i oni kojima je Vosa u srcu, i oni sa prstima u njenim dzepovima. Svako iz svojih razloga. Siguran sam da ljudi koji vode forum mogu da izvuku neke statistike koje mi ne mozemo da vidimo, npr. koliko aktivnih clanova imamo u poslednjih par godina, ili koliko aktivnih clanova imamo ove sezone. Mogao bih ja uzeti da prelistam prethodnih 10-15 strana ove teme, jer je uvek najaktivnija, i opet sam siguran da necu izvuci vise od 20 ljudi.
S obzirom da jedna stranka sad vlada svim klubovima, i da je marginalizovan svako ko voli svoj klub i ima iskrene namere, ne iznenadjuje me cinjenica da covek koji vodi tim vec osam meseci ne zna da postoji navijacki forum, gde se mogu cuti kritike na racun vodjenja kluba. Da se razumemo odmah, to nije toliko njegova krivica, koliko onih koji su ga zaposlili, jer im mi nismo bitni, stavise...
Ova vlast, a samim tim i ovi nizerazredni botovi sto vode klub, je marginalizovala ili ugusila svaki vid kritickog misljenja. Neka mu pitanja postavljaju oni sto sede na Vujadinu, reketiraju igrace i savijaju pod ovim vetrom. To su oni ciji se glas slusa, mada, njihov posao nije da postavljaju pitanja, vec da rade sta im se kaze, kao i njihovi ''saborci'' sa Mitra Mirica, i drugih tribina i stadiona.
Srbija nije uredjena drzava, pa da i oni nenaoruzani navijaci imaju svoj glas. Kome iz kriminalnog miljea srpskog fudbala to treba?
Svez primer, iz uredjene drzave, gde bez obzira sto je klub privatizovan, vecinski vlasnik je svestan sta znaci bojkot navijaca i kako to utice na klub - Moshiri je zapeo da dovede Vitora Pereiru za menadzera, navijaci su dikli frku, doveo se Frenk Lampard. On je vecinski vlasnik kluba, mogao je Limenog da dovede, da je hteo.
Sto se paralele s Djumijem tice, to su dva sveta, sto fudbalski, sto karakterno. Malo koji trener u Srbiji moze u istu recenicu s njim, uprkos tome sto se nije okitio nekim trofejem.