To nije ništa. Novosti su napisale da je u pitanju reprezentativac Portugala.
Transferi
- gospodinFKV
Re: Transferi
Traore kao prezime je kao kad bi kod nas ukucao Jovanovic.

Fizicki ce biti tri koplja ispred pola nase lige, sto je vec samo po sebi dovoljno, a ni tehnicki nije los. Sto neko rece, crveni u prvom minutu mu ne gine, ako mu Rastavac ne skrene paznju na to da cemo protiv njih uvek biti blizi kartonu nego oni.

- slanobarac
Dečko prilično čisto uklizava. Oštro ali čisto. Njegova statistika je vrlo dobra što se tiče kartona. 9 žutih na 30 utakmica i jedan crveni(2 žuta).
Nismo gledali Baraja ali ovaj Traore će izgleda biti iznenađenje prvenstva.
Nismo gledali Baraja ali ovaj Traore će izgleda biti iznenađenje prvenstva.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- gospodinFKV
Potpuno cisto. Ludacki? Da, ali cistak svaki.
Ipak, uzmi u obzir ''VAR nam ne radi prvih 15 minuta'', neko crveno/crno
koje ce da padne kao da ga je neko snajperom skinuo,...
Lako je posle ceskati se i kao ''hihi ups, nije radio VAR, nismo mogli da vidimo sorry jbg, znamo da je crveni u 2. minutu poremetio odnos snaga''.
Ipak, uzmi u obzir ''VAR nam ne radi prvih 15 minuta'', neko crveno/crno

Lako je posle ceskati se i kao ''hihi ups, nije radio VAR, nismo mogli da vidimo sorry jbg, znamo da je crveni u 2. minutu poremetio odnos snaga''.
Ja bih dodao i da se ne sme zaboraviti ponašanje džukela s klupa.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Sve je to lepo kada se gleda na Jutjubu, ali tamo nema ništa o tome koliko je od 55 golova primljenih prošle sezone njegova krivica.
- AntonioKasano
Mislim da je poslednje pojacanje bas macka u dzaku. Jedva da mogu da se nadju neke utakmice gde je igrao a to sto se nadje ne deluje obecavajuce. Ovde se naispadao samo tako a deluje da je vise igrao nekog veznog na ovim utakmicama sto sam pronasao. Nadam se da ce me demantovati. Igrac sa brojem 2 na ovoj utakmici
- churguzijanac
Meni skroz ima smisla što se dovodi dosta igrača. Mora malo da se provetri ekipa i da se izadje iz defanzivnog modela, a za to treba sveža krv.Na kraju krajeva zavrsili smo play off na 7 mestu, pa mora dosta da se menja.
E sad to koga dovodimo, vreme će pokazati. I Meri je dosao sa Tajlanda ako se ne veram, pa je pokazao da je igrač, ali ne kod nas.
Desetku verovatno nećemo videti, ali možda može da se dovede i u zimskom prelaznom roku, kad se malo iskristališe ekipa.
Meni Traore više deluje kao vezni, ali očigledno da može da igra i kao štoper. Ruku na srce mi smo deficitarni i sa zadnjim veznim tako da dobro nam došao.
E sad to koga dovodimo, vreme će pokazati. I Meri je dosao sa Tajlanda ako se ne veram, pa je pokazao da je igrač, ali ne kod nas.
Desetku verovatno nećemo videti, ali možda može da se dovede i u zimskom prelaznom roku, kad se malo iskristališe ekipa.
Meni Traore više deluje kao vezni, ali očigledno da može da igra i kao štoper. Ruku na srce mi smo deficitarni i sa zadnjim veznim tako da dobro nam došao.
Ima tih nasih trenera Vojvodinasa sto rade na Africkom , Aziskom kontinentu, treba i te ljude okupiti i zamoliti ih za pomoc, jeftine mlade igrace da dovedemo pa ko zna..
Pitanje za Marka Jovanovica , zasto bas Traore kao stoper, ko ga je i sta preporucilo. Nepoznat je .
Pitanje za Marka Jovanovica , zasto bas Traore kao stoper, ko ga je i sta preporucilo. Nepoznat je .
Čini se da je dobar gari...
https://www.fkvojvodina.rs/baraj-tu-sam ... e-ciljeve/
https://www.fkvojvodina.rs/baraj-tu-sam ... e-ciljeve/
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Da li smo završili sa dolascima? Hoće li biti šta od novog krila?
Zbiljić kaže da smo finansijski stabilni, da klub treba da živi od prodaje igrača, kao i to da je bilo dosta zainteresovanosti za naše igrače i da su neke ponude odbijene. Zašto se ponude odbijaju kada očigledno ne možemo da priuštimo klasne igrače? Kada je očigledno da biti ''finansijski stabilan'' nije dovoljno? A ovamo se priča o eventualnom napadu na titulu. Ovaj tim nije loš, ali nema TOG jednog ili možda dvojicu igrača koji će da vode ekipu, a ostali da se nadoovezuju na njih i da budu bolji sa njima. Imali smo mi u poslednjih 10 godina i jačih timova od ovog, pa smo opet daleko od titule bili. Koga farbaju? Kakva titula? Terzić spominje budžet od 50 miliona, Zbiljić od 4. Ne znam odakle nam sada 4 miliona i na šta se troše, u čemu se ogledaju? U poslednjih 10 godina cifre našeg budžeta u medijima su se kretale od 1,2 do 2,5 miliona, a imali smo i jačih timova od trenutnog i zvučnija igračka imena.
Kaže Zbiljić i da smo u kontaktu sa ruskim klubovima. Tu da smo pametni, pa da iskoristimo političku situaciju i to što je Rusima fudbalsko tržište veoma ograničeno pa kupe šta mogu i stignu. Čuka uvalila Lokomotivi Rakonjca za 2,5 miliona, CSKA uzeo Milana Gajić, Dinamo i Zenit se otimaju oko Erakoviću. Gde smo tu mi?
Priča kako se Miloševića interesuju Nemci, za Ivanovića Italijani, da je odbijena ponuda za Kabića, raspitivanja za Topića... Sve je to lepo, ali to su samo prazne priče od kojih mi nemamo nikakvih koristi. Godinama unazad se priča kako ćemo prodati ovog ili onog, a na kraju ne bude ništa. Čukarički svake godine od prodaje zaradi nekoliko miliona. Pa jesu li oni toliko sposobniji od nas? Jesu li njihovi igrači toliko bolji i traženiji?
Zbiljić kaže da smo finansijski stabilni, da klub treba da živi od prodaje igrača, kao i to da je bilo dosta zainteresovanosti za naše igrače i da su neke ponude odbijene. Zašto se ponude odbijaju kada očigledno ne možemo da priuštimo klasne igrače? Kada je očigledno da biti ''finansijski stabilan'' nije dovoljno? A ovamo se priča o eventualnom napadu na titulu. Ovaj tim nije loš, ali nema TOG jednog ili možda dvojicu igrača koji će da vode ekipu, a ostali da se nadoovezuju na njih i da budu bolji sa njima. Imali smo mi u poslednjih 10 godina i jačih timova od ovog, pa smo opet daleko od titule bili. Koga farbaju? Kakva titula? Terzić spominje budžet od 50 miliona, Zbiljić od 4. Ne znam odakle nam sada 4 miliona i na šta se troše, u čemu se ogledaju? U poslednjih 10 godina cifre našeg budžeta u medijima su se kretale od 1,2 do 2,5 miliona, a imali smo i jačih timova od trenutnog i zvučnija igračka imena.
Kaže Zbiljić i da smo u kontaktu sa ruskim klubovima. Tu da smo pametni, pa da iskoristimo političku situaciju i to što je Rusima fudbalsko tržište veoma ograničeno pa kupe šta mogu i stignu. Čuka uvalila Lokomotivi Rakonjca za 2,5 miliona, CSKA uzeo Milana Gajić, Dinamo i Zenit se otimaju oko Erakoviću. Gde smo tu mi?
Priča kako se Miloševića interesuju Nemci, za Ivanovića Italijani, da je odbijena ponuda za Kabića, raspitivanja za Topića... Sve je to lepo, ali to su samo prazne priče od kojih mi nemamo nikakvih koristi. Godinama unazad se priča kako ćemo prodati ovog ili onog, a na kraju ne bude ništa. Čukarički svake godine od prodaje zaradi nekoliko miliona. Pa jesu li oni toliko sposobniji od nas? Jesu li njihovi igrači toliko bolji i traženiji?
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ipu/423501
Ovaj mali je dobar, taman tip igrača koji je potreban.
Ovaj mali je dobar, taman tip igrača koji je potreban.
-
И ја сам за Вулића,сећам га се као капитена Напретка како нас је окрећао ко малу децу у Новом Саду.Класична десетка,на ком је сад нивоу не знам,ал не верујем да је у Кротенеу нешто назадовао.Мислим да и код цигана није био лош,ал они су лош клуб за младе играче.
Gledam Cukaricki, Radnicki i ljudi igraju bas dobro i mislim da mi sa ovom ekipom nemamo tu sta da trazimo. Protiv Borca prvo poluvreme nismo mogli nista da uradimo. Cak i TSC koji ima dobar vezni red gledaju da dovedu jos dva igraca u veznom redu.
Znam da smo doveli par pojacanja ali mislim da nemamo igraca koji prave razliku na terenu i znam da imamo dosta mladih dobrih igraca koji zele da se dokazu i to je super ali im treba vise starijih jakih i iskusnih igraca na terenu.
Da skratim pricu da bi imali neke sanse i da ovaj prelazni rok bude pun pogodak treba dovesti jednu 10 koja ce praviti razliku na terenu i za koju treba odvojiti puno para pa ako treba uzeti i kredit. Mislim da jedino tako mozemo do treceg mesta i velike zarade.
Znam da smo doveli par pojacanja ali mislim da nemamo igraca koji prave razliku na terenu i znam da imamo dosta mladih dobrih igraca koji zele da se dokazu i to je super ali im treba vise starijih jakih i iskusnih igraca na terenu.
Da skratim pricu da bi imali neke sanse i da ovaj prelazni rok bude pun pogodak treba dovesti jednu 10 koja ce praviti razliku na terenu i za koju treba odvojiti puno para pa ako treba uzeti i kredit. Mislim da jedino tako mozemo do treceg mesta i velike zarade.