Transferi
Re: Transferi
Cim je NN poptisao rekao sam da je Zuka visak na terenu,jednostavno previse su (iz nekog razloga
) oba na terenu u isto vreme

Potpisujem, posebno ovaj deo oko neadekvatne minutaže. Istina je da je Zukić za Vojvodinu odigrao 117 utakmica, ali ukupno svega 5.219 minuta, odnosno 44,6 minuta po utakmici (https://www.transfermarkt.com/dejan-zuk ... rainer_id=). Ovu brojku od preko 100 utakmica, prema tome, komotno možete prepoloviti. Zukića je u razvoju usporio (a možda i potpuno upropastio) Lalatović. Forsirao je Bojića, a Zukić nije imao kontinuitet igara kada mu je bio najpotrebniji. Po mom mišljenju, dobar deo utakmica je odigrao sasvim korektno, i negativni komentari koje ovde dobija su potpuno nezasluženi. Isto bih rekao i za Topića, koji je u prošloj sezoni bio najkorisniji igrač.Rabba wrote: ↑Mon Jun 27, 2022 9:38 am Sviđa mi se ovo proseravanje po Zukiću, zato je recimo, Uroš Nikolić, kojeg u životu niste videli na terenu idealna 10ka. Zukić za mene starter. Jasno ko dan već dve godine. Ako dobije adekvatnu minutažu i podršku kakvu nikad dobio nije, lagani dabl-dabl ove sezone.
Ako već pričamo o fizičkim karakteristikama, jasno je da N. Nikolić ne može igrati kao usamljeni špic, jer za to nema ni snagu, ni brzinu, ni skok igru. On bi mogao delovati iza špica i biti ta nedostajuća kreativna karika, i na toj poziciji deliti minutažu za Zukićem.
Када већ спомињемо Лазара Зличића, углавном у не баш најбољем контексту, треба рећи да је прошле сезоне био вицешампион мађарског шампионата а сезону пре тога са својом екипом заузео пето место. Он је додуше улазио са клупе.
- churguzijanac
Koji bre dabl dabl.Koja crna 10ka.Dečko u glavi ima najveći problem, pored toga što je spor i sa loptom i bez nje. Mozda i bolje za nas i za njega da ga stavi na zadnjeg veznog.
- Deep Purple
Ovo volim da vidim, kada igrač ima ambiciju kad dodje kod nas. Kada podeli toliko "story-a" jebeno se po ovako nekim sitnicama vidi da on nas vidi mao korak iznad u karijeri kao nešto lepo. Da dovodimo više ovih mačaka u džaku a manje povratnika kao što je rekao @Voja.
Au gledam sinoc zadnje kolo u Saudijskoj Arabiji Merijev Al Shabab domacin ekipi koja ako pobedi ostaje u ligi.Ludilo od meca,ostalo 0:0,publika,komentator,igraci... svi u transu do zadnjeg sekunda meca... Meri nije ulazio u igru i tek na kraju skontam da njemu za dva dana istice ugovor i postaje slobodan igrac. Ono negde naletim na komentare da smo ga kontaktirali,da je trazio veliku platu,al kontao sam da je sve zvaka... medjutim sad vidim da stvarno imalo smisla da ga klub kontaktira (ako jeste) i zaista je steta sto nije doslo do saradnje... kakav bi to napad bio....

Ne znam koliko su tačni podaci sa Menadžera, ali on tamo ima neku ludačku platu od preko 150 000 evra nedeljno! To mu dođe preko 7 miliona godišnje!
Evo ovde pie isto - https://salarysport.com/football/j1-lea ... a-fukuoka/
I po ovom sajtu on je milioner - https://www.celebsagewiki.com/john-mary
Nije nam on trenutno mnogo realniji od Dušana Tadića recimo. Verovatno će mu cena malo opasti kao slobodnom igraču, pogotovo što je slabo igrao u prošlom klubu, ali svetlosnim godinama je daleko on od nas.
Zbiljić je rekao da su svi naši troškovi na godišnjem nivou oko 4 miliona. Znači Meri može nas da finansira, a ne mi njega.
Nije nam on trenutno mnogo realniji od Dušana Tadića recimo. Verovatno će mu cena malo opasti kao slobodnom igraču, pogotovo što je slabo igrao u prošlom klubu, ali svetlosnim godinama je daleko on od nas.
Zbiljić je rekao da su svi naši troškovi na godišnjem nivou oko 4 miliona. Znači Meri može nas da finansira, a ne mi njega.
Karlsson wrote: ↑Tue Jun 28, 2022 4:38 pm Ne znam koliko su tačni podaci sa Menadžera, ali on tamo ima neku ludačku platu od preko 150 000 evra nedeljno! To mu dođe preko 7 miliona godišnje!

Kakvi su ti ovo izvori jbt

A gle ovo

https://gol24.pl/transfery-kto-jeszcze- ... d/58022621
pa ovo (citaju iz Benfike i Milana forum jbt

Ljudi javljam se za pomoc.
Licno me Mare Jovanovic zamolio da saljemo poruke podrske Nikoli Cumicu( Mare ga vidi kod nas kao 10tka), tipa cekamo te itd.
Kaze Mare da ce pomoci.
Licno me Mare Jovanovic zamolio da saljemo poruke podrske Nikoli Cumicu( Mare ga vidi kod nas kao 10tka), tipa cekamo te itd.
Kaze Mare da ce pomoci.
Banujte me molim vas 

Cumic je dobar igrac i bio bi ozbiljno pojacanje, ali zar on nije krilo?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
I ja ga se secam samo iz Nisa... onako kada mi ga neko spomene,prve asocijacije bi mi bile: krilo,brzo krilo,sebicno krilo!
Tako sam ga bar ja "memorisao"

- slanobarac
Njegovim dolaskom bi imali više krila nego što ima "mesara Radić"
.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Nemam Instagram nalog, ali svakako da bi pored Nemanje Nikolića bio najzvučnije pojačanje.
Valjda je bitnije kako Rastavac vidi nego kako ga Jovanović vidi.
Dečko se nije baš naigrao kao desetka, a mi ove sezone baš nemamo nešto prostora za eksperimentisanje ako jurimo to treće mesto.
Valjda je bitnije kako Rastavac vidi nego kako ga Jovanović vidi.
Dečko se nije baš naigrao kao desetka, a mi ove sezone baš nemamo nešto prostora za eksperimentisanje ako jurimo to treće mesto.
Kakva je situacija sa Falkom, kao desetkom i sa placanjem?
Vidim u stampi da trazi klub, a verovatno i puno novaca?
Mislim da bi imao motiv u Vosi ( i protiv zvezde). Nije on meni los vezni, samo se nije ,,uklopio".
Sta mislite o Falku, kao igracu? Mozda nije pametno sto to ovde pisem, ali nekako mi doslo u mislima o desetki.
Vidim u stampi da trazi klub, a verovatno i puno novaca?
Mislim da bi imao motiv u Vosi ( i protiv zvezde). Nije on meni los vezni, samo se nije ,,uklopio".
Sta mislite o Falku, kao igracu? Mozda nije pametno sto to ovde pisem, ali nekako mi doslo u mislima o desetki.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Medju blizanackim strancima koji budu odbaceni mislim da je jedno 50:50 odnos izmedju onih koji su odbaceni jer su samo macke u dzaku, i onih koji su odbaceni jer nisu odgovorili zahtevima navijaca ''najvecih intergalaktickih vladara fudbalske igre od kako se krpenjaca zakotrljala ovom planetom''.
Falko mislim da pripada ovoj drugoj grupi, s tim da smatram da je dobar deo tih igraca u startu igralo s pola gasa, jer se u te plate ugrade i Kurta i Murta, pa na kraju igraju za sicu kao domaci igraci.
Falko mislim da pripada ovoj drugoj grupi, s tim da smatram da je dobar deo tih igraca u startu igralo s pola gasa, jer se u te plate ugrade i Kurta i Murta, pa na kraju igraju za sicu kao domaci igraci.