Transferi
- Uvek sa tobom
Re: Transferi
Највећи проблем по мени је што момку истиче ускоро уговор, тако да све сад зависи од њега, не питамо се ми ту много, а ако нам се заинати нећемо добити ништа... Ја сам свакако за продају, цифра од 3-4 милиона плус проценти је за нас у овом тренутку озбиљна сума, плус нам се у будућности онда отварају врата за неке веће и озбиљније трансфере што се тиче Кабића, Ивановића, Мајсторовића...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Problem je što ne postoji nikakav sistem. Sve se radi stihijski, bez plana i vizije, i bez znanja. U takvim uslovima nije moguće razvijati mlade igrače. Vojvodina ima ozbiljan potencijal u mlađim kategorijama, ali zbog nepostojanja sistema, 90% njih propadne ili ne bude iskorišćeno na adekvatan način. Pred svaku sezonu gledamo isti film, dovode se nasumično ko zna kakva 'pojačanja' uvaljena od ko zna kakvih menadžera. Veliki deo tih transfera nema nikakve veze ni sa logikom ni sa fudbalom.
Kada klub ne bude deo političko-kriminalne strukture, možemo se nadati boljitku. Do tada, i nema previše smisla upuštati se u fudbalske analize (ambicije ljudi koji vode klub nisu fudbalske prirode).
Ja sam uvek za to da svako od nas pise onako kako on vidi bilo koju situaciju,i apsolutno nemam problem da neko ima suprotno misljenje od mog,ali isto tako svoje misljenje nikada necu menjati,ukoliko mislim da sam u pravu (sto ne znaci i da jesam) bez obzira i ako sam jedan protiv milion. A tudje (razlicito) misljenje me ne vredja,niti sam sujetan.Ako mislis nesto za NN,ne kunem se u njega,ali sam misljenja da je trenutno u ekipi najveci majstor fudbala. E sad,dal ce to pokazati ili ne,moje misljenje o njemu se promeniti nece,jer sam do sad vec dovoljno video sta covek zna i koliko mozeStexman wrote: ↑Sat Jul 02, 2022 1:25 pm Ne znam koliko je pametno da komentarisem pojedine igrace, pogotovo neke u koje se svi ovde kunete na forumu a ja nista nisam video sto bi mi govorilo da su jedan nivo ispred svih... Da ne pomisle momci da imam nesto protiv njih. Već zato sto za neke mislim da nisu za poziciju za koju su namenjeni. Verujem da ces skontati o kome pricam. Mi trazimo desetku a cini mi se da bi on tu mogao da zablista.

I meni se cini da @ Stex misli na NN. Jedino sto se moze zameriti NN je manje trcanja od drugih igraca, ali njegove lopte imaju oci i kad je ledjima okrenut.
Evo i sta Veljko Simic misli o NN - izvor Dnevnik:
...коментар је најбољег играча Војводине у претходној сезони Вељка Симића. – У генералки са Муром могли смо и до победе да смо били мирнији у завршици, али важније од свега јесте да сезону започињемо спремни за све изазове. Са Николићем је задовољство играти, он је интелигентан играч, технички квалитетан, тако да је уживање сарађивати с њим. Није лако бити сто посто спреман на самом почетку, форма се диже и у току такмичења, али верујем да јесмо спремни за позитиван резултатски низ.
Tako da nije usamljeno misljenje forumasa o NN.
Da ce u nasem dresu opravdati ocekivanja ja ne sumnjam, samo da ga povrede zaobidju, a cini mi se da ima jak motiv da potvrdi ocekivanja.
Moze se desiti i da ne bude tako, ali kako je napisao Voja, necu, promeniti misljenje da je za nasu ligu ,,top igrac".
Evo i sta Veljko Simic misli o NN - izvor Dnevnik:
...коментар је најбољег играча Војводине у претходној сезони Вељка Симића. – У генералки са Муром могли смо и до победе да смо били мирнији у завршици, али важније од свега јесте да сезону започињемо спремни за све изазове. Са Николићем је задовољство играти, он је интелигентан играч, технички квалитетан, тако да је уживање сарађивати с њим. Није лако бити сто посто спреман на самом почетку, форма се диже и у току такмичења, али верујем да јесмо спремни за позитиван резултатски низ.
Tako da nije usamljeno misljenje forumasa o NN.
Da ce u nasem dresu opravdati ocekivanja ja ne sumnjam, samo da ga povrede zaobidju, a cini mi se da ima jak motiv da potvrdi ocekivanja.
Moze se desiti i da ne bude tako, ali kako je napisao Voja, necu, promeniti misljenje da je za nasu ligu ,,top igrac".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jeste mislio sam na NN. Veoma je moguce da gresim ali do sad nista nisam video da opravda tolike hvalospeve. Jeste da momak ima kvaliteta i tu fudbalsku inteligenciju ali ih nije pokazao jos uvek. Ono sto se meni cini je da mozda igra na pogresnoj poziciji i, da hoce da se malo vise krece, mogao bi da bude ta desetka koja nam fali.
Eto cisto da ostane zapisano ali nadam se da nisam u pravu za njega.
Eto cisto da ostane zapisano ali nadam se da nisam u pravu za njega.
@Stex
I ja smatram da je NN korisniji kao lazna desetka nego centarfor. Kad bi mu dodavali vise lopti (u noge), ,,naterali" bi ga i na vise kretanja
.
Salu na stranu, ali ko se seca Sestica u Vosi ( i date mu slobode u igri, od strane trenera Petrovica), Sestic je bio kod nas 10, iako je svugde bio 7 ( krilo).
Skoro svaki zacetak naseg napada na sredini terena isao je preko Sestica. Ali, on je imao Sapurica na zadnjem veznom, koji je mogao brzo da iznese loptu visoko i doda je tacno Seletu, Mihajlovicu levo ili Jokanovicu desno. Imali smo i ofanzivne bekove, a imamo ih i sad, kao i Milosavljevica i Simica u veznom redu. Samo kad bi Topic ili Zukic ,,postali Sapuric", mnogo slicna situacija bi bila i onda bi stvarno Vidakov, Milosevic ili Ivanovic mogli biti ,,Vorkapic", da ne idemo sa poredjenjem cak u '66, vec ostanemo u blizu nam '89.

PS
Sestic je bio nepredvidiv na jedan nacin, NN na drugaciji. Igraci su razlicitih karakteristika, ali vrlo slicnog efekta.
I ja smatram da je NN korisniji kao lazna desetka nego centarfor. Kad bi mu dodavali vise lopti (u noge), ,,naterali" bi ga i na vise kretanja

Salu na stranu, ali ko se seca Sestica u Vosi ( i date mu slobode u igri, od strane trenera Petrovica), Sestic je bio kod nas 10, iako je svugde bio 7 ( krilo).
Skoro svaki zacetak naseg napada na sredini terena isao je preko Sestica. Ali, on je imao Sapurica na zadnjem veznom, koji je mogao brzo da iznese loptu visoko i doda je tacno Seletu, Mihajlovicu levo ili Jokanovicu desno. Imali smo i ofanzivne bekove, a imamo ih i sad, kao i Milosavljevica i Simica u veznom redu. Samo kad bi Topic ili Zukic ,,postali Sapuric", mnogo slicna situacija bi bila i onda bi stvarno Vidakov, Milosevic ili Ivanovic mogli biti ,,Vorkapic", da ne idemo sa poredjenjem cak u '66, vec ostanemo u blizu nam '89.

PS
Sestic je bio nepredvidiv na jedan nacin, NN na drugaciji. Igraci su razlicitih karakteristika, ali vrlo slicnog efekta.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
@ernesto dovedi NN na forum... da mu ocitamo bukvicu pre prvenstva i da mu jasno kazemo sta ocekujemo od njega 

Lepo neka Zbilja pozove Miloševića i njegove roditelje neka lepo popričaju ko od koga šta očekuje ako se ne ne poklapaju lepo dečka prodati za neku lepu lovu i procente inače će od ovog nastati Turska sapunica. Samo živi bili pa videli za sezonu 2 eto njega kod jednog blizanca ako je stvarno Zbiljić mislio ono što je pričao neka dečku ponudi dobar ugovor pa će nam se višestruko isplatiti a ovako će ponovo pokupiti kajmak neko skroz drugi to je samo moje mišljenje. Pošto dečko 5 dana do prvenstva ne zna gde je drugim rečima ni na nebu ni na zemlji a koliko sam jednom pročitao rekao je da oće da ostavi trag u Voši.
- gospodinFKV
@Rabba, hvala na lepim recima!
Dovoljno smo dugo uz ovaj napaceni klub da znamo da se od obecanja ne zivi i da cemo u kontinuitet verovati samo kada ga konacno vidimo. Mislim da je kontinuitet kljucna rec, ako je vezemo uz stabilnost. Do sada je razocarenje jedini kontinuitet ovog kluba koji smo videli. Nista ne moze preko noci. Mora barem dve godine proci, a verovatno i vise, pre nego sto osetimo boljitak van ovog pocetnog uzleta. Mali Milosevic ima jos godinu dana ugovora i ocigledno je da zeli da ide. Novac koji mozemo dobiti za njega sada je prilicno velik za nase uslove i moze da bude od presudnog znacaja za dalje ucvrscivanje ove nove price. Mi nazalost ne mozemo stvoriti kontinuitet za Milosevica, ali mozemo za neke nove Milosevice koji su trenutno u kadetima, pionirima itd. Kad ti momci dodju pred vrata prvog tima, klub u idealnom slucaju treba da ima kontinuitet, stabilnost i rezultate iza sebe, kako bi ti momci dosli i rekli ''imam ovde sve sta mi treba, ne moram golobrad da idem napolje, polako''.
U suprotnom, Milosevic ostaje, mozda igra malo, mozda ne. Odbije ugovor, na leto ode sam. Ako vec sada stoje u redu za njega, sta mislite koliko ce ih stati u red kada bude slobodan igrac. Pokupice ga neka jaka evropska ekipa, ili jos gore - mrtvi cukaricki, i mi ostajemo praznih saka. Ne mozemo sve kroz zid.
Da se ne ponavljam previse, uz duzno postovanje nasoj struci, kada je poslednji put napravljen dobar srpski igrac, koji nije pre 21. otisao napolje? Kad gledamo trenutni sastav reprezentacije, od prve postave je jedino Dusan Tadic imao nepune 22 kada je otisao, to u zlatno doba nase skole. Ostali u proseku - 20 godina. I da sad recimo Milosevic ima 2-3 godine jos ugovora, pa da kazemo - okej, neka odigra sezonu kod nas. Nece mu to podici cenu bog zna kako, a i to ce zavisiti od uspeha ekipe, ali cemo ga makar videti kako igra, pa se nadati najboljem. Nazalost, Milosevic ima jos godinu dana ugovora i tu dalje price nema. Nude se veliki novci za njega. Ako klub izdejstvuje procente, to ce biti zarada na duze staze i oparicemo se od tudjeg rada na igracu, jer mi kadar za razvitak talenata ne ma mo.

Dovoljno smo dugo uz ovaj napaceni klub da znamo da se od obecanja ne zivi i da cemo u kontinuitet verovati samo kada ga konacno vidimo. Mislim da je kontinuitet kljucna rec, ako je vezemo uz stabilnost. Do sada je razocarenje jedini kontinuitet ovog kluba koji smo videli. Nista ne moze preko noci. Mora barem dve godine proci, a verovatno i vise, pre nego sto osetimo boljitak van ovog pocetnog uzleta. Mali Milosevic ima jos godinu dana ugovora i ocigledno je da zeli da ide. Novac koji mozemo dobiti za njega sada je prilicno velik za nase uslove i moze da bude od presudnog znacaja za dalje ucvrscivanje ove nove price. Mi nazalost ne mozemo stvoriti kontinuitet za Milosevica, ali mozemo za neke nove Milosevice koji su trenutno u kadetima, pionirima itd. Kad ti momci dodju pred vrata prvog tima, klub u idealnom slucaju treba da ima kontinuitet, stabilnost i rezultate iza sebe, kako bi ti momci dosli i rekli ''imam ovde sve sta mi treba, ne moram golobrad da idem napolje, polako''.
U suprotnom, Milosevic ostaje, mozda igra malo, mozda ne. Odbije ugovor, na leto ode sam. Ako vec sada stoje u redu za njega, sta mislite koliko ce ih stati u red kada bude slobodan igrac. Pokupice ga neka jaka evropska ekipa, ili jos gore - mrtvi cukaricki, i mi ostajemo praznih saka. Ne mozemo sve kroz zid.
Da se ne ponavljam previse, uz duzno postovanje nasoj struci, kada je poslednji put napravljen dobar srpski igrac, koji nije pre 21. otisao napolje? Kad gledamo trenutni sastav reprezentacije, od prve postave je jedino Dusan Tadic imao nepune 22 kada je otisao, to u zlatno doba nase skole. Ostali u proseku - 20 godina. I da sad recimo Milosevic ima 2-3 godine jos ugovora, pa da kazemo - okej, neka odigra sezonu kod nas. Nece mu to podici cenu bog zna kako, a i to ce zavisiti od uspeha ekipe, ali cemo ga makar videti kako igra, pa se nadati najboljem. Nazalost, Milosevic ima jos godinu dana ugovora i tu dalje price nema. Nude se veliki novci za njega. Ako klub izdejstvuje procente, to ce biti zarada na duze staze i oparicemo se od tudjeg rada na igracu, jer mi kadar za razvitak talenata ne ma mo.

Čekajte neko roditeljima ovog momka predlaže da njihov sin potpiše ugovor sa klubom u kojem članovi uprave REKETIRAJU igrače uz amin lažnih navijača iz Firme?
Da potpiše ugovor i stavi svoju budućnost na kocku sa klubom gde navijač šamara igrače usred slačionice, regularno reketira igrače pa završi u UO istog kluba.
I sad ti roditelji treba da veruju nekome na reč, na reč da su eto od sada "neke promene" u klubu.
Ajd samo se stavite u njihovu situaciju, nema šta tu puno da se priča - imamo novog SD koji navodno zna posao, on ima zlatnu koku pa da vidimo da li je takav stručnjak i znalac kako su nam ga predstavili.

Da potpiše ugovor i stavi svoju budućnost na kocku sa klubom gde navijač šamara igrače usred slačionice, regularno reketira igrače pa završi u UO istog kluba.
I sad ti roditelji treba da veruju nekome na reč, na reč da su eto od sada "neke promene" u klubu.
Ajd samo se stavite u njihovu situaciju, nema šta tu puno da se priča - imamo novog SD koji navodno zna posao, on ima zlatnu koku pa da vidimo da li je takav stručnjak i znalac kako su nam ga predstavili.
Jesmo li na gubitku? Vidim otišao je kao slobodan igrač, a nije se naigrao prošle sezone. Očigledno klub nije ozbiljno računao na njega, ali opet nije mala stvar potpisati za Majnc.
https://www.novosti.rs/sport/fudbal/113 ... ovor-majnc
Miljan Vukadinović izgleda nastavio u Kazahstanu. Tobol Kostanay mu je po svemu sudeći novi klub
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Zao mi je sto ga necemo gledati u Vosi, ali me zanima zasto je otisao tako rano?Karlsson wrote: ↑Mon Jul 04, 2022 5:43 pm Jesmo li na gubitku? Vidim otišao je kao slobodan igrač, a nije se naigrao prošle sezone. Očigledno klub nije ozbiljno računao na njega, ali opet nije mala stvar potpisati za Majnc.
Ne verujem da ga Vosa nije htela, vec vise da je bio u pitanju dogovor sa tatom - Vosom i Majncom?
Na osnovu limitiranih podataka na Transfermarktu dečko je baš slabo dobijao šansu. Ponekad je ulazio sa klupe, a nekada ga čak nije ni bilo na klupi. Ove godine je postao punoletan, klub mu nije ponudio profesionalni ugovor, pa je otišao kao slobodan igrač.Turija wrote: ↑Mon Jul 04, 2022 6:14 pmZao mi je sto ga necemo gledati u Vosi, ali me zanima zasto je otisao tako rano?Karlsson wrote: ↑Mon Jul 04, 2022 5:43 pm Jesmo li na gubitku? Vidim otišao je kao slobodan igrač, a nije se naigrao prošle sezone. Očigledno klub nije ozbiljno računao na njega, ali opet nije mala stvar potpisati za Majnc.
Ne verujem da ga Vosa nije htela, vec vise da je bio u pitanju dogovor sa tatom - Vosom i Majncom?
Šansu u Majncu mu je sigurno sredio Miroslav i neka je.