Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Uvek sa tobom wrote: Fri Jul 08, 2022 4:31 pm ПС
Имао сам неки утисак да Барај није нешто срећан што је код нас, мада полако почиње да ме демантује, бар понашањем на друштвеним мрежама.
Ne pratim drustvene mreze,pa i nisam bas u toku... postavlja slike iz NSa?
Image
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Voja wrote: Fri Jul 08, 2022 4:39 pm
Uvek sa tobom wrote: Fri Jul 08, 2022 4:31 pm ПС
Имао сам неки утисак да Барај није нешто срећан што је код нас, мада полако почиње да ме демантује, бар понашањем на друштвеним мрежама.
Ne pratim drustvene mreze,pa i nisam bas u toku... postavlja slike iz NSa?
До данас није постављао ништа везано за ФКВ, ни са припрема... Тачније почео је од оног дружења у центру да дели слике, данас је поставио све три слике на профил, дели сторије итд. Траоре је на пример чим је стигао први дан поделио слике, па сам мало био скептик што се тиче Бараја :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Stranac desetka se traži.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Zvucace smesno,al... na koliko stranaca nasi timovi uopste imaju pravo u ligi i kupu? Nikad nisam obracao paznju na taj podatak
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Fri Jul 08, 2022 5:29 pm Zvucace smesno,al... na koliko stranaca nasi timovi uopste imaju pravo u ligi i kupu? Nikad nisam obracao paznju na taj podatak
Neograničen broj, četiri mogu u startnih jedanaest.
Karlsson

Post by Karlsson »

Iskreno nije mi jasno čemu ograničavanje stranaca ako već postoji pravilo o obavezi davanja šanse mladim igračima. Zbog koga se onda tačno ograničava broj stranaca? Zbog domaćih igrača od 25-30 godina koji ne mogu da naprave korak napred u odnosu na našu ligu ili se vrate kao istrošeni iz inostranstva da oživljavaju karijeru ili da uzmu još neki novac godinu ili dve pre penzije? Ne znam zašto bi FSS forsirao takve igrače na domaće klubove. Nije kao da će reprezentacija imati neke koristi od njih, a taman isto oduzimaju prostor mladim igračima kao i stranci. Svakako domaći klubovi koji ne mogu da priušte skupe strance ili nemaju dovoljno širok kadar mladih i kvalitetnih domaćih igrača bi ih na kraju angažovali.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Fri Jul 08, 2022 5:23 pm Stranac desetka se traži.
Ajde i to da vidimo. Onda se već može reći da se priča menja.... na bolje. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ne 4 stranca u startnih 11, već maksimum 4 mogu biti u istom trenutku na terenu. Za kup ne znam, valjalo bi pogledati u pravilniku. Znam da u kupu ne važi pravilo bonusa, recimo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Na klupskoj slici za sezonu 22/23 je prisutan i onaj azijski brat. :cheers:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

gospodinFKV wrote: Fri Jul 08, 2022 9:58 pm Na klupskoj slici za sezonu 22/23 je prisutan i onaj azijski brat. :cheers:
Čim se do ovde zadržao znači da je zadovoljio.
Na slici je i Nikolić Uroš. Da li može neko da proveri opet listu registrovanih?
Šaula je rekao čini mi se da nema nikog da je ozbiljnije oovređen, što implicira da se Nikolić oporavio?
Karlsson

Post by Karlsson »

Nije vezano za temu, ali uvek se obradujem kada vidim dr Vukosava uz tim. Baš mi je drago što se vratio.
Krle

Post by Krle »

Nikolić je operisao koleno, bilo u vestima s priprema.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Beonic

Post by Beonic »

Deep Purple wrote: Fri Jul 08, 2022 10:25 pm
gospodinFKV wrote: Fri Jul 08, 2022 9:58 pm Na klupskoj slici za sezonu 22/23 je prisutan i onaj azijski brat. :cheers:
Čim se do ovde zadržao znači da je zadovoljio.
Na slici je i Nikolić Uroš. Da li može neko da proveri opet listu registrovanih?
Šaula je rekao čini mi se da nema nikog da je ozbiljnije oovređen, što implicira da se Nikolić oporavio?
Proverio sam spisak registrovanih i dalje se na njemu nalazi 27 igrača koje sam naveo gore u objavi. Pretpostavljam da se još neko vreme igrači mogu registrovati, pitanje je zašto neki nisu na spisku, a jesu na fotografiji.

Na klubskoj fotografiji ih ima 33, znači šest fali na registracionoj listi, a koliko vidim tu su bili i (slobodno ispravite ako nije tako):
– Mladen Devetak
– Uroš Kabić
– Uroš Nikolić
– Nemanja Toroman
– Ranko Puškić
– Koreanac (ne znam kako se zove, ko zna nek da link)
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Igraci se mogu registrovati sigurno do kraja prelaznog roka, znam da ima i onaj dodatni za igrace bez ugovora. Za igrace pod ugovorom mislim da se mogu registrovati tokom cele sezone, tako da je verovatno u pitanju neka administrativna prepreka, duza povreda, ili kao u slucaju Devetka, moguca prodaja.
fare

Post by fare »

Deep Purple wrote: Fri Jul 08, 2022 5:23 pm Stranac desetka se traži.
Koliko je to pouzdana informacija :o.
Post Reply