Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2022/23
Tek ce da se dogadjaju transfer potresi po nasim klubovima i mislim da ce vremenom da nas pogodi i benefit sto smo na vreme doveli pojacanja i sto su prosli pripreme sa nama

- Deep Purple
Nema od onih skakljivih pitanja na cijoj ste strani (Vidić -FSS) od tada su izbacili da neko u tom periodu ne daj Bože ne postavi to pitanje lažnom misteru. Sećam se da su izbacili konferencije pred meč sa nama kada su onda postavljali to pitanje Lalatoviću. Skoro su ih tek vratili.
U tom periodu nisu imali ni pre ni posle meča. A od tada ih nisu kačili više ni na sajt.
U tom periodu nisu imali ni pre ni posle meča. A od tada ih nisu kačili više ni na sajt.
-
Čukarički vratio Ovusua. Ozbiljno pojačanje za njih, pogotovo što se lige tiče. Biće nezgodni i oni kad se uigraju. I dalje mislim da nama fali "desetka", Simića bih onda gurnuo na krilo a Bastajića na klupu.
Možda i desetku da iščeprkamo iz druge portugalske s obzirom da očigledno možemo da priuštimo te igrače, a dvojica koju smo doveli odatle se za sada dobro pokazuju.
- Deep Purple
@Vojvodjanin123
Ja Ovusua lično gotivim da gledam ali samo ovaj njegov dolazak može da se posmatra da se čupaju. Glupo zvuči jer je sam početak sezone. Ali oni dovode krilo a dva najveća pojačanja u ovom roku su im krila.
Osim konkurencije oni ovim kao kvalitetom na terenu neće dobiti ništa. Kad kažem ništa mislim sistemski za ekipu koja priprema meč sa njima jer jednostavno od njih i trenutno najveća opasnost dolazi sa krila oni su tu već sad kvalitetni. Naravno dobro je kada imaš uvek jednog igrača tog kvaliteta viška oji može u zadnjih pola sata da udje svež. Ali njima ovo pojačanje sistemski ništa ne menja. Velika je razlika između ovog transfera i na primer dolaska desetke kod nas.
Pazar - Čukarički poluvreme 1:1
Nadam se novom kiksu Čukaričkog i odmah u startu da se odlepimo bar na pet bodova. A Čukarički je godinama pokazao da ne zna da se izdigne kada krenu da tonu. Zato ako kola krenu nizbrdo biće puno pritiska kod njih. Trener od koga su puno očekivali je već bio u centru pažnje nakon poraza od Tsc-a a sa novim potencijalnim kiksom ozbiljno će tamo da se poremeti atmosfera.
Ovusu je da se ponovim odličan igrač.
@Karlsson
Baraj je došao iz prve lige Portugala dok je Traore stigao iz druge lige.
Ja Ovusua lično gotivim da gledam ali samo ovaj njegov dolazak može da se posmatra da se čupaju. Glupo zvuči jer je sam početak sezone. Ali oni dovode krilo a dva najveća pojačanja u ovom roku su im krila.
Osim konkurencije oni ovim kao kvalitetom na terenu neće dobiti ništa. Kad kažem ništa mislim sistemski za ekipu koja priprema meč sa njima jer jednostavno od njih i trenutno najveća opasnost dolazi sa krila oni su tu već sad kvalitetni. Naravno dobro je kada imaš uvek jednog igrača tog kvaliteta viška oji može u zadnjih pola sata da udje svež. Ali njima ovo pojačanje sistemski ništa ne menja. Velika je razlika između ovog transfera i na primer dolaska desetke kod nas.
Nadam se novom kiksu Čukaričkog i odmah u startu da se odlepimo bar na pet bodova. A Čukarički je godinama pokazao da ne zna da se izdigne kada krenu da tonu. Zato ako kola krenu nizbrdo biće puno pritiska kod njih. Trener od koga su puno očekivali je već bio u centru pažnje nakon poraza od Tsc-a a sa novim potencijalnim kiksom ozbiljno će tamo da se poremeti atmosfera.
@Karlsson
Last edited by Deep Purple on Fri Jul 15, 2022 9:22 pm, edited 2 times in total.
-
Ima dosta istine u tome što si rekao, al mislim da će Čukarički svakako biti u top 5 bar, a Ovusu može sam da im donese mnogo poena, pogotovo protiv slabijih ekipa koje neće moći njegovu brzinu da isprate.Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 15, 2022 9:06 pm @Vojvodjanin123
@Karlsson
Što se nas tiče, ako budemo doveli kvalitetnu desetku, siguran sam da ćemo biti bar top 3. Ovako od 3-7 (premali je uzorak utakmica da bih mogao preciznije da predviđam)
Jeste faktički Belenenseš bio prvoligaška ekipa, ali su ispali iz nje i Baraj je došao verovatno samo iz tog razloga. Da su ostali u prvoj sigurno ne bi došao kod nas.
Bolni trenuci na Čairu trenutno....

- Deep Purple
@Vojvodjanin123
Naravno da može ali oni su planirani jz bez njega da relativno lagano dobijaju te manje ekipe pod znacima navoda.
Ali odlično što se vraća je to što donosi kvaliget i razlig više da se gleda naša liga. I treba nam što više takvih igrača.
partizan gubi od Niša 3:1. Odlično trebamo da gledamo samo nas i da zavisimo od nas.
Miloš Subotin je izneo neku svoju predikciju za ovu sezonu. Zanimljiv je deo o partizanu i Stolici i gde vidi nas na tabeli.
https://sportskipozdrav.sounder.fm/epis ... staru-damu
Naravno da može ali oni su planirani jz bez njega da relativno lagano dobijaju te manje ekipe pod znacima navoda.
Ali odlično što se vraća je to što donosi kvaliget i razlig više da se gleda naša liga. I treba nam što više takvih igrača.
partizan gubi od Niša 3:1. Odlično trebamo da gledamo samo nas i da zavisimo od nas.
Miloš Subotin je izneo neku svoju predikciju za ovu sezonu. Zanimljiv je deo o partizanu i Stolici i gde vidi nas na tabeli.
https://sportskipozdrav.sounder.fm/epis ... staru-damu
- Deep Purple
Lončar u stilu Džugurdića...
Gledao sam multiprenos drugih poluvremena.
Igra se ofanzivnije, ali igraci ne mogu da izdrze pritisak u poslednjiih desetak minuta, jer jedva cekaju kraj, cuvajuci rezultat.
I Radnicki nije izdrzao pritisak, kao i Novi Pazar, a za malo i mi u proslom kolu.
Psiha igraca, jos uvek, nije spremna za promene.
Igra se ofanzivnije, ali igraci ne mogu da izdrze pritisak u poslednjiih desetak minuta, jer jedva cekaju kraj, cuvajuci rezultat.
I Radnicki nije izdrzao pritisak, kao i Novi Pazar, a za malo i mi u proslom kolu.
Psiha igraca, jos uvek, nije spremna za promene.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
U ovoj sezoni vrlo lako moze da se desi i ubistvo na terenu zbog tih 20 miliona evra sto Liga sampiona daje nasem sampionu sledece sezone. VAR treba iskljuciti za zvezdu i partizan i ustedeti struju i dnevnice.

Oni koji su trebali da ga daju su promašili, oni koji su trebali da ga promaše su dali.
Da je bilo koji igrač neke druge ekipe učinio ono što je Zdjelar dobio bi bez sumnje crveni karton. Pokušavam da zamislim da naš neki igrač tako diže sa zemlje igrača Zvezde i da prolazi samo sa žutim kartonom, ali ne ide.
Ako ništa drugo i Čukarički i Partizan su pokazali da su itekako ranjivi i da mogu da prosipaju bodove protiv mnogih ekipa. Za nas Partizan nije mogao boljeg trenera izabrati. Čovek ubacuje levog beka na mesto desnog i primaju dva gola po toj strani.
Da je bilo koji igrač neke druge ekipe učinio ono što je Zdjelar dobio bi bez sumnje crveni karton. Pokušavam da zamislim da naš neki igrač tako diže sa zemlje igrača Zvezde i da prolazi samo sa žutim kartonom, ali ne ide.
Ako ništa drugo i Čukarički i Partizan su pokazali da su itekako ranjivi i da mogu da prosipaju bodove protiv mnogih ekipa. Za nas Partizan nije mogao boljeg trenera izabrati. Čovek ubacuje levog beka na mesto desnog i primaju dva gola po toj strani.
-
Sudija produžio meč najduže što je mogao, a kad ovi nisu mogli da daju gol ni tako svira im penal u poslednjem minutu. Standardna priča. Takođe, tokom celog meča navlačenje za Partizan (poput situacije sa Zdjelarom koju Karlsson spominje).