Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
MiSmoFKV!

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by MiSmoFKV! »

Voja wrote: Tue Jul 19, 2022 9:03 pm
Turija wrote: Tue Jul 19, 2022 7:06 pm I ja ocekujem od Baraja 10+ golova u Vosi. :cheers:
Ne znam ja sam ljubitelj fudbala kojeg vise veseli 20-25 golova centarfora nego 3x10 golova veznjaka,al dobro... ove sezone ste vi u prednosti :D
Ja bih više voleo 2*10 golova veznih, nego 20 golova špica. Manje si ranjiv ako možeš napadati iz više oružja :mrgreen:
Ne volim poachere nikako, mnogo više volim kad i špic radi za ekipu. Alergičan sam na igrače poput Matića, Mrkajića, Ašćerića...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

meni nedostaje ono vreme Mrdje :)
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

MiSmoFKV! wrote: Tue Jul 19, 2022 10:50 pm
Voja wrote: Tue Jul 19, 2022 9:03 pm
Turija wrote: Tue Jul 19, 2022 7:06 pm I ja ocekujem od Baraja 10+ golova u Vosi. :cheers:
Ne znam ja sam ljubitelj fudbala kojeg vise veseli 20-25 golova centarfora nego 3x10 golova veznjaka,al dobro... ove sezone ste vi u prednosti :D
Ja bih više voleo 2*10 golova veznih, nego 20 golova špica. Manje si ranjiv ako možeš napadati iz više oružja :mrgreen:
Ne volim poachere nikako, mnogo više volim kad i špic radi za ekipu. Alergičan sam na igrače poput Matića, Mrkajića, Ašćerića...
Malo si pomesao. Ni Mrkajic ni Asceric nisu poacheri, vec spicevi koji rade za ekipu. Sad, to sto su beskorisni, to je druga prica, ali Matic s jedne, a Mrkajic i Asceric s druge strane, su dva razlicita tipa napadaca.
Matic je vise kao Mrdja, poacher, samo mu nije ni do kolena kada je u pitanju efikasnost. Toj grupi bih od bivsih igraca dodao i Bojovica. S druge strane, Mrkajic i Asceric su tzv. target men, koje treneri tipa Lalatovica vole da koriste kao podrsku ostatku tima. Lalatovic je jedan od onih koji tripuju da gaje moderan fudbal, a njegov stil igre je bio moderan poslednji put otprilike kad je on poceo da se bavi trenerskim poslom. Generalno zastareo tip napadaca, koji se poceo koristiti dolaskom jakih krilnih napadaca i tzv inside forward-a tipa Kristijano Ronaldo ili Roben. U medjuvremenu, dobili smo novije tipove napadaca, koji su kompletniji, rade za ekipu, ali znaju da kao napadaci treba da postizu golove. Taj target man model se u modernom fudbalu napustio onog trenutka kada se u 4-3-3 izdvojila napadacka trojka kao najbitniji izvor golova. Jedan od primera je nekadasnji trio u Barsi - Nejmar, Mesi, Suarez. Prakticno, razvoj centralnog napadaca je pauziran zarad razvoja efikasnosti krilnih napadaca, da bi ih potom sustigao i zato danas imas jednog Benzemu ili Levandovskog, koji pune mreze lagano i pored jakih krilnih napadaca.

Luka Jovic je poacher, Vlahovic je poacher, dok je recimo Mitrovic nesto izmedju. S jedne strane, sve lopte idu na njega, s druge - cela ekipa ga nosi na grbaci, jer ne ucestvuje u izgradnji, pa to vraca golovima.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Da da, loše sam se izrazio. Njih trojicu sam naveo kao igrače koji nisu nikad razigrali saigrače. Sada što zbog nesposobnosti, što zbog pozicije, to je druga stvar.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Bice najuspesniji nas i najneuspesniji bratski trener
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Da bi dobili penal kod Simovića izgleda da nam treba ovaj gospodin.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Hrvatska liga više nema pregled lige/utakmica nakon isteka ugovora sa HNT-om?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Golman Radnickog Dujmovic treba da podnese tuzbu za amaterizam komentatora RTSa i da dobijen novac uplati u humanitarne svrhe,da bar neke koristi imamo od RTS komentatora. Ajde pogresiti igraca u polju,ali golmana... pa ovo je milion puta strasnije od Troarea :oops: :oops: :oops:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Thu Jul 28, 2022 7:39 pm Golman Radnickog Dujmovic treba da podnese tuzbu za amaterizam komentatora RTSa i da dobijen novac uplati u humanitarne svrhe,da bar neke koristi imamo od RTS komentatora. Ajde pogresiti igraca u polju,ali golmana... pa ovo je milion puta strasnije od Troarea :oops: :oops: :oops:
Damjanoviću, Damjanoviću… A što su im odradili prenos ej prvo poluvreme na RTS 2 a drugo na RTS 3… :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Thu Jul 28, 2022 7:46 pm Damjanoviću, Damjanoviću…
SRAMOTNO!!!!
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

A brate nije čak ni slično prezime pa da kažeš. Samo prvo slovo je isto.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Jaka ova Evropa... gledam Velez,oni igraju na stadionu na kojem igrao Radnicki iz Nisa (i ponovo pici orkestar :D) Sad prebacim malo da gledam Tuzla City oni na Grbavici :o gde je proslu igrao Velez... Pa niko stadion nema jbt :mrgreen: Inace Grbavica,tribina preko puta kamere ispunjena bas,bas
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Sad su već i malteški klubovi postali nepremostivi za lingloške.
Io odio Belgrado
1892

Post by 1892 »

Red Marquis wrote: Thu Jul 28, 2022 9:56 pm Sad su već i malteški klubovi postali nepremostivi za lingloške.
" Danas svi igraju fudbal "
:mrgreen:
Come on you Reds!
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Ovaj Radnički je katastrofa. Odbrana nula, Mislio sam da je problem u Mlađoviću ali izgleda da niko ne valja. Izgubili su značajne bodove za Uefine koeficijente.

Čukarički odigrao dobro, ali videćemo kako će biti protiv ozbiljnijeg protivnika(Tventea) u sledećem kolu.
Post Reply