Super Liga - sezona 2024/25
-
Re: Super Liga - sezona 2022/23
Javor odličan u 3 od 4 utakmice ove sezone. Što čini onaj ubedljiv poraz od nikad slabijeg Partizana(4-0) malo sumnjivim 

- churguzijanac
Posle mnogo godina jedva čekam meč sa zvezdom.Konačno možemo da im pariramo fudbalski, pa čak i da ih otresemo ko slinac. 

Teško. Previše respekta, kompleksa, straha i šta već, pa i navijačke strasti se gaji prema zvezdi kod domaćih igrača da bi tek tako grizli. Pogotovo što jezZvezda nikada jača u poslednjih 30 godina.
Da imamo jedno 5-6 stranaca koji ne mare za gore navedene ''vrednosti'' pa da se i nadamo. Bod puna kapa i eventualno da dočekamo njihov kiks protiv partizana, jer koliko god partizan bio slab, a zvezda jaka oni jedini imaju šansu da ih dobiju.
Da imamo jedno 5-6 stranaca koji ne mare za gore navedene ''vrednosti'' pa da se i nadamo. Bod puna kapa i eventualno da dočekamo njihov kiks protiv partizana, jer koliko god partizan bio slab, a zvezda jaka oni jedini imaju šansu da ih dobiju.
i Baaaastajaaaa
Prvi gol Napretka u poslednjih 10 prvenstvenih meceva... samo je trebalo da dovedu coveka kojeg ovih dana hoce lopta 

- churguzijanac
Dobro, al reklo bi se da imamo ekipu sa mudima, što nije bio slučaj mnogo godina nazad.Meni više od tog ne treba.Karlsson wrote: ↑Sat Jul 30, 2022 10:39 pm Teško. Previše respekta, kompleksa, straha i šta već, pa i navijačke strasti se gaji prema zvezdi kod domaćih igrača da bi tek tako grizli. Pogotovo što jezZvezda nikada jača u poslednjih 30 godina.
To se slažem. Mene i dalje boli bod protiv Spartaka. Pogotovo što smo nakon te utakmice nastavili sa pobedama, a kada vidim raspored ne bih se iznenadio da vežemo i još 4-5.churguzijanac wrote: ↑Sat Jul 30, 2022 10:44 pm Dobro, al reklo bi se da imamo ekipu sa mudima, što nije bio slučaj mnogo godina nazad.Meni više od tog ne treba.
I Bastaja još jedan 

Nisu to muda vec samo sad u timu imamo vise igraca koji imaju fudbalskog znanja,brzine i inteligencije.churguzijanac wrote: ↑Sat Jul 30, 2022 10:44 pm Dobro, al reklo bi se da imamo ekipu sa mudima, što nije bio slučaj mnogo godina nazad.Meni više od tog ne treba.
A jos ne znamo sta nas ceka,ako recimo prvi primimo gol... ova ekipa za sad ima samo lep ulaz u celu pricu,a jos ce tu da ispliva i mnogo kvaliteta i mnogo manjkavosti,samo treba iz svakog meca uciti lekcije i manjkavosti svoditi na minimum,a lepe stvari ponavljati tokom cele sezone.

Sad smo mi dve nedelje bez utakmica? Šta raditi? Barem će Malbašić imati više vremena da se na miru upozna i uigra sa ekipom, pa da bude još opasniji.
Da li se zna termin odlozene utakmice sa zvezdom?
- Deep Purple
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ine/426556Deep Purple wrote: ↑Sat Jul 30, 2022 9:51 pm Mislim da već sutra izlazi Intervju Traore-a za Mozzart sport ne pitajte kako znam![]()
Šta sam vam rekao

-
Eto prilike da onaj lik iz Gacka bude od neke koristi večeras.
Napredak
Napredak

Jbg,nisam ni ja sveznalica... a bilo me sramota da pitam o kome je rec,kada ga je neko prosli put citirao ovde... pa ajd,evo pitam sadNevernik II wrote: ↑Sun Jul 31, 2022 2:06 pm Eto prilike da onaj lik iz Gacka bude od neke koristi večeras.

Vlasnik Mladost Gat.Voja wrote: ↑Sun Jul 31, 2022 3:28 pmJbg,nisam ni ja sveznalica... a bilo me sramota da pitam o kome je rec,kada ga je neko prosli put citirao ovde... pa ajd,evo pitam sadNevernik II wrote: ↑Sun Jul 31, 2022 2:06 pm Eto prilike da onaj lik iz Gacka bude od neke koristi večeras.![]()
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov